بر اساس توافقی که با میانجیگری باب کورکر رئیس کمیته روابط خارجی آمریکا حاصل شده است، دولت اوباما نمی تواند بدون ارائه کلیه جزییات توافق هسته ای به کنگره، تحریم ها علیه ایران را لغو کند و نمایندگان آمریکایی حق اظهار نظر در خصوص هرگونه توافق با ایران را خواهند داشت.
اگر کنگره اقدامی انجام ندهد، اوباما شخصا می تواند تحریم ها علیه ایران را لغو کند. اوباما پیش از این بارها تهدید کرده بود که طرح پیشنهادی باب کورکر رئیس کمیته روابط خارجی سنا در خصوص نظارت بر توافق هسته ای ایران را وتو خواهد کرد ولی اخیرا در برابر فشارهای کنگره عقب نشینی کرده است.
کاردین گفت: ما در مسیری قرار داریم که باید اتحاد بیشتری بین کنگره و کاخ سفید داشته باشیم. من فکر می کنم رئیس جمهور اکنون در موضعی قوی تر است تا نوعی از راهکار دیپلماتیک را ارائه دهد که مانع از آن شود که ایران به یک کشور دارای سلاح هسته ای تبدیل شود.
باب کورکر رئیس کمیته روابط خارجی آمریکا نیز در مصاحبه ای با شبکه سی ان ان اظهار تاسف کرد که گروه 1+5 در مذاکرات هسته ای با ایران به اندازه کافی دقت نکرده اند و تفاهم فعلی بیش از اندازه به نفع ایران تمام شده است.
وی گفت که متاسف است که طرف های شرکت کننده در مذاکره هسته ای با ایران تمام جوانب را برای جلوگیری از این کشور برای دست یابی به سلاح هسته ای در نظر نگرفتند و این که مذاکره کنندگان ایرانی با ارائه کمی از اطلاعات از آزمایش دروغ سنجی با موفقیت عبور کردند.