|
|
امروز: شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۲
کد خبر: ۳۶۶۳۱
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۷
نفت برنت در معاملات امروز تا 59 دلار و 6 سنت در هر بشکه افزایش یافت.
بهای نفت در بازار‌های جهانی امروز (دوشنبه) افزایش یافت؛ چرا که کاهش سکوهای حفاری در آمریکا و علایم رشد اقتصادی قوی در این کشور با کاهش واردات در چین که نشان‌دهنده کاهش تقاضای سوخت در بزرگ‌ترین کشور مصرف‌ کننده انرژی جهان است، خنثی شد.

 به نقل از رویترز، نفت برنت دریای شمال برای تحویل در ماه مارس در معاملات امروز با 30 سنت افزایش 58 دلار و 10 سنت در هر بشکه معامله شد.

نفت برنت در معاملات امروز تا 59 دلار و 6 سنت در هر بشکه افزایش یافت.

همچنین نفت سبک آمریکا نیز برای تحویل در همین ماه با 60 سنت افزایش 52 دلار و 29 سنت در هر بشکه معامله شد، در حالی که تا 53 دلار و 40 سنت نیز افزایش یافته بود.

نفت برنت هفته گذشته بیش از 9 درصد افزایش قیمت داشت که بیشترین افزایش قیمت هفتگی از ماه فوریه 2011 تاکنون محسوب می‌شود. بهای نفت برنت دریای شمال در دو هفته گذشته بیش از 18 درصد افزایش یافته است.

این افزایش به روند کاهشی قیمت نفت طی شش ماه گذشته که باعث شده قیمت نفت بیش از نیمی از ارزش خود را از دست بدهد پایان داد.

نتایج یک بررسی که روز جمعه منتشر شد نشان داد: تعداد سکوهای حفاری نفت در آمریکا در هفته جاری با 83 مورد کاهش به 1140 سکو رسید که کمترین مقدار از دسامبر 2011 تاکنون به حساب می‌آید. این نتایج نشانه آشکار فشار کاهش قیمت نفت روی تولید‌کنندگان نفت شیل در آمریکا است.

تحلیلگران پیش‌بینی کردند که رشد فراتر از انتظار مشاغل در آمریکا در ماه ژانویه همچنین به افزایش قیمت نفت کمک کرده است، اما آمارها نشان می‌دهد که ضعف اقتصادی در چین به عنوان دومین مصرف‌کننده بزرگ جهان مانع از افزایش بیشتر قیمت‌ها شده است.

عملکرد تجاری چین در ماه ژانویه دچار رکود شده به‌ طوری که صادرات این کشور نسبت به سطوح سال گذشته 3.3 درصد کاهش یافته و واردات این کشور نیز 19.9 درصد کاهش یافته است که این آمار بسیار پایین‌تر از پیش‌بینی‌های تحلیلگران بوده و نشان‌ دهنده یک رکود عمیق در اقتصاد چین است.

واردات نفت خام چین در ماه ژانویه با 7.9 درصد کاهش یافت.

مایکل میدن مدیر موسسه مشاور انرژی چاینا مترز گفت: رشد تقاضای نفت رو به کندی است. با توجه به این ‌که ظرفیت پالایشی جدید در چین رو به کاهش است تقاضای نفت نیز در این کشور محدود شده است.

اندرو پولک اقتصاددان یک موسسه تجاری در پکن گفت: نگران عواقب آمار منفی واردات در چین هستم.

وی افزود: آمار واردات نشان‌دهنده یک رکود قابل توجه در بخش صنعت چین است و به نظر می‌رسد سه ماهه اول 2015 شرایط وخیم باشد.

وانگ تائو تحلیلگر فنی رویترز گفت: نمودارهای نفتی نشان‌ دهنده این است که افزایش قیمت‌ها ممکن است برای مدتی متوقف شده است.

تائو به نشست جهانی نفت که توسط رویترز برگزار شد، گفت: وضعیت نفت برنت و نفت سبک آمریکا در هفته جاری قبل از اینکه وارد مسیر جدیدی شوند، احتمالا اصلاح می‌شود.

اعتصاب کارکنان امنیتی باعث تعطیلی میدان نفتی حریقه در شرق لیبی شد که به جز دو میدان فراساحلی لیبی، آخرین میدان فعال صادرات نفت در این کشور بود.


منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین