|
|
امروز: سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۱
کد خبر: ۳۶۸۰۷۰
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۴۰۲ - ۰۰:۴۷
چند سال است دانشمندان ما مشغول هستند و دارند کار می‌کنند. جنگ نظامی با حزب بعث و داعش، جنگ نبود؛ جنگ واقعی، جنگ کوانتومی است. کوانتوم یک دنیایی است و یکی از ابعاد آن کوانتوم بیولوژی است. اگر کشوری این قدرت را پیدا کند می‌تواند با این فناوری کاری کند که هیچ کدام از بذر گندم‌هایی که کشاورز روی زمین می‌کارد، ثمر ندهد. اگر ما دانش کوانتوم بیولوژی را داشته باشیم، در برابر این حمله بر امنیت غذایی می‌توانیم مقاومت کنیم.

جماران: حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی گفت: این لایحه عفاف و حجاب را ما ننوشته‌ایم و تصویب نکرده‌ایم. باید قوه قضائیه لایحه عفاف و حجاب را می‌نوشت و قوه مجریه می‌توانست تغییرات جزئی در آن بدهد؛ اگر تغییرات اساسی می‌داد، مجلس هم تصویب می‌کرد، شورای نگهبان طبق قانون آن را رد می‌کرد؛ چون لایحه قوه قضائیه است. این لایحه هنوز در مجلس تصویب نشده است. این لایحه در مجلس تغییرات تکاملی پیدا کرده و با کمک محققان حوزوی و دانشگاهی رشد کرده و متن خوب و لایحه قابل پذیرشی شده است البته باید منتظر نظر مجلس بود.

حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه ظهر امروز در نشستی با عنوان «راهکارهای امید افزایی و و تقویت ایمان» که در قم برگزار شد، گفت: درست است که مردم فقط در مورد حجاب و عفاف از ما سؤال می‌کنند، و باید هم  بپرسند و ما هم قرارگاه فرهنگی عفاف و حجاب را در شورای عالی انقلاب فرهنگی راه انداخته‌ایم و آن هم موضوع کار ما است، ولی اولین میزهایی که در شورای عالی انقلاب فرهنگی راه انداختم، یکی این بود که «میز امنیت غذایی» را به نتیجه رساندیم و مصوب و ابلاغ شد و «میز هوش مصنوعی و کوانتوم» را هم راه اندازی کردیم و رهبری هم روز 14 خرداد در حرم حضرت امام اسم کوانتوم و هوش مصنوعی را بردند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید بر اینکه اگر کشوری به فناوری کوانتومی دست پیدا کند بزرگترین قدرت دنیا خواهد بود، افزود: الآن آمریکا، چین و تا حدودی هندوستان این قدرت را پیدا کرده‌اند و اگر بخواهم چهارمین کشور را نام ببرم، ایران است. رژیم صهیونیستی، عربستان، امارات و ترکیه کارهایی را شروع کرده‌اند، ولی در منطقه هیچ کشوری مثل ایران نیست که به کوانتوم بیولوژی، مخابرات کوانتومی، حس گر کوانتومی، کامپیوتر کوانتومی و هوش مصنوعی کوانتومی به دانش و فناوری و یا حتی سر حد آن رسیده‌ایم.

وی تصریح کرد: چند سال است دانشمندان ما مشغول هستند و دارند کار می‌کنند. جنگ نظامی با حزب بعث و داعش، جنگ نبود؛ جنگ واقعی، جنگ کوانتومی است. کوانتوم یک دنیایی است و یکی از ابعاد آن کوانتوم بیولوژی است. اگر کشوری این قدرت را پیدا کند می‌تواند با این فناوری کاری کند که هیچ کدام از بذر گندم‌هایی که کشاورز روی زمین می‌کارد، ثمر ندهد. اگر ما دانش کوانتوم بیولوژی را داشته باشیم، در برابر این حمله بر امنیت غذایی می‌توانیم مقاومت کنیم.

خسروپناه افزود: جنگ بیولوژی از چند سال پیش بوده ولی جنگ کوانتوم بیولوژی جدید است و یکی دو سال دیگر ما با  این جنگ مواجه هستیم. الآن ما فناوری کوانتوم بیولوژی را داریم. ما الآن به فناوری کامپیوتر کوانتومی رسیده‌ایم و کامپیوتر کوانتمی ساخته‌ایم. لذا فناوری کوانتوم مربوط به حوزه مخابرات، صنعت، امنیت غذایی، اقتصاد و معیشت، سلامت و بهداشت هست و دارد همه حوزه‌های زندگی را می‌گیرد. اگر ما به این فناوری با روحیه جهادی نرسیم، نابود هستیم. یعنی اگر جنگ فرهنگی نتوانست ما را شکست بدهد، این قضیه ما را نابود می‌کند. لذا جهادگران مؤمن انقلابی ما شبانه‌روز دارند زحمت می‌کشند و این جهاد بزرگ را دنبال می کنند.

وی با تأکید بر اینکه غیر از جهاد علمی و فرهنگی از جمله جهاد کوانتومی راه دیگری نداریم، اظهار داشت: در جهادگری در هر عرصه فرهنگی، اقتصادی، نظامی و امنیتی با ایمان ورود پیدا کند، جامعه هم ایمان و امید پیدا می‌کند. شورای عالی انقلاب فرهنگی با تشکیل دیدبانی، نیازهای کشور را در حوزه علم، فناوری، فرهنگی و اجتماعی رصد می‌کنیم و هر نیازی را با دانشمندان و جهادگران بررسی می‌کنیم تا ان شاء الله به نتیجه برسد. در بعضی حوزه‌ها هم موفق بوده‌ایم و در زمینه داروهای گیاهی و طب سنتی رتبه ششم و در حوزه سلول‌های بنیادی رتبه هفتم جهان شده‌ایم؛ اینها کارهای مهمی است و سند اینها را شورای عالی انقلاب فرهنگی نوشته و ابلاغ کرده است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه در حوزه فرهنگی کوتاهی و خلأهایی داریم، گفت: اگر سند امنیت غذایی پیش برود و شکل بگیرد، قطعا دو سه سال آینده تهدید فعلی مرتفع خواهد شد. تهدید کوانتومی امنیت غذایی هم با فعالیتی که در حوزه کوانتومی دارد انجام می‌شود، مقابله خواهیم کرد و نمی‌گذاریم از این جهت هم به ما آسیب بزند.

وی در پاسخ به سؤالی در خصوص ضرورت تصویب قانون جدید عفاف و حجاب، گفت: قانون این بود که اگر خانمی حجاب را رعایت نکرد، جرم است؛ نیروی انتظامی باید او را دستگیر کند و تحویل قوه قضائیه بدهد تا او را محاکمه کند و محاکمه او چند ماه طول می‌کشد. این فرآیند اصلا شدنی نیست و بعد هم احتمال قصه‌ای مثل آن خانم که سکته کرد پیش می آید. این قانون واقعا اجراشدنی نبود. در مورد باندهای فساد و بی‌حجابی شدنی است؛ اما این قانون برای تک تک افراد شدنی نبود. لذا مراتبی در نظر گرفته شد؛ به نظر شما این قانون حکیمانه‌تر نیست؟!

خسروپناه تأکید کرد: این لایحه عفاف و حجاب را ما ننوشته‌ایم و تصویب نکرده‌ایم. باید قوه قضائیه لایحه عفاف و حجاب را می‌نوشت و قوه مجریه می‌توانست تغییرات جزئی در آن بدهد؛ اگر تغییرات اساسی می‌داد، مجلس هم تصویب می‌کرد، شورای نگهبان طبق قانون آن را رد می‌کرد؛ چون لایحه قوه قضائیه است. این لایحه هنوز در مجلس تصویب نشده است. این لایحه در مجلس تغییرات تکاملی پیدا کرده و با کمک محققان حوزوی و دانشگاهی رشد کرده و متن خوب و لایحه قابل پذیرشی شده است البته باید منتظر نظر مجلس بود.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین