|
|
امروز: سه‌شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۲
کد خبر: ۴۹۱۱۴
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۲
عبدالکریم همچنین بر لزوم بررسی استراتژی‌های جدید برای برخورد با اوضاع کنونی در تدمر تاکید کرد و از جامعه جهانی خواست تا برای نجات این شهر اقداماتی را انجام دهند.
تروریست‌های داعش تصاویری را از برافراشتن پرچم‌های سیاه خود بر قلعه تاریخی شهر باستانی پالمیرا (تدمر) در سوریه منتشر کردند. در همین حال مدیر کل آثار باستانی و موزه‌های سوریه اعلام کرد که این تروریست‌ها وارد موزه شهر تدمر شده و تعدادی از مجسمه‌های این موزه را ویران کردند.

 به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای الشرق الاوسط، تروریست‌های داعش طی ساعات گذشته تصاویری را در پایگاه‌های اجتماعی منتشر کردند که در این تصاویر داعش پرچم‌های سیاه خود را بر روی قلعه تاریخی شهر پالمیرا در استان حمص سوریه برافراشته بود.

در همین حال مامون عبدالکریم مدیر کل آثار باستانی و موزه‌های سوریه اعلام کرد که تروریست‌های داعش درهای موزه تاریخی شهر پالمیرا را گشوده و وارد آن شده و تعدادی از مجسمه‌های این موزه را که به دوران ماقبل از تاریخ بازمی‌گردد ویران کرده و پس از آن درهای موزه را بستند و نگهبانانی را در ورودی‌های آن مستقر کردند.

وی تاکید کرد: صدها اثر باستانی در این موزه از مدت‌ها پیش به دمشق منتقل شده است اما همچنان آثار دیگری در این موزه وجود دارد. ما امیدواریم که شهر تدمر و موزه این شهر در معرض حملات ویران گرانه داعش مثل آنچه که در عراق رخ داده قرار نگیرد.

عبدالکریم همچنین بر لزوم بررسی استراتژی‌های جدید برای برخورد با اوضاع کنونی در تدمر تاکید کرد و از جامعه جهانی خواست تا برای نجات این شهر اقداماتی را انجام دهند.

شهر باستانی تدمر یا همان «پالمیرا» در استان حمص واقع شده‌ است. این شهر زیبا در سال 274 میلادی توسط اورلیانوس، امپراتور روم درجنگی خونین که بین ملکهٔ زنوبیا «ملکهٔ تدمر» رخ داد ویران شد.

راه تجارتی تدمر به مصر بیش از 400 سال پر رونق و در مسیر قافله‌های تجارتی بین مملکت انباط وتدمر بوده و دارای آثار رومانی زیادی است. گفته می شود شهر تدمر را اشکانیان در زمان حکومت وسیع خود که تا صحرای شامات گسترده شده بود بنا کردند ولی خیلی زود به دلیل حمله‌های رومیان این شهر از خاک ایران جدا شد و در اختیار رومیان قرار گرفت.


منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین