» اجتماعی
رئیس صندوق رفاه وزارت علوم خبر داد:
رئیس صندوق رفاه وزارت علوم از اختصاص 40 میلیارد تومان وام شهریه به دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد.

مرادیان در ادامه بیان کرد: علت ابلاغ زود هنگام این اعتبار این بوده است که در دانشگاه منابع را بداند و بر اساس آن برنامه ریزی کنند.
وی ادامه داد: دانشجویانی که متقاضی وام هستند در واقع از روز اول از این مزایا استفاده کنند و ناچار نشوند چک یا مبلغی را پرداخت کنند بعد از اینکه صندوق رفاه وام را پرداخت کرد احیانا پول آنها بخواهد برگردد که این موضوع شیرینی این کار را کاهش می دهد.
مرادیان افزود: تعهد و تضمين صندوق رفاه در سال های گذشته نه به تاخیر افتاد و در انجام نشده باقی مانده که با همین اعتماد و با اوضاع پیش بینی شده و عملیاتی شده ما اطمینان به دانشگاه می دهیم كه هیچگونه نگرانی در میزان تعهد و ابلاغ و زمان که اعلام کردیم این هزینه آبان ماه در حساب دانشجویان است نداشته باشند.
وی بیان کرد: ما منابع را ایجاد کردیم دانشگاه دانشجویان متقاضی را اعلام می کند و از بدهی آنها کسر مي کند آن وقت دانشجو این منابع را در حساب خود خواهد دید.
رئیس صندوق رفاه اظهار داشت: تلاش داریم اعتبار ابلاغی را به عنوان حداقل اعتبار در نظر بگیریم که قطعا هیچ مشکلی در ارائه آن پیش نخواهد آمد./ع2
منبع: باشگاه خبرنگاران
در همین زمینه بخوانید
ارسال نظر