|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۰۴:۲۶
کد خبر: ۳۷۸۳۱۹
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۸
این ذخیره‌ی در مقابل دشمن این‌ها کی هستند، العامة من الامة. یعنی توده‌ی مردم. من یک وقتی یک تکه‌هایی از نامه را مطرح کردم برای مسئولین چند سال قبل از این؛ که آنجا حضرت مقایسه میکند بین خاصه و عامه. خاصه یعنی نورچشمی‌ها. عامه یعنی توده‌ی مردم. بیانات عجیبی درباره‌ی خاصه ذکر می‌کند بیانات عجیبی درباره‌ی عامه توده‌ی مردم ذکر می‌کند.

در پاسداشت قیام ۱۹ دی قم در سال ۱۳۵۶ در حمایت از حضرت امام خمینی (ره) علیه رژیم پهلوی، هزاران نفر از اقشار مختلف مردم قم با رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، گزیده‌ای از بیانات رهبرانقلاب در این دیدار را در زیر ملاحظه بفرمایید:

قدرت نقش‌آفرینی مردم در حوادث بزرگ را ما نباید فراموش کنیم. این را در زندگی خودمان تجربه کردیم، هم خودمان باید فراموش نکنیم، هم این تجربه را به دیگران منعکس کنیم.

امروز غزه را ملاحظه کنید. نقش‌آفرینی حضور مردم و ایستادگی مردم در یک حادثه‌ی عظیم، یعنی یک گروه کوچک، یک مردم محدود، مثلاً دو میلیون جمعیت من‌باب مثال در یک وجب زمین، آمریکای با آن عظمت را و رژیم صهیونیستی آویزان به آمریکا را عاجز کرده. قدرت حضور مردم یعنی این.

حادثه‌ی قم یک حادثه‌ای است به مراتب از این بالاتر. چرا؟ برای خاطر اینکه در روز نوزدهم دی مردم قم آمدند در خیابان، شهید هم دادند، کتک هم خوردند، عده‌ای هم زندان رفتند، اما سرآغاز یک جریانی شدند که آن جریان توانست یک رژیم وابسته‌ی مستکبر ظالم مسلّط بر این کشور را در طول مدت حدود یک سال سرنگون کند.

مسئله حضور مردم که جزو لوازم حتمی اداره صحیح کشور، پیشرفت، دستیابی انقلاب به نتایج و اهداف است، این مسئله باید ترویج شود. هر کسی که صدا، زبان، گویا، مخاطب و تاثیرگذاری دارد باید در این زمینه کار کند.

بایستی مردم را به حضور و ایستادگی در میدان و آشنایی با لوازم آن وادار کنیم.

این را امام یاد داد به ما. نشان داد به مردم، یاد داد به مردم، که حضور آن‌ها در صحنه معجزه آفرین است.

امام سال ۴۱ و ۴۲ با عمل، با حرف، با منطق، با استدلال این را ه همه‌ی ملت ایران نشان داد.

فهماند به آن‌ها که اگر میخواهند پیش بروند، اگر میخواهند به نتایجی که مطلوب آنهاست برسند باید در میدان حضور داشته باشند. عقب کشیدن، به این و آن اتکا کردن، کنج عزلت گزیدن، این فایده ندارد، باید بیایند وسط میدان. خودش هم آمد وسط میدان.

امام به جای نشست و برخاست کردن با احزاب و گروه‌ها و جریان‌های سیاسی و شخصیت‌های سیاسی معروف پرمدعا که بودند در آن زمان، به جای نشستن با آن‌ها، آمد با مردم نشست.

امیرالمؤمنین (علیه السلام) در فرمان به مالک اشتر فرمود: «و إنما عماد الدین و جماع المسلمین و عُدّة للأعداء، العامّة من الأمّة». عمادالدین یعنی تکیه‌گاه دین.

امیرالمومنین به ملّت خودش می‌فرماید، خطاب به ما هم هست. خیلی خب. جامعه‌ی اسلامی هستید، تکیه‌گاه اسلام‌تان امت‌اند بدنه‌ی مردم‌اند. والعدّة الاعداء.

این ذخیره‌ی در مقابل دشمن این‌ها کی هستند، العامة من الامة. یعنی توده‌ی مردم. من یک وقتی یک تکه‌هایی از نامه را مطرح کردم برای مسئولین چند سال قبل از این؛ که آنجا حضرت مقایسه میکند بین خاصه و عامه. خاصه یعنی نورچشمی‌ها. عامه یعنی توده‌ی مردم. بیانات عجیبی درباره‌ی خاصه ذکر می‌کند بیانات عجیبی درباره‌ی عامه توده‌ی مردم ذکر می‌کند.

تکیه‌ی حضرت به این است که به توده‌ی مردم تکیه کنید. به توده‌ی مردم. وقتی یک رئیس‌جمهوری با توده‌ی مردم انس می‌گیرد حرف می‌زند کار می‌کند بین آن‌ها، می‌رود در دل مردم یک عده‌ای از آنجا بلند می‌شود می‌گویند این پوپولیسم است. اهانت میکنند. نه، این مردم‌داری است. این نشان گرفتن نقطه‌ی اصلی است. توده‌ی مردم همه‌کاره‌اند.

آن رژیمی که در ۲۲ بهمن به دست مردم ایران ازاله شد و از این خاک پاک، از این کشور خدایی بیرون رانده شد، یک رژیم وابسته و کودتایی بود.

یک عده‌ای امروز نمی‌خواهند این را بعد از چهل سال باور کنند. آمریکایی‌ها و دور و بری‌های آمریکایی‌ها و وابستگان به آمریکایی‌ها هم با ساده‌دلی تمام، عجیب است، سیاستمدارند، دیپلماتند، اما در این قضیه نهایت ساده‌اندیشی را دارند به کار می‌برند. با محاسبه‌ی غلط، دارند دوباره توجیه می‌کنند چهره‌ی رژیمی را که چهل سال قبل، ۴۵ سال قبل با لگد مردم از این کشور رانده شده، بیرون افتاده شده.

آوردن مردم به صحنه و سپردن پرچم مبارزه به دست مردم سیاست راهبردی امام بود. در مقابل این سیاست، یک سیاست راهبردی دیگر وجود دارد؛ خارج کردن مردم از صحنه و کشاندن مردم به بیرون از صحنه میدان هم‌آوردی، مسابقه و رزم که سیاست دشمنان انقلاب، آمریکا، قدرتمندان عالم، صهیونیست‌ها و کمپانی‌های استثمارگر صهیونیستی در سراسر جهان است.

این سیاست ۴۰ سال است که در کشور ادامه دارد و امروز این سیاست با نهایت رذالت فعالیت می‌کند. باید به این مورد توجه کنید، تلاش می‌کنند که مردم را از صحنه خارج کنند.

شرکت نکردن در انتخابات همان سیاست راهبردی دشمنان انقلاب و آمریکاست.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین