کد خبر: ۵۳۹۸۹
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۰
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه امیرکبیر هدف اصلی این دانشگاه را کسب رتبه ای مابین 100 دانشگاه برتر جهان تا سال 1404 عنوان کرد و گفت: هر چند که کار سختی است اما با محاسباتی که داشته ایم؛ معتقدیم این امر دست نیافتنی نیست.
عباس سروش روز یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به سابقه نزدیک به یک قرن دانشگاه امیرکبیر اظهار داشت: این دانشگاه از جمله مراکز علمی آکادمیکی است که بسیاری از دانشجویان تمایل دارند در این محل تحصیل کنند.

وی با اشاره به دوران مدیریت جدید در دانشگاه امیرکبیر گفت: سعی شده تا در این دوران به امر کمیت و کیفیت آموزش شتاب بیشتری دهیم.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه امیرکبیر افزود: علاوه بر برنامه هایی که برای جذب نخبگان تحصیلی در سال جدید داریم سعی در جذب دانشجوبان غیر ایرانی نیز داریم.

وی ادامه داد: برای جذب دانشجویان خارجی نیازمند برنامه های مختلفی بوده و هم اکنون در حال برنامه ریزی و تاسیس زیرساخت های دانشگاه هستیم.

سروش یادآور شد: حدود 100 دانشجوی غیر ایرانی هم اکنون در دانشگاه امیرکبیر مشغول به علم آموزی و تحصیل در رده های کارشناسی، ارشد و دکتری هستند که اغلب آنان از کشورهای عراق، سوریه، لبنان و اردن آمده اند.

وی خاطرنشان کرد: عمده هدف اصلی دانشگاه در این امر این است که تا سال 1404 از هر 3 دانشجوی ایرانی یک دانشجوی خارجی نیز داشته باشیم.

وی با بیان اینکه این امر به شرایط زیادی همچون وضعیت سیاسی منطقه و ایران دارد، اظهار داشت: امیدواریم تا آن زمان بیش از یک هزار نفر داشنجوی غیر ایرانی داشته باشیم.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه امیرکبیر گفت: جذب دانشجوی خارجی نیازمند تغییر تمامی زیرساخت ها است به گونه ای که باید تمامی کارمندان، اساتید و حتی نگهبانان درب های دانشگاه نیز آشنا به زبان انگلیسی باشند.

وی با بیان اینکه نباید دانشجویان خارجی در این دانشگاه احساس بیگانگی کنند، افزود: تمامی کلاس های آنان باید به زبان انگلیسی باشد هر چند که دانشگاه چند واحد درسی زبان فارسی نیز برای آموزش آنان ارائه می دهد.

سروش در ادامه اظهار داشت: دانشگاه امیر کبیر یکی از پرجمعیت ترین دانشگاه های صنعتی کشور است به گونه ای که بین 12 هزار و 500 تا 14 هزار و 500 دانشجو دارد.

وی گفت: از این آمار 47 درصد دانشجویان در مقطع کارشناسی و مابقی در مقاطع ارشد و دکتری مشغول به تحصیل هستند.

وی ادامه داد: هم اکنون در مقطع دکتری بیش از یک هزار و 650 دانشجو، در مقطع کارشناسی ارشد 5 هزار و 50 دانشجو و در مقطع کارشناسی 5 هزار و 500 دانشجو داریم.

سروش با بیان اینکه مجموع ورودی هر سال حدود 3 هزار و 500 نفر است، اظهار داشت: تعداد اساتید این داشنگاه نیز حدود 525 نفر در تمامی رتبه های علمی اعم از استاد، دانشیار، استادیار، مربی و غیره هستند.

وی در مورد دانشگاه های پردیس نیز اظهار داشت: امیرکبیر با مدیریت دانشگاه های پردیس با شرایطی مشروط موافق است به گونه ای که میانگین نمرات این دانشجو ها نباید از 85 درصد نمرات دانشجویان امیرکبیر کمتر باشد.

سروش خاطرنشان کرد: هر چند برای تامین بودجه های دانشگاه نیاز به احداث پردیس است اما باید در این عرصه نیز دانشجویان با کیفیت داشته باشیم.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین