|
|
امروز: دوشنبه ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۳
کد خبر: ۳۷۸۲۹۰
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۴۰۲ - ۰۱:۱۲
مهدی سروی، کارشناس اندیشکده اقتصاد مقاومتی در برنامه فرامتن گفت: ۹۵ درصد واحد‌های تولید دام به صورت سنتی فعالیت می کنند که در این واحدها ۶۶ میلیون راس دام تولید شده که ۶۸ درصد آن گوسفند، ۲۶ درصد بز و مابقی گاو بوده است.

کارشناس مرکز پژوهشکده اقتصاد مقاومتی گفت: باید از صادرات و واردات دام در راستای مدیریت قیمت جلوگیری شود تا افزایش قیمت دام نداشته باشیم.
 
مهدی سروی، کارشناس اندیشکده اقتصاد مقاومتی در برنامه فرامتن گفت:  ۹۵ درصد واحد‌های تولید دام به صورت سنتی  فعالیت می کنند که در این واحدها ۶۶ میلیون راس دام تولید شده که ۶۸ درصد آن گوسفند، ۲۶ درصد بز  و مابقی گاو بوده است.
 
به گفته وی  نوسانات  نرخ ارز و دیرکرد در تامین نهاد‌ه‌های تولید باعث افزایش قیمت دام شده است.
 
او بیان کرد: میانگین مصرف گوشت خانواده‌ها در کشور ۸ کیلوگرم و  در سه دهک پایین جامعه ۲ کیلوگرم است. احتمالا اکنون هم به زیر دو کیلوگرم رسیده. در حالی که استاندارد‌های جهانی ۱۲ کیلوگرم است.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین