|
|
امروز: سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۰۶:۱۳
کد خبر: ۴۰۷۱۳
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۲:۲۱
اعضای ارشد گروه دوستی پارلمانی انگلیس و ایران، روز دوشنبه ضمن استقبال از سفر هیات پارلمانی جمهوری اسلامی ایران به لندن، اظهار داشتند، این گروه فراحزبی که از نمایندگان مجالس عوام و اعیان تشکیل شده است در تلاش هست که مناسبات دو کشور را گسترش دهد.
جک استراو رییس گروه پارلمانی انگلیس و ایران در حاشیه دیدار هیات پارلمانی ایران با جان برکو رییس مجلس عوام در گفت وگو با خبرنگاران ، گفت: راهکارهای عملی برای بسط روابط از طریق تماس های نمایندگان پارلمان دو کشور میسر می شود و ما می توانیم بدین وسیله شناخت متقابلمان را افزایش دهیم.

وی با اشاره به اینکه تصورات غلطی در بخشی از رسانه های انگلیس و پارلمان این کشور وجود دارد، گفت: اعضای گروه دوستی پارلمانی انگلیس و ایران که از نمایندگان مجالس عوام و اعیان می باشند، فعالانه در تلاش هستند که ارتباط با تهران را افزایش و سوء تفاهم ها موجود را در این ارتباط کاهش دهند.

وزیر خارجه پیشین انگلیس گفت: امیدواریم که سفر هیات پارلمانی ایران و برنامه هایش با موفقیت سپری شود که تا به حال هم اینچنین بوده است.

ریچارد بیکن، دیگر رییس گروه پارلمانی انگلیس و ایران نیز با بیان اینکه ارتباط ملت ها نباید محدود به ارتباطات دیپلماتیک باشد، گفت: این خیلی مهم است که ارتباط کنونی دو کشور صرفا محدود به ارتباط بین دولت ها و یا دیپلمات ها نیست و بین مردمی است.

وی افزود: پارلمان ها، نمایندگان مردم هستند و ما به عنوان افرادی که نماینده کشورمان هستیم، مسوولیتی داریم که بتوانیم آنچه را در توان داریم برای ارتقاء ارتباط بین انگلیس و جمهوری اسلامی ایران، بکار ببندیم.

بیکن نماینده حزب محافظه کار با اشاره به سفر آذرماه گذشته اش به تهران جهت شرکت در نشست 'جهان علیه خشونت و افراط گری' ، افزود: زمانی که من از ایران در دسامبر سال گذشته بازدید کردم از مهمان نوازی صورت گرفته بسیار لذت بردم.

وی افزود: نشست 'جهان علیه خشونت و افراط گری' که توسط دولت آقای روحانی، رئیس جمهوری ایران تدارک دیده شده بود، بسیار من را تحت تاثیر قرار داد.

بیکن افزود: من امیدوارم که این بازدید متقابل توسط نمایندگان ایرانی، یک گام رو به جلو در راستای بهبود ارتباطات بین دو کشور باشد.

لرد لامونت، عضو مجلس اعیان از حزب محافظه کار و رییس اطاق بازرگانی انگلیس و ایران نیز ضمن ابراز امیدواری نسبت به حصول توافق هسته ای میان ایران و کشورهای 'پنج بعلاوه یک' گفت: ما امیدواریم که در 24 مارس (4 فروردین 1394) شاهد اتفاق مثبتی باشیم که این امر سرآغاز ارتباط جدیدی میان ایران و غرب و البته بریتانیا خواهد بود.

وی با اشاره به تاریخ مداخله جویانه انگلیس در ایران گفت: ما می فهمیم که دیدگاه مثبتی در خصوص مداخلات انگلیس در ایران وجود ندارد؛ اما هم اکنون زمان بازسازی آینده ای بهتر [بین دو کشور] و زمانی برای درک یکدیگر است.

هیات پارلمانی ایران، شامل عباسعلی منصوری آرانی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی و رییس گروه دوستی پارلمانی ایران و انگلستان، عباس قائد رحمت عضو کمیسیون اجتماعی، حجت الله درویش پورعضو کمیسیون آموزش و تحقیقات، سید شکرخدا موسوی عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی و حمید رضا عزیزی فارسانی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی روز یکشنبه گذشته وارد لندن شد.

سفر هیات پارلمانی جمهوری اسلامی ایران به کشور انگلیس بعد از سفر هیأت پارلمانی انگلستان در سال گذشته به تهران، و دعوت صورت گرفته از هیأت ایرانی برای سفر به لندن صورت می گیرد.

هیات پارلمانی انگلیس متشکل از 4 نفر از اعضای پارلمان این کشور به ریاست 'جک استراو' رییس گروه دوستی پارلمانی انگلیس و ایران در پارلمان انگلیس و وزیر خارجه پیشین این کشور، آذرماه سال 92 به دعوت گروه دوستی پارلمانی ایران به تهران سفر کرده بودند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین