کد خبر: ۳۸۹۲۸
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۹
در همين راستا نيز يكي دو روز پيش در برخي از سايت‌هاي خبري خود با تيتر تندي از انتقاد شديد مراجع به دولت گفته بودند، حال اينكه به هيچ وجه چنين نبوده و هيچ وقت برخورد مراجع با دولت فعلي با اين تيتري كه سايت‌هاي آنان زده بود جور در نمي‌آید. آنها مي‌خواستند نشان دهند علماي قم با دولت زاویه دارند كه اين يك دروغ محض بود.
روزنامه آرمان در یادداشتی به قلم محمدتقی فاضل ميبدي استاد حوزه و دانشگاه نوشت:
 
رئیس جمهور روز چهارشنبه در میان استقبال استثنایی مردم قم وارد این استان شد. قم‌نشینان پیوندی دیرینه با اعتدال دارند و هیچگاه حاضر نبودند و نیستند برای منافع سیاسی یا جناحی از اعتدال عبور کنند. شاید همین رمز استقبال پرشور مردم از رئیس‌جمهور اعتدال بود. از بدو انقلاب تاکنون شاهد سه جريان بوده‌ایم. يكي جريان دولت و دولتها، يعني حاكميت و آن بخشي كه متولي امور كشور بوده كه همه سران كشور را شامل مي‌شود. جريان ديگري نيز بوده كه به هر حال بر دولت نظارت مي‌كرده، دولت را كنترل مي‌كرده، نقد مي‌كرده و در رسانه‌ها و مطبوعات حرف خود را به طور مستدل و شجاعانه و شفاف مي‌زده است. يك جريان سوم نيز بوده است كه از اول انقلاب تا كنون وجود داشته و آن جريان را مي‌توان جريان دخان‌آفرين و جريان دخان‌زا ناميد. جرياني كه در تاريكي‌هاي شب حركت مي‌كند و قصدش تخريب آنچه نمی‌پسندد، است. به ظاهر حالت دفاع از كشور و انقلاب را به خود گرفته اما در واقع قصدي جز تخريب ندارد. اين جريان از اوايل انقلاب گاهي به شكل شبنامه خود را نمايان مي‌ساخت، گاهي به شكل لنگه كفش پرتاب كردن و در هر زماني به هر حال به يك شكل خود را نمايان مي‌كرد. در صدر اسلام و در زمان پيامبر نيز ما چنين جرياني را داشتيم.

عده‌اي كه كارشان دخان‌آفريني بود. اين افراطيون در دوران اصلاحات نيز هر هشت روز يك بحران برای دولت مي‌آفريدند تا بلكه بتوانند دولت را از ادامه کار و موفقیت در برنامه‌ها و اهدافش بازدارند. الان نيز با حضور دولت دكتر روحاني اين گروه تصورشان اين است كه منافعشان را باخته‌اند و به جاي اين كه به جريان دوم ملحق شده و انتقادات خود را به شكل صريح و روشن بيان كنند، دست به كارهايي مي‌زنند كه زيبنده هيچ انسان اخلاقي و هيچ انسان اسلامي نيست.به همين دليل هم است كه وقتي رئيس‌جمهور به نقطه‌ای از کشور سفر مي‌كند اين عده قليل با شعار دادن، شبنامه پخش كردن يا شكل‌هاي ديگري خود را نشان مي‌دهند. بايد گفت اگر آنان فكر، منطق يا استدلال قابل قبولی داشتند دست به اين قبيل كار‌ها نمي‌زدند. البته بايد دانست كساني كه دست به اين گونه اعمال مي‌زنند مطمئنا دارای اتاق فکری هستند و آن سكو و مركزي كه اين افراد را به اين شكل هدايت مي‌كند به دنبال اهداف و منافع خاص و جناحی خود است. بنابراين اين جريان حس مي‌كند كه اگر دخان‌آفريني كند، اگر دولت در سياست خارجي و مذاكرات هسته اي شكست بخورد يا اگر دولت درحل معضلات اقتصادي در درون كشور ناموفق باشد منافع آنها تامين مي‌شود.

يعني به تعبير ديگر هيچ گاه منافع ملي براي اين جريان مطرح نبوده و تنها منافع گروهي و جرياني برايشان مطرح است. در همين راستا نيز يكي دو روز پيش در برخي از سايت‌هاي خبري خود با تيتر تندي از انتقاد شديد مراجع به دولت گفته بودند، حال اينكه به هيچ وجه چنين نبوده و هيچ وقت برخورد مراجع با دولت فعلي با اين تيتري كه سايت‌هاي آنان زده بود جور در نمي‌آید. آنها مي‌خواستند نشان دهند علماي قم با دولت زاویه دارند كه اين يك دروغ محض بود و هيچ وقت علما و مراجع موضعي را كه آن سايت اعلام كرده بود اتخاذ نكرده‌اند. طبيعي است كه هر انساني، هر عالمي و هر منتقدي ممكن است انتقاد‌هايی به وضعيتي داشته باشد و اصلا اگر انتقاد نباشد استبداد به وجود مي‌آيد. به همين ترتيب نيز در قم انتقادهايي به شكل طبيعي وجود دارد اما تخريب و ايجاد بلبشو و بحران بحث ديگري است.

نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
|
در حال بررسی: ۰
|
انتشار یافته: ۱
لطف الله بهرو
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۱۲ - ۱۳۹۳/۱۲/۰۷
0
5
(منتقدانِ مُغرض)
===============

مَثَلُهُ(م) كَمَثَلِ الْكَلْبِ

إِن تَحْمِلْ عَلَيْهِ يَلْهَثْ

أَوْ تَتْرُكْهُ يَلْهَث
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین