کد خبر: ۳۹۷۸۱
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۳
آخوندی با بیان آنکه هم اکنون طول راه های شریانی کشور به 34 هزار کلیومتر افزایش یافته، اضافه کرد: با برنامه ریزی مناسب و خرید تجهیزات مورد نیاز باید از این راه ها و ابنیه ها نگهداری کنیم.
وزیر راه و شهرسازی گفت: با توجه به سیاست دولت تدبیر و امید برای توسعه مناسبات همه جانبه با کشورهای همسایه باید احداث لجستیک پارک در تمام پایانه های مرزی کشور در دستور کار جدی قرار گیرد.

 عباس آخوندی عصر چهارشنبه در نشست با مدیران راهداری سراسر کشور، افزود: اگر بتوانیم پایانه های مرزی خود را به همراه بازارچه های مرزی به لجستیک پارک تبدیل کنیم عملکرد پایانه های مرزی در مرزهای کشور بسیار ارتقا می یابد.

وی با بیان آنکه پایانه ها در لجستیک پارک ها باید از انحصارات دولتی باشد، اظهار داشت: باید مدیریت این لجستیک پارک ها در اختیار دولت و اجزای آن در اختیار بخش خصوصی باشد و سازمان راهداری وحمل ونقل جاده ای می تواند دراین زمینه برنامه ریزی دقیقی را ارایه دهد.

وی تصریح کرد: احداث پایانه های مخصوص محصولات کشاورزی در سطح کشور ضروری است و سازمان راهداری علاوه برنامه ریزی در زمینه لجستیک پارک ها باید در این زمینه نیز برنامه ریزی داشته باشد.

وی با بیان آنکه نگهداری از راه های کشور به عنوان ثروت ملی برای ما از اهمیت زیادی برخوردار است، افزود: باید با مدیریت صحیح بتوانیم از این راه ها نگهداری و تمام پل ها و تونل های خود را در برابر زلزله و بلایای طبیعی مقاوم سازی کنیم.

آخوندی با بیان آنکه هم اکنون طول راه های شریانی کشور به 34 هزار کلیومتر افزایش یافته، اضافه کرد: با برنامه ریزی مناسب و خرید تجهیزات مورد نیاز باید از این راه ها و ابنیه ها نگهداری کنیم.

وزیر راه و شهرسازی در یکپارچه سازی حمل و نقل در سطح کشور تاکید کرد و گفت: یکپارچه سازی حمل و نقل بدون شک دسترسی مردم را به حمل ونقل درون و برون شهری تسهیل می کند ضمن آنکه جاده های کشور نیز ایمن تر می شود.

وی اظهار داشت: دراین سیستم که در بسیاری از کشورهای جهان جا افتاده است مردم می توانند با خرید یک بلیت از قطارهای برون شهری، مترو و اتوبوس رانی شهری استفاده کنند و این نشان می دهد که سیستم حمل و نقل یکپارچه در این کشورها به نحو مناسبی به اجرا درآمده است.

وی با تاکید بر یکپارچه سازی صنعت حمل ونقل کشور بر ضرورت مدیریت یکپارچه در پایانه ها، راهسازی ها و راهدارخانه ها تاکید کرد و افزود: دراین سیستم همه بخش های مختلف حمل و نقل توصیه می یابد و ترافیک نیز به شکل مناسبی در شهرها و پایانه ها خود را نشان می دهد.

وی با بیان آنکه روزانه یکصد هزار دستگاه خودرو در مسیر تهران – کرج رفت و آمد می کنند، افزود: این حجم ترافیک به استهلاک جاده منجر می شود اما اگر بتوانیم جاده های کشور را به شبکه حمل ونقل ریلی متصل کنیم مردم می توانند به راحتی از جاده به ریل منتقل شوند.

وی گفت: سرمایه بزرگی در اختیار سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای و این سازمان برای نگهداری از سرمایه ملی باید برنامه ریزی های مناسبی را در دستور کار خود قرار دهد.

وی با اشاره به آغاز سفرهای نوروزی طی چند روز آینده، اظهار داشت: در این ایام راهداران در استقرار ایمنی و حفاظت از مردم در راه های کشور وظیفه مهمی برعهده دارند و باید با آموزش های مناسب خدمات مطلوب را به بهترین وجه به مردم ارایه دهند.

آخوندی در پایان اظهار داشت: آموزش به عنوان یکی از شاخصه های مهم ما در دستور کار وزارت راه وشهرسازی است زیرا نیروی انسانی آموزش دیده علاوه بر علاقمندی به انجام وظیفه بهره وری در حوزه خود ارتقا خواهد داد.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین