|
|
امروز: دوشنبه ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۷
کد خبر: ۴۳۹۳
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۶:۲۱
نماینده مردم تهران خبر داد: 20 هزار صفحه پرونده كه مربوط به اين تحقيق و تفحص می شد به دليل اينكه مجلس فضای كافی برای نگهداری آنها نداشت، در سازمان تامين اجتماعی نگهداری می شد كه كليد آن در دست ما است اما در حال حاضر نه جای آن پرونده ها وجود دارد و نه پرونده ها و محل نگهداری پرونده ها نيز به كتابخانه تبديل شده است كه ما به تمام كسانی كه در گم شدن اين پرونده ها مسوول هستند هشدار می دهيم كه در صورت عدم همكاری به دادگاه فرا خوانده می شوند.
 روزنامه اعتماد نوشت:اسناد تحقيق و تفحص نمايندگان مجلس هشتم از سازمان تامين اجتماعی و شركت های زير مجموعه آن، كه هيچ گاه مشخص نشد، چرا گزارش آن در صحن مجلس قرائت نشد، مفقود شده و تيمي كه در مجلس نهم براي تحقيق و تفحص مجدد از سازمان تامين اجتماعي انتخاب شده، حالابرای دسترسی به بيست هزار صفحه سند از تحقيق و تفحص قبلی به مشكل برخورده است.

روز گذشته عليرضا محجوب، در نشست خبری خود درباره تحقيق و تفحص از سازمان تامين اجتماعی، با اشاره به قرائت نشدن گزارش اول اين هيات در مجلس گذشته، گفت: اگر گزارش اول هيات تحقيق و تفحص در مجلس هشتم قرائت می شد امروز جلوی بسياری از تخلفات گرفته می شد اما به هر دليلی وقتی به پايان مجلس نزديک شديم، امكان قرائت اين گزارش فراهم نشد و من نيز به عنوان يكی از اعضای اين هيات در اين خصوص گلايه دارم، چرا كه مجلس هزينه زيادی برای تهيه آن گزارش پرداخت.

محجوب همچنين بيان كرد: 20 هزار صفحه پرونده كه مربوط به اين تحقيق و تفحص می شد به دليل اينكه مجلس فضای كافی برای نگهداری آنها نداشت، در سازمان تامين اجتماعی نگهداری می شد كه كليد آن در دست ما است اما در حال حاضر نه جای آن پرونده ها وجود دارد و نه پرونده ها و محل نگهداری پرونده ها نيز به كتابخانه تبديل شده است كه ما به تمام كسانی كه در گم شدن اين پرونده ها مسوول هستند هشدار می دهيم كه در صورت عدم همكاری به دادگاه فرا خوانده مي شوند.

نماينده مردم تهران در مجلس همچنين با بيان اينكه برخی از مسوولان خود را مقدم بر قانون می دانند، گفت: گزارش ها همچنان با كندی به ما ارایه می شود و با اينكه دو ماه به پايان بررسی پرونده در هيات تحقيق و تفحص مانده مدارک زيادی هنوز به ما ارایه نشده است.

سربازنی سازمان تامین اجتماعی از خواسته های مجلس
محجوب ادامه داد: ما از سازمان تامين اجتماعی خواسته بوديم از طريق مطبوعات اعلام شود كه هر كسی به هر نحوی از طرز كار مسوولان تامين اجتماعی، شركت شستا و ساير شركت ها تخلفاتی مشاهده كرده تا پايان شهريور ماه مدارک خود را به مجلس تحويل دهد اما اين اطلاعيه اعلام نشد و به همين دليل است كه من خود مجبور شدم نشست خبری برگزار كرده و اين موضوع را اعلام كنم.

حسن نیت برای پیشبرد اهداف کافی نیست
نماينده مردم تهران در مجلس خاطرنشان كرد: اين همكاری نكردن از سوی هيات مديره سازمان تامين اجتماعی در دولت قبل شروع شده و در حال حاضر نيز به دليل اينكه تنها مديرعامل اين سازمان عوض شده كار به خوبی پيش نمی رود. با وجود اينكه مديرعامل جديد نيز حسن نيت خود را نشان دادند اما اين حسن نيت برای پيشبرد كارها كافی نيست.

محجوب مجددا بر اين موضوع تاكيد كرد كه مردم تا پايان شهريور ماه می توانند گزارش های خود را به مجلس تحويل دهند و بعد از آن تحويل گزارش ها به پايان می رسد.

وی همچنين افزود: از اين پس هر كوتاهی با عمل تندتری پاسخ داده می شود.

اين عضو كميسيون اجتماعی مجلس در ادامه از جمع خبرنگاران سراغ خبرنگار روزنامه خورشيد را گرفت كه به دليل حضور نداشتن او، اظهار كرد: يكی از موارد تحقيق و تفحص روزنامه خورشيد است چرا كه اين روزنامه زيرنظر سازمان تامين اجتماعیی فعاليت می كند.

هیات رییسه مجلس هشتم حکم قرائت گزارش را صادر نکرد
عليرضا محجوب در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره قرائت نشدن گزارش اول تحقيق و تفحص در صحن مجلس، گفت: در آن زمان كوتاهی و غفلت انجام شد. گزارش در زمان مقرر تحويل داده شد اما چون چند شركت همانند شركت شستا همكاری نكردند، ما نتوانستيم اين گزارش را در زمان مقرر برای قرائت آماده كنيم. نظر كميسيون نيز اين بود كه محتوای گزارش تند است كه در آن زمان حاشيه هايی در اين رابطه مطرح شد اما در نهايت هيات رييسه حكم به خواندن آن نكرد و مجلس هشتم به پايان كار خود رسيد. اما سليمان جعفرزاده، رييس هيات تحقيق و تفحص از تامين اجتماعي در مجلس هشتم، پيش از اين درباره دلايل قرائت نشدن گزارش گفته بود: «به دليل اقدامات تهديدآميز مقامات دولت گزارش اين هيات هيچ گاه در مجلس هشتم قرائت نشد.» جعفر زاده در توضيح اين حرف خود نيز گفته بود: «در مجلس هشتم، تحقيق و تفحص از تامين اجتماعي به صورت كامل طبقه بندي و جمع آوري شده بود، اما در اواخر دوره مجلس هشتم، برخي دولتی ها با مانع تراشي و اعمال محدوديت و فشار باعث مسكوت ماندن اين گزارش شدند.»
    
در گزارش سابق چه مواردی آمده بود
وی با بيان اينكه مجموع گزارش های هيات تحقيق و تفحص از سازمان تامين اجتماعی بالغ بر ؟هزار صفحه است، تصريح كرده بود: با تغيير مجلس هرچند عملكرد اين هيات بی نتيجه ماند اما در حال حاضر رونوشتی از اين گزارش در اختيار برخی نهادهای نظارتی مانند سازمان بازرسی كل كشور قرار دارد.

وی كه پس از پيروزی حسن روحاني در انتخابات رياست جمهوري اين مطالب را بيان كرده بود، با تاكيد بر اينكه حاضر است درصورت تمايل روحاني، رونوشتي از اين گزارش را در اختيار دولت يازدهم قرار دهد، گفته بود: براساس اسناد معتبر در پرونده مربوط به تحقيق و تفحص از سازمان تامين اجتماعي در برخي موارد پس از گزارش تخلف ارتكابي، مسوول متخلف با شخصی متخلف تر جايگزين شده است.

بنابر گفته وی يكی ديگر از تخلفات ثبت شده مسوولان سازمان تامين اجتماعي خريد و استفاده از داروهاي بی كيفيت خارجی بوده و بخش ديگری از تخلفات اكتشافی به عملكرد شركت سرمايه گذاری سازمان تامين اجتماعي (شستا) بازمی گردد.

تخلفات مالی سازمان تامين اجتماعی بالای هزار ميليارد تومان است

وی با بيان اينكه حجم تخلفات مالی در سازمان تامين اجتماعی بالای هزار ميليارد تومان است، اظهار كرده بود: متاسفانه هر جا كه ما پا می گذاشتيم با تخلف مواجه می شديم به طوری كه مثلادر يک نمونه برای كارخانه سيمان به جای دينام آلمانی، دينام چينی خريداري شده است و از اين طريق ؟ميليارد تومان سوءاستفاده شده است.
    
ناپديد شدن اتاق اسناد
 بعد از آنكه عليرضا محجوب، در نشست خبري ديروز خود از مفقود شدن 20 هزار صفحه از اسناد تحقيق و تفحص از سازمان تامين اجتماعي خبر داد، بار ديگر اظهارات پيشين جعفرزاده مورد توجه قرار گرفت: اظهاراتی كه بر اساس آنها او پيش از اين خبر داد بود كه اسناد به دست آمده از تخلفات سازمان تامين اجتماعی كه حجم آنها چندين كارتن را تشكيل می داد در داخل اتاقي در جنب كتابخانه مركزی سازمان تامين اجتماعی نگهداري می شد كه كليد آن فقط در اختيار گروه تفحص كننده قرار داشت، اما وقتي چندي بعد نمايندگان جهت مراجعه به اسناد به دست آمده به محل نگهداری رجوع كردند با حيرت تمام متوجه شدند كه اثری از اتاق محل نگهداری اسناد نيست و بنا به دليل نامعلوم ديوارهاي اتاق تخريب شده و اتاق محل نگهداری از اسناد در سالن كتابخانه ادغام شده است. البته بعد از گم شدن مدارک تحقيق و تفحص، از سوی برخي نمايندگان مجلس خبرهايی منتشر شد تا افكار عمومي را به نبود تخلف چشمگير در سازمان تامين اجتماعی قانع كند.

در همين رابطه محمدرضا باهنر، نايب رييس مجلس هشتم اعلام كرد: تخلف هزار ميليارد تومانی در صندوق تامين اجتماعي صحت ندارد اين مساله را يكی از اعضای كميسيون اجتماعی كه پيش از اين رييس كميسيون بوده مطرح كرده اما پايه و اساس ندارد. و منظور او از يكی از اعضای كميسيون اجتماعی- سليمان جعفرزاده- بود كه به صراحت اعلام كرده بود تخلفی بيش از يک هزار ميليارد تومان در اين سازمان وجود دارد. اما پس از اظهارات نايب رييس مجلس جعفرزاده سكوت كرد.
منبع: دانشجو
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین