کد خبر: ۴۹۵۸۵
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۲
لازم نیست کسی از اخبار پشت پرده اطلاع داشته باشد تا این شرایط را ببیند، بلکه با نگاهی گذرا بر آنچه در اطراف ایران ما می گذرد، می توان دریافت این منطقه در آستانه حوادثی بزرگ قرار دارد و آینده ای پیچیده و رازآلود در انتظار آن است.
روزنامه شرق امروز در ستون حرف اول خود مطلبی را با عنوان یورش به تدبیر و اعتدال به قلم کاظم موسوی بجنوردی منتشر و تحرکات برخی از نشریات در اتخاذ مواضع هدفمند بر ضد روند مذاکرات طبیعی را به بوته نقد کشیده است.


در مطلب ستون ' حرف امروز ' می خوانیم : چند روزی است که مخالفان تدبیر و اعتدال، رسانه های خود را میدان یورش به دولت کرده اند و با انواع و اقسام راه ها، حتی ساختن لطیفه و پراکندن آن در فضای مجازی، می کوشند مردم را از پشتیبانی دولتی که با زحمت و تحملِ دشواری های بسیار بر سر کار آورده اند، پشیمان کنند.

رفتار توهین آمیز برخی از آنها، به ویژه با شخص وزیر محترم و کاردان امور خارجه و هیأت باتدبیر مذاکره کننده که پیوسته از سوی مقام معظم رهبری حمایت شده اند، مشکوک است و کوچک ترین نشانه ای از انتقاد سازنده و احیانا ارایه راه حل در سخنان ایشان نمی توان یافت و همین موضوع به مراتب بر شک و تردید نسبت به اهداف و مقاصد آنها می افزاید، زیرا هر عاقلی با اندک تأمل می فهمد که تضعیف سرباز خط مقدم جبهه، با جنگیدن به نفع دشمن تفاوتی ندارد.

نه فقط هیأت مذاکره کننده، سربازان خط مقدم جبهه هستند، بلکه دیگر اعضای این دولت نیز از شخص رئیس جمهور محترم و محبوب تا دیگران، کشور را در شرایط بسیار حساسی اداره می کنند. لازم نیست کسی از اخبار پشت پرده اطلاع داشته باشد تا این شرایط را ببیند، بلکه با نگاهی گذرا بر آنچه در اطراف ایران ما می گذرد، می توان دریافت این منطقه در آستانه حوادثی بزرگ قرار دارد و آینده ای پیچیده و رازآلود در انتظار آن است.

کوچک ترین غفلت، ممکن است خدای ناکرده برای کشور ما پیامدهای ناگوار و جبران ناپذیر داشته باشد. همگی به یاد داشته باشیم که در بیش از ٣٠ سال گذشته، برای حفظ این آب وخاک، خون صدها هزار از بهترین جوانان کشور بر زمین ریخته شد. بسیاری از همسایگان ما که سال های طولانی دم از نابودی رژیم می زدند و از رسانه «وطن عربی» صهیونیستی سخن می گفتند و دم از «عدوّ صهیونیستی» های آنها آکنده از تبلیغات در این باره بود، یک باره را نه فقط فراموش کرده اند، بلکه دست دردست سران آن رژیم، بلندگو به دست گرفته اند و روزی نیست که در رسانه های خود ناسزایی نثار ایران و ایرانی و شیعیان نکنند و مقام های رسمی آنها در این مدت، بدون درنظرگرفتن هیچ گونه اصول دیپلماتیک و غیردیپلماتیک، تهمتی نیست که نثار ایران و ایرانی نکرده باشند.

پیشروی های اخیر تروریست های داعش در عراق و سوریه نشان می دهد که دستان پشت پرده، نیت های شومی برای منطقه دارند و مسلم است نمی توانند برای ایران نیز در آن نقشه ها جایی در نظر نگرفته باشند. در صد و اندی سال گذشته، قدرت های بزرگ بارها نشان داده و اثبات کرده اند که در این منطقه جز به منافع خود نمی اندیشند؛ منافعی بسیار بزرگ تر و مهم تر از نفت و تأمین انرژی و از تقسیم و تجزیه کشورها هم باک و واهمه ای ندارند؛ به خصوص اگر امنیت اسرائیل در این صورت بیشتر تضمین شود. بسیار محتمل است که سازمان ها و نهادهای سیاسی و برخی از کارشناسان آنها با این تغییرات و سیاست ها چندان موافق نباشند، اما فعلا سازمان های اطلاعاتی و امنیتی آنهاست که میدان را در دست دارند و از زمینه های موجود اختلاف و دشمنی در منطقه، درواقع منافع خویش را جست وجو و پیگیری می کنند.

اگر هوشمندی و تیزبینی شماری ازدولتمردان ایرانی در قرن گذشته نبود، به خصوص در شرایط جهانی پس از جنگ جهانی اول و دوم، چه بسا که وطن ما به دندان همین شیران و پلنگان تکه تکه می شد و بر آن همان می رفت که بر این منطقه در پایان جنگ جهانی اول رفت و اکنون پس از صد سال، چرک همان زخم کهنه است که به صورت زشت و نفرت آور داعش و القاعده سر باز کرده است.

تردید ندارم که این موقعیت، بسیارحساس و خطرناک است و قاطعانه بر این نظرم که مخالفان دولت، در خوش بینانه ترین حالت، برسر شاخ بُن می بُرند. برخی از آنها روشن است که منافع خود را در خطر می بینند، اما نمی دانند که حتی برای تأمین منافع حقیرشان، وجود ایران یکپارچه و متحد لازم و حیاتی است.

کسانی از آنها، کوشش می کنند با استناد به حوادث صدر اسلام، به تصور خود، جبهه حق و باطل تشکیل دهند، کسانی را گرد خود فراهم آورند و از آن موضع بر سیاست خارجی دولتِ باکفایت کنونی حمله برند. همان تشبیه ها نشان می دهد که تصور آنها از حوادث قدیم و جدید تا چه اندازه بسیط و خام است و با همان طرز تلقی، سال ها کشور را عقب نگه داشتند و از مذاکرات آنها جز زیان و خسران نصیب ملت نشد. هیچ عاقلی منکر مشکلات کشور، به ویژه از حیث اقتصادی نیست، اما بیشتر ملت خوب می دانند که این مشکلات را چه کسانی درست کردند و دولت آقای روحانی، کشور را در چه وضعی تحویل گرفت.

این دولت برای حل این مشکلات به همدلی و اتحاد ملت نیاز دارد، به ویژه وقتی توفان های سهمگین در راه باشد. از همه دلسوزان کشور و از همه کسانی که به وحدت ملی و به ایران یکپارچه و مقتدر می اندیشند و بدان عشق می ورزند، تقاضا دارم سکوت نکنند و تهاجم به دولت را پاسخ دهند و یقین دارم و یقین داشته باشید که این قضایا مشکوک است و امروز تضعیف دولت گناه بزرگی است. آگاهان جامعه باید به مردم تفهیم کنند که راه درست کدام است و راه انحراف کجاست.


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین