کد خبر: ۵۰۱۴۸
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۵
«ذائقه» چیز عجیبی است که از فرهنگ و تجربه‌های ما برمی‌آید. همین ذائقه متنوع آدم‌هاست که سبب می‌شود عده‌ای غذاهایی که حال ما را بهم می‌زنند، با ولع و اشتها بخورند. کشورهای جنوب شرق آسیا در خوردن غذاهای عجیب و غریب شهره‌اند. اما هستند کشورهای دیگر هم که غذاهایی خارج از تصور ما می‌خورند.
این غذا تخم اردکی است که در حال تبدیل شدن به اردک است. در این غذا از جوشاندن اردک زنده در حال تکمیل شدن درست می‌شود و با نمک و سرکه و فلفل طعم داده می‌شود و به عنوان یک غذای خیابانی در کشورهایی جنوب شرق آسیا مثل فیلیپین، لائوس، کامبوج و ویتنام به فروش می‌رسد.
 
بالوت ایده‌آل در فیلیپین، تخم اردک 17 روزه است، اما ویتنامی‌ها 19 تا 21 روزه‌اش را ترجیح می‌دهند.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین