|
|
امروز: شنبه ۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۰۴:۱۵
کد خبر: ۳۷۵۹۸
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۲:۴۳
معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان گفت: واگذاری بخشی از تعیین قیمت ها به اصناف نوعی رقابت منطقی در قیمت گذاری را به وجود می آورد که در پی آن قیمت ها کمتر افزایش پیدا می کند.
مصطفی زریسفی عصر یکشنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار به ریاست استاندار کرمان افزود: دولت برای اینکه وضعیت بازار از حالت فعلی خارج شود بخش عمده ای از قیمت گذاری کالاها را به اصناف واگذار کرده است.

وی خاطرنشان کرد: 13 سایت فروش اینترنتی در کرمان راه اندازی شده است که امیدواریم در سال 94 به صورت فعال تر عمل کنند و همچنین باید پیک موتوری را در چرخه بازار فعال کرد.

وی گفت: سال 93 در حالی شروع شد که تورم کشور 36 درصد بود اما امروز با گذشت 11 ماه به زیر 17.6 درصد رسیده است و کمترین دغدغه در مورد قیمت کالاهای اساسی وجود دارد.

معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان اضافه کرد: میانگین افزایش قیمت در بخش موادغذایی استان از میانگین کشوری پایین تر است که پیش بینی 10 درصدی برای این موضوع شده است.

وی با اعلام این که راه اندازی فروشگاه های فوق العاده بهاره به اصناف واگذار شده است، گفت: تمامی واحدهای صنفی به پایانه های خرید مجهز شده اند که مزایای زیادی دارد.

زریسفی تاکید کرد: با رصد قیمت کالاها در بهمن سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل نشان می دهد که افزایش قیمت چشمگیری نداشته ایم.

وی گفت: کمترین کاهش قیمت محصول مربوط به سیب زمینی است که آمارهای موجود نشان از کاهش 60 درصدی دارد و همچنین قیمت آهن نسبت به سال گذشته کاهش پیدا کرده که بخشی از آن مربوط به ثبات قیمت ارز است.

رییس سازمان تعاون روستایی استان کرمان هم در این جلسه با اشاره به اینکه استان های کشور در سال جاری به دو دسته تامین کننده و توزیع کننده تقسیم شده اند، گفت: 21 هزار تن ذخیره سیب درختی در کشور انجام شده است که استان کرمان با جمع بندی از کل شهرستان های خود به 900 تن نیاز دارد و این مقدار از آذربایجان غربی تامین می شود.

رضا محمدحسینی افزود: 65 هزار تن ذخیره سازی برای پرتقال انجام شده که نیاز استان یکهزار و 300 تن است و از منطقه جیرفت تامین می شود.

وی بیان کرد: بعد از بازدید از مراکز جمع آوری پرتقال قرارداد بسته شد و همچنین از نزدیک انبارهای سیب درختی در ارومیه را مورد بازدید قرار داده ایم.

وی گفت: از اول اسفند تا 15 اسفند امسال میوه به استان منتقل می شود و در سردخانه های طرف قرارداد ذخیره خواهد شد.

رییس سازمان تعاون روستایی استان کرمان با اشاره به اینکه سردخانه های استان جوابگوی ذخیره سازی این مقدار میوه نیست، بیان کرد: بخشی از میوه ها را در سردخانه شهرستان سیرجان ذخیره خواهیم کرد.

وی گفت: توزیع میوه در کرمان توسط اتحادیه و اصناف و سازمان های مرتبط صورت می گیرد و در شهرستان ها هم اتحادیه های تعاون روستایی مسئول توزیع میوه خواهند بود.

وی با اشاره به اینکه تاکنون پنج جلسه در خصوص تامین میوه شب عید برگزار شده است تاکید کرد: در رابطه با توزیع میوه شب عید مشکلی وجود ندارد و میوه به موقع تامین می شود و در اختیار مردم قرار می گیرد.

محمدحسینی همچنین نرخ خرید سیب درختی را 26 هزار ریال و پرتقال در منطقه جیرفت را 34 هزار ریال از تولید کنندگان اعلام کرد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین