|
|
امروز: شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۸
کد خبر: ۴۰۵۹۳
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۴
بویری گفت: به دنبال موفقیت آمیز بودن عملیات پایدارسازی تولید و انتقال گاز این بخش از پالایشگاه، تمرکز تیمهای عملیاتی به تسریع در اجرا و راه اندازی دیگر ردیفهای شیرین سازی معطوف شده است.
مجری فازهای ١٧ و ١٨ میدان گازی پارس جنوبی با اشاره به پایداری تولید گاز در پالایشگاه این فاز، گفت: با روشن شدن مشعل سکوی ١٧ A، این سکو هم اکنون آماده ارسال گاز به خشکی است.

حسن بویری  با بیان این که در صورت مساعد بودن شرایط آب و هوایی هفته آینده با افزایش میزان خوراک، تولید گاز شیرین در پالایشگاه فازهای ١٧ و ١٨ پارس جنوبی به روزانه ٢٠ میلیون متر مکعب می رسد، گفت: هم اکنون ٢ ردیف شیرین سازی از چهار ردیف موجود در این پالایشگاه با تولید روزانه ١٨ میلیون متر مکعب در مدار هستند.

وی گفت: همه خدمات عملیاتی، اجرای فرایندهای پیچیده پالایشگاهی و نیز بهره برداری و انتقال محموله های تولیدی مطابق با دستورالعملها و استانداردهای فنی بین المللی در این حوزه و با عالی ترین درجه کیفیت و نظارت انجام شده است.

بویری گفت: به دنبال موفقیت آمیز بودن عملیات پایدارسازی تولید و انتقال گاز این بخش از پالایشگاه، تمرکز تیمهای عملیاتی به تسریع در اجرا و راه اندازی دیگر ردیفهای شیرین سازی معطوف شده است.

به گزارش شانا، اجرای ٢,٥ میلیون اینچ قطر خط لوله ، ٣٥ هزار متر مربع ساختمان غیر صنعتی، ٥٠ هزار تن سازه فلزی و ٦ هزار کیلومتر کابل کشی و ابزار دقیق از جمله کارهای صورت گرفته در فازهای ١٧ و ١٨ است. در عین حال ٩٠ درصد از کارهای مهندسی، ١٠٠ درصد کارهای اجرایی و ٥٠ درصد از متریال به کار رفته در این فاز از سوی شرکتها و پیمانکاران داخلی صورت گرفته است.

اجرای پروژه فازهای ١٧ و ١٨ با هدف تولید روزانه ٥٠ میلیون متر مکعب گاز، ٨٠  هزار بشکه میعانات گازی و ٤٠٠ تن گوگرد از سال ٨٦ آغاز شد؛ در سال ٩١ این پروژه ملی در فهرست طرحهای مهرماندگار دولت وقت قرار گرفت تا با متمرکز شدن فعالیتها و تخصیص منابع مالی تا پایان دولت دهم (مرداد ٩٢) به بهره برداری برسد، اما این مهم محقق نشد.

در دولت یازدهم با اولویت بندی فازهای در حال توسعه پارس جنوبی، فازهای ١٧ و ١٨ این میدان در میان فازهای اولویت نخست برای توسعه قرار گرفت.

فازهای ١٧ و ١٨ پارس جنوبی بوسیله کنسرسیومی متشکل از سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) با سهم ٤٨ درصد به عنوان رهبر کنسرسیوم، شرکت مهندسی و ساختمان صنایع نفت (OIEC) با سهم ٣١ درصد و شرکت مهندسی و ساخت تأسیسات دریایی (IOEC) به عنوان پیمانکار بخش دریا با سهم ٢١درصد در دست اجراست.

منبع: شانا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین