|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۱
کد خبر: ۳۷۶۲۲۶
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۴۰۲ - ۲۱:۳۴
این در حالی است که تهران در مدت مشابه سال پیش ۲ روز هوای پاک، ۱۴۲ روز هوای قابل قبول، ۱۰۱ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس جامعه و ۱۰ روز هوای ناسالم برای همه افراد ۲ روز هوای بسیار ناسالم و ۲ روز هوای خطرناک داشته است.

مهر: شاخص کیفیت هوا در حال حاضر بر روی عدد ۱۶۰ قرار گرفته و وضعیت هوا در شرایط قرمز است.

بر اساس آمار شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، شاخص کیفیت هوا در حال حاضر بر روی عدد ۱۶۰ قرار گرفته و وضعیت هوا در شرایط قرمز است.

همچنین این شاخص در ۲۴ ساعت گذشته بر روی عدد ۱۶۴ قرار گرفته بود و وضعیت بین شرایط قرمز و نارنجی رفت و برگشتی بود.

تهران از ابتدای سال ۹ روز هوای پاک، ۱۷۹ روز هوای قابل قبول، ۶۲ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس جامعه و ۹ روز هوای ناسالم برای همه افراد داشته است.

این در حالی است که تهران در مدت مشابه سال پیش ۲ روز هوای پاک، ۱۴۲ روز هوای قابل قبول، ۱۰۱ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس جامعه و ۱۰ روز هوای ناسالم برای همه افراد ۲ روز هوای بسیار ناسالم و ۲ روز هوای خطرناک داشته است.

پایداری و آلودگی هوا هفته آینده نیز ادامه دارد

 رئیس مرکز پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات جوی سازمان هواشناسی کشور گفت که با وجود بارش‌های خفیف در روز پنجشنبه، هفته آینده نیز پایداری جو و آلودگی‌ هوا ادامه خواهد داشت.

به گزارش وزارت راه و شهرسازی، «صادق ضیائیان» درباره وضعیت جوی و آب و هوای کشور و میزان آلودگی‌هوا در روزهای آینده توضیح‌داد: سامانه خفیف بارشی از روز پنجشنبه در مناطقی از کشور فعال خواهد شد و بارش‌های پراکنده در شمال غرب کشور و ارتفاعات و شمال استان‌های تهران، البرز و گیلان رخ می‌دهد.

وی ادامه‌داد: با فعالیت این سامانه بارشی، مقداری از پایداری جو و آلودگی‌هوا در روز پنجشنبه کاسته خواهد شد.

ضیائیان یادآور شد: روزهای جمعه و هفته آینده باز هم جو پایدار است، اما روزهای یکشنبه و دوشنبه وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: هفته آینده نیز غلظت آلاینده‌های جوی و آلودگی‌هوا را در برخی روزها شاهد خواهیم بود، اما شدت آن کمتر از هفته جاری پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات جوی سازمان هواشناسی کشور در ادامه به مضرات و آسیب‌های آلودگی‌ هوا اشاره و به کاهش تردد خودروها و کنترل فعالیت واحدهای صنعتی، مدیریت منابع آلاینده، تأکید بر عدم تردد غیرضروری برای همه گروه‌ها، پرهیز از فعالیت فیزیکی و ورزشی در فضای باز، اتخاذ تدابیر مدیریتی لازم برای جلوگیری از افزایش غلظت آلاینده‌ها تا حد بسیار ناسالم توصیه کرد.

ضیائیان گفت: آلاینده‌های جوی در صورت بروز واکنش‌های شیمیایی می‌تواند برای نمای ساختمان‌ها و عمر بناها آثار مخرب به بار آورد.

وی اضافه‌کرد: بارش باران در شرایط آلودگی‌هوا و ایجاد باران‌های اسیدی منجر به آسیب برای ساختمان‌ها خواهد شد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین