|
|
امروز: يکشنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۰۴:۰۶
کد خبر: ۵۴۰۶
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۸
استادیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: حذف صبحانه باعث کند شدن قدرت یادگیری می‌شود.
محمدصفریان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه خراسان، اظهار کرد: بهتر است دانش‌آموزان در وعده صبحانه غذاهای گرم بخورند و از خوردن غذاهای شیرین نیز خودداری کنند.

وی با اشاره به اثرات دوگانه خوردن صبحانه، تصریح کرد: حذف وعده صبحانه باعث کند شدن قدرت یادگیری و همچنین اثر منفی بر رشد جسمانی دارد. دانش‌آموزانی که صبحانه نمی‌خورند از لحاظ آموزش و تغذیه آسیب‌پذیرترند بنابراین خوردن صبحانه قبل از رفتن به مدرسه به دانش‌آموزان توصیه می‌شود.

صفریان اظهار کرد: خوردن غذاهایی مثل پنیر و گردو برای صبحانه بهتر از غذاهایی با شیرینی و چربی زیاد است همچنین خوردن تنقلات مفید مثل مغز پسته، بادام و ... نیز به جای استفاده از میان وعده‌های نامطلوب توصیه می‌شود.

استادیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: حذف صبحانه باعث کند شدن قدرت یادگیری می‌شود.

مدیران باید برنامه صبحانه را در مدارس اجرا کنند


صفریان با اشاره به اهمیت خوردن صبحانه، عنوان کرد: اجرای برنامه صبحانه و توزیع غذاهای مفید و سالم در بوفه‌های مدارس به رشد جسمی و آموزشی دانش‌آموزان کمک شایانی می‌کند، در حال حاضر بوفه‌های مدارس در حال اصلاح است و توزیع صبحانه و غذاهای گرم مثل عدسی که بسیار مفید است در برخی مدارس استان انجام می‌شود.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین