کد خبر: ۳۷۲۸۹۵
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۹
معاون امور عتبات سازمان حج و زیارت همچنین از آخرین اقدامات برای افزایش اعزام‌ها به سوریه گزارشی داد و گفت: درحال حاضر در قالب کاروان‌های زیارتی با هزینه ۱۳ میلیون و ۵۷۰ هزار تومان، هفته‌ای یک پرواز به مقصد دمشق انجام می‌شود و تلاش داریم که تعداد پروازها افزایش یابد.
سازمان حج و زیارت هزینه سفرهای کاروانی به عتبات عراق و سوریه را اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، در نشست شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت از ظرفیت‌سازی برای اعزام ۴۷ هزار زائر در قالب کاروان‌های زیارتی تحت نظارت سازمان حج و زیارت در سفرهای زمینی و هوایی به عتبات عالیات در مهرماه خبر داده شد.

حمیدرضا محمدی، معاون عتبات سازمان حج و زیارت در این‌باره گفت: تاکنون ۲۷ هزار نفر برای عتبات ثبت‌نام کرده و وجه واریز کرده‌اند.

 او با اشاره به اینکه درحال حاضر ۳۳ شرکت مجری در زمینه اعزام زائر به عتبات عالیات عراق فعال هستند و هشت شرکت به دلیل نداشتن شرایط تطبیقی حذف شده‌اند، اظهار کرد: هم‌اکنون سفر عتبات بر مبنای شش شب و هفت شب طول سفر به صورت زمینی از مبدأ تهران، از پنج میلیون و ۷۰۰ هزار تا هشت میلیون و ۲۰۰ هزار تومان هزینه دارد.

به گفته معاون سازمان حج و زیارت، هزینه اعزام هوایی از مبدأ تهران به عتبات عالیات عراق نیز از ۱۳ تا ۱۵ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان است.

او افزود:‌ هزینه این سفر بنا به هتل محل اسکان متغیر داست و برای استان‌های مرزی نیز بسته‌های دو شب و سه شب تعریف شده است.

معاون امور عتبات سازمان حج و زیارت همچنین از آخرین اقدامات برای افزایش اعزام‌ها به سوریه گزارشی داد و گفت: درحال حاضر در قالب کاروان‌های زیارتی با هزینه ۱۳ میلیون و ۵۷۰ هزار تومان، هفته‌ای یک پرواز به مقصد دمشق انجام می‌شود و تلاش داریم که تعداد پروازها افزایش یابد.

هزینه سفر عراق و سوریه اعلام شد

در این نشست، سیدعباس حسینی ـ رئیس سازمان حج و زیارت ـ نیز بر لزوم همکاری سازمان هواپیمایی کشوری برای افزایش پروازها از طریق شرکت‌های هواپیمایی به سوریه تاکید کرد و گفت: این آمادگی در سازمان حج برای افزایش اعزام زائران وجود دارد.

او همچنین با اشاره به پیگیری‌های انجام‌شده در حوزه‌های تأمین ارز و پرواز برای از سرگیری سفرهای عمره، گفت: با توجه به نیاز جامعه و زائران، بسته‌های متنوعی برای این سفرها درحال تعریف است.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالفتاح نواب ـ نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت ـ نیز گفت: مجموعه فعالیت‌های اجرایی و فرهنگی در سازمان حج و زیارت و بعثه مقام معظم رهبری برای از سرگیری سفرهای عمره نهایی شود تا با مشخص شدن وضعیت ارز و هواپیمایی، کاروان‌بندی زائران به تعویق نیفتد.

او بار دیگر بر لزوم پیگیری مطالبات مربوط به دو حج ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ از طرف‌های عربستانی تاکید کرد و از رئیس سازمان حج و زیارت خواست که کارگروهی در این ارتباط تشکیل شود و حتما از طریق وزیر حج و عمره عربستان پیگیری لازم انجام شود.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت بیان کرد: این حق زائر است و ما به عنوان مدافع حقوق زائر از کشور میزبان که خود را خادم ضیوف‌الرحمان معرفی می‌کند انتظار داریم به استیفای حقوق زائر کمک کند.



ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین