|
|
امروز: شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۸
کد خبر: ۳۹۲۵۰
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۲
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه شرکت در آیین اختتامیه نخستین همایش ملی اقتصاد هنر ایران در شیراز با اشاره به برخی دیدگاه ها در مورد برپایی برنامه های هنری از جمله کنسرت ها، گفت که دست اندرکاران این وزارتخانه به ارزش های دینی حساس هستند و ملاحظات مذهبی را در این گونه برنامه ها مد نظر دارند.
علی جنتی در حاشیه شرکت در آیین اختتامیه نخستین همایش ملی اقتصاد هنر ایران در شیراز به خبرنگاران گفت :صدور مجوز برای برگزاری کنسرت ها با دقت لازم انجام و حتی اشعار و موسیقی که در این گونه رویدادهای هنری استفاده می شود مورد بررسی قرار می گیرد و اجرای گروه ها نیز از نزدیک ارزیابی می شود.

وی افزود:وزارت فرهنگ و ارشاد به عنوان دستگاه حاکمیتی رسمی کشور حساسیت های معقول جامعه را می شناسد و از آنها حمایت می کند.

جنتی ادامه داد:با وجود دقتی که دراعطای مجوزبرای برگزاری برنامه های هنری اعمال می شود اما در برخی از شهرستان ها متاسفانه واکنش ها و حساسیت هایی از سوی برخی از ائمه جمعه، مقامات قضایی و شماری از افرادی که احساس مسوولیت دینی در جامعه می کنند، مشاهده می شود زیرا آنها تصور می کنند اجرای این نوع برنامه ها مغایر با ارزش های دینی است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد:این وزارتخانه به معیارها و ارزش های دینی حساس است و می کوشد معیارها و ملاحظات مذهبی را در برنامه های فرهنگی خود بگنجاند.

وی گفت:برخی از افرادی که از طریق بعضی از سایت های خبری، نشریات را برای مخالفت با برگزاری برنامه های هنری از جمله کنسرت ها تحریک می کنند، انگیزه های سیاسی دارند.

جنتی افزود:انتظار ما این است که یک دستگاه رسمی هنگامی که مجوزی را صادر می کند سایر افراد و دستگاه ها با این موضوع به صورت قانونی برخورد کنند زیرا همگان باید به قانون تن دهیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه کرد:شمار برنامه های هنری که در کشور برگزار می شود بسیار زیاد است و مواردی که برپایی آن با مخالفت مواجه شده اندک است.

جنتی به موضوع مخالفت با برگزاری کنسرتی که قرار بود بتازگی در شهرستان گلبهار استان خراسان رضوی برگزار شود اشاره کرد و گفت:گروهی که قرار بود این برنامه را اجرا کند از جمله گروه های بسیار خوب است و این شیوه برخورد اصلا مورد تایید ما نیست.



**قابلیت حوزه فرهنگ و هنر دررونق اقتصاد کشور

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش دیگری از مطالب خود به موضوع همایش ملی اقتصاد هنر ایران اشاره کرد و بیان داشت:مقوله اقتصادفرهنگ و هنربحث نوینی است و براین باوریم که حوزه فرهنگ و هنرباتوجه به قابلیت هایی که در این عرصه وجود دارد می تواند نقش بسیار موثری در رونق اقتصاد کشور و تولید ناخالص ملی ایفا کند.

جنتی اظهار کرد: محصولات فرهنگی و هنری جمهوری اسلامی ایران می تواند هم در داخل و هم در خارج از کشور ارزش مادی فراوانی کسب کند و این وزارتخانه هم می کوشد که حوزه فرهنگ و هنر در توسعه کشور موثر واقع شود.

وی ادامه داد:در حوزه اقتصادی و معیشتی برای اصحاب فرهنگ و هنر فعالیت های خوبی از طریق صندوق حمایت از هنرمندان ، نویسندگان و روزنامه نگاران انجام شده است وامیدواریم که بتوانیم در زمینه بیمه های درمانی، اعطای تسهیلات ،وام و سرمایه گذاری در عرصه هنری اقدامات موثری انجام دهیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت:می کوشیم اصحاب فرهنگ و هنر کشورمان بتوانند محصولات فکری و ذهنی خود را عرضه و از این طریق به توسعه فرهنگی کشور کمک کنند و بی شک این امر وضعیت اقتصادی آنها را نیز بهبود خواهد بخشید.

نخستین همایش ملی اقتصاد هنر ایران روز 9 اسفند جاری در تهران برگزار و آیین اختتامیه آن روز یکشنبه (10 اسفند) با حضور علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مجموعه فرهنگی هنری حافظ شیراز برگزار شد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین