کد خبر: ۳۷۲۶۷
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۸:۵۰
مرتضوی خاطر نشان کرد: روند اجرای بودجه‌ها در کشور نیز به گونه‌ای است که اگر مدیری هزینه‌ای کند که در بودجه نیامده است، ضامن آن است اما اگر در بودجه آمده باشد و ردیفش نیز مشخص باشد و موارد مصرف آن برای مدیر مشخص باشد این دیگر جرم نیست.
 مدیر عامل سابق سازمان تامین اجتماعی گفت: هیچ تخلفی از سوی بنده در رابطه با سازمان تامین اجتماعی وجود ندارد و تمام اقدامات بنده بر مبنای قانون و مصوبات هیئت امنا و مصوبات هیئت مدیره بوده است.

سعید مرتضوی مدیر عامل سابق سازمان تامین اجتماعی در حاشیه مراسم ختم والده محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهور سابق کشورمان در جمع خبرنگاران درباره اتهاماتش در زمینه دوره‌ای مدیر عاملی‌اش در سازمان تامین اجتماعی، گفت: در بحث سازمان تامین اجتماعی آنهایی که در این سازمان هستند و مدیر هستند و با این سازمان ارتباط دارند می‌دانند که کوچکترین تخلفی در زمان مدیریت بنده نبوده است به غیر از اینکه در این یک سال و نیم هر چه توانسته‌ایم منابع مالی سازمان را اضافه کردیم و مصوباتی گرفتیم که خیر و برکتش الان هم نصیب سازمان تامین اجتماعی است.

وی افزود: یک‌سری شایعات و مطالب کذبی مطرح کردند از جمله اینکه 137 شرکت از طرف سازمان تامین اجتماعی به بابک زنجانی داده شده و این قبیل مسائل را مطرح کرده‌اند که اینها فقط مسائلی برای تبلیغات کذب و درست کردن جنگ روانی بود.

مرتضوی همچنین ادامه داد: الان که بابک زنجانی را دستگیر کرده‌اند متوجه شدند که حتی یک چوب کبریت هم از سازمان تامین اجتماعی پیش او نبوده است و این مدتی که بابک زنجانی بازداشت بوده است، فقط در رابطه با مسائل نفت و مسائل وزارت نفت بوده است و هیچ بحثی در رابطه با تامین اجتماعی نداشته است و هیچ مالی هم از تامین اجتماعی پیش او نبوده است که بگیرند و او اعاده کند.

مدیر عامل سابق سازمان تامین اجتماعی ادامه داد: وقت رسیدگی برای هفتم ماه قبل تعیین کردند که آن هم به دلیل عوض کردن بازپرس و اینکه آقای بازپرس گفته است که استعلاماتی انجام شده و جواب‌هایش نیامده است و اینکه پرونده را هنوز مطالعه نکرده است، وقت رسیدگی تجدید شد و مطلب خاص دیگری نیز نیست.

وی در پاسخ به این سوال که با توجه به حجم پرونده آیا فکر می‌کنید تا پیش از عید نوروز و سال آینده وقت بازپرسی فرا نرسد و تعیین نشود گفت: پرونده هیچ حجمی ندارد زیرا هیچ تخلفی در آن نیست. یک سری مسائل در رابطه با بحث بودجه غیر شمول است که بودجه غیر شمول بودجه‌ای است که در همه سازمان‌ها، نهادها و وزارتخانه‌ها وجود دارد و قانون دارد. به طوریکه قانونگذار از طریق هیئت امنا و یا مجلس در رابطه با بودجه غیرشمول وضعیتش را تعیین می‌کنند که این بودجه به چه مصارفی برسد که بر این اساس رئیس سازمان و یا وزیر وزارتخانه مربوطه اختیار دارد که بر اساس مصوبه‌ای که در اختیار دارد، این بودجه را هزینه کند.

مرتضوی در تشریح جزئیات اتهاماتش در پرونده سازمان تامین اجتماعی گفت: در این پرونده یک‌سری اسامی داده‌اند که این مدیران از بودجه غیر شمول پاداش گرفتند و یا افرادی که بیمار هستند و در سفرهای استانی مدیران به خانواده‌های بی‌بضاعت و یا افراد بی‌سرپرستی که بیمه شده تامین اجتماعی هستند، وجوهی از محل بودجه غیرشمول دریافت کرده‌اند که قانون غیرشمول نیز همین است، این بودجه برای همین کارها تصویب شده است.

مدیر عامل سابق سازمان تامین اجتماعی تصریح کرد: آنها از روی اغراض سیاسی این اسامی را منتشر کرده‌اند و این کارها را انجام داده‌اند که اخیرا هم ملاحظه کردید که در اخبار نیز آمده بود که چندین مدیر سازمان تامین اجتماعی سوء استفاده مالی کرده‌اند و دستگیر شده‌اند. مدیر سازمان تامین اجتماعی از مدیر عامل سکه و پاداش بگیرد و صحیح کار کند بهتر است و یا اینکه از ارباب رجوع و کارخانه‌دار سکه بگیرد و خودش را فاسد کند بهتر است؟

وی همچنین در ادامه اظهار داشت: به هر جهت ما هر اقدامی که انجام داده‌ایم در چارچوب قانون بوده است. اگر هیئت امنا بودجه تصویب کرده و لیست داده و گفته است که بر این مبنا هزینه و توزیع کنید، ما هم بر اساس مصوبه هیئت امنا و هیئت مدیره عمل کرده‌ایم مانند وزیری که مجلس قانون تصویب می‌کند و شورای نگهبان نیز آن قانون را تایید می‌کند و سپس اجرا می‌کند و همه مسائل بودجه کشور نیز همینطور است.

مرتضوی خاطر نشان کرد: روند اجرای بودجه‌ها در کشور نیز به گونه‌ای است که اگر مدیری هزینه‌ای کند که در بودجه نیامده است، ضامن آن است اما اگر در بودجه آمده باشد و ردیفش نیز مشخص باشد و موارد مصرف آن برای مدیر مشخص باشد این دیگر جرم نیست.

مدیر عامل سابق سازمان تامین اجتماعی در پایان در پاسخ به این سوال که‌ آیا فکر می‌کنید که با این توضیحات حکم نهایی دادگاه به تبرئه شما منجر شود خاطر نشان کرد: هیچ تخلفی از سوی بنده در رابطه با سازمان تامین اجتماعی وجود ندارد و تمام اقدامات بنده بر مبنای قانون و مصوبات هیئت امنا و مصوبات هیئت مدیره بوده است. شما هم اگر قانون تجارت را بخوانید می‌دانید که یک اصل است که مدیر عامل مجری اوامر هیئت مدیره و هیئت امناست. بنابراین هیئت امنا اختیار قانونی در تصویب بودجه غیرشمول داشته‌ است و ما نیز بر اساس قانون عمل کرده‌ایم و اقدام غیر قانونی انجام نداده‌ایم که مشکلی داشته باشیم.

منبع: تسنیم
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
|
در حال بررسی: ۰
|
انتشار یافته: ۲
لطف الله بهرو
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۵۴ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۴
1
2
پس هدفتون از سناریوی ارتشاء چی بود؟؟!

میخواستین چی رو ماست مالی کنید؟؟!

[ رشوه گرفتن همان قدر جرم است که رشوه دادن (و/یا تطمیع) ]


اگر هیئت امنا اختیار قانونی در تصویب بودجه غیرشمول دارد!!!
باید مسئولین ذیربط و قانونگزارِ دخیل در تعیین و تبیینِ
ماهیّت و فلسفه ی وجودی تشکیلات اینچنینی،
تصویب این نوع بودجه ها!
آیین نامه ها، بخشنامه ها، دستور العمل های اجرایی ...
و...
پاسخگو باشند.

اینکه

"مدیر سازمان تامین اجتماعی از مدیر عامل سکه و پاداش بگیرد و صحیح کار کند بهتر است و یا اینکه از ارباب رجوع و کارخانه‌دار سکه بگیرد و خودش را فاسد کند بهتر است؟"

هیچکدام بهتر نیست که هیچ
بلکه
جرم مشهود است.
(همه از میزان آنها
و ریخت و پاش ها
و سیستم ارتشاء
و...
اطلاع داریم که
?!؟)

(میزان و مبلغِ فقط یکی از رشوه ی پیشنهادی!
خود مُبیِّنِ حجمِ تخلّفات و اختلاس هاست)

(و مکروا و مکرالله و الله خیرالماکرین)

Vide
"Boomerang"
لطف الله بهرو
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۳۳ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۴
0
2
"قانون گذار"

و

"رشوه های" پیشنهادی

اصلاح شوند، لطفاً
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین