کد خبر: ۳۵۷۸۲۵
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۴
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه استان ما در انتهای خط انتقال گاز قرار دارد، بیان کرد: خراسان شمالی، خراسان جنوبی و رضوی از یک شبکه مشترک گاز رسانی استفاده می‌کنند و هر سه با بحران رو به رو هستند.


رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش برف و باران در نقاط مختلف کشور، یخبندان در استان‌های غربی و مرکزی خبر داد.

صادق ضیاییان در گفت و گو با ایسنا درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: یکشنبه(۲۵دی) در جنوب غرب، غرب کشور، نیمه‌غربی فارس، بوشهر، جنوب و غرب اصفهان همچنین در جنوب آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، کردستان، استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز ، مناطقی از خراسان شمالی و خراسان رضوی بارش باران و برف رخ می‌دهد.

دی افزود: دوشنبه(۲۶ دی) در جزایر شمال خلیج فارس و برخی نقاط جنوب غرب کشور و استان‌های بوشهر و جنوب فارس رگبار باران گاهی رعد و برق و وزش باد رخ می‌دهد. صبح دوشنبه در استان‌های غربی و مرکزی کشور یخبندان پیش‌بینی می‌شود.

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا سه‌شنبه(۲۷ دی) با گذر سامانه بارشی از نوار جنوبی کشور در جنوب غرب، جنوب شرق و مناطقی از استان‌های ایلام، لرستان و جنوب اصفهان بارش پیش‌بینی می شود. در استان‌های فارس و جنوب بوشهر رگبار و رعد و برق شدید انتظار می‌رود.

وی ادامه داد: چهارشنبه (۲۸ دی) در مناطقی از کرمان، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان و هرمزگان رگبار باران و برف رخ می‌دهد.

ضیاییان افزود: پنجشنبه ( ۲۹ دی) در برخی نقاط هرمزگان و در شرق سواحل دریای خزر بارش پراکنده و وزش باد پیش‌بینی می‌شود. در نوار شرقی کشور وزش باد پدیده غالب است و در خراسان شمالی و خراسان رضوی کاهش دما رخ می‌دهد.

وی افزود: امروز و سه‌شنبه خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج هستند.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۲۶ دی )قسمتی ابری و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۴- و حداکثر دمای ۵ درجه سانتیگراد و روز سه‌شنبه ( ۲۷ دی‌ ) کمی ابری همراه با غبار محلی و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۲- و حداکثر دمای ۶ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان در پایان گفت: طی امروز و فردا( ۲۵ و ۲۶ دی) بندرعباس با دمای ۲۱ درجه سانتیگراد گرمترین و بجنورد با دمای ۱۳- و ۹- درجه سانتیگراد سردترین مرکز استان کشور است.

قطع گاز در برخی شهر‌های خراسان جنوبی

معاون استاندار خراسان جنوبی گفت: در شهر‌های بشرویه، طبس، زیرکوه، سربیشه، نهبندان و درمیان با افت شدید فشار گاز رو به رو هستیم به این معنا که در بخش‌هایی از این شهر‌ها قطعی گاز داریم.

علیرضا عباس زاده صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در کشور با استمرار یک موج سرمای شدید مواجه هستیم که خراسان جنوبی نیز از این امر مستثنی نیست.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در کارگروه استانی مدیریت مصرف انرژی و مدیریت بحران تمهیداتی برای عبور از این شرایط اندیشیده‌اند، بیان کرد: در حال حاضر بیشتر شهر‌های خراسان جنوبی با افت شدید فشار رو به رو است.

عباس زاده افزود: ما در شهر‌های بشرویه، طبس، زیرکوه، سربیشه، نهبندان و درمیان با افت شدید فشار گاز رو به رو شده‌اند به این معنا که در بخش‌هایی از این شهرستان‌ها قطعی گاز داریم.

وی گفت: اگر صرفه‌جویی در مصرف انرژی نداشته باشیم و به شبکه، انتقال گاز تزریق نشود در ساعات آتی با شرایط سخت‌تری رو به رو خواهیم شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه استان ما در انتهای خط انتقال گاز قرار دارد، بیان کرد: خراسان شمالی، خراسان جنوبی و رضوی از یک شبکه مشترک گاز رسانی استفاده می‌کنند و هر سه با بحران رو به رو هستند.

عباس زاده افزود: مهمترین اقدامی که شهروندان در حال حاضر می‌توانند انجام دهند، صرفه‌جویی هر چه بیشتر در مصرف گاز، استفاده از پوشش گرم در منزل، گرم کردن یک اتاق در خانه و … است.

وی اظهار کرد: برای مناطقی که امکان گازرسانی به خاطر افت فشار وجود ندارد و یا با قطعی گاز رو به رو هستیم، شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی خراسان جنوبی تمهیداتی برای تأمین نفت سفید به عنوان سوخت جایگزین در نظر گرفته شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان‌جنوبی بیان‌کرد: تمهیدات ویژه‌ای برای تأمین سوخت نانوانی‌های سطح شهر‌ها در نظر گرفته شده است.

عباس زاده با بیان اینکه روستا به روستا پیگیری می‌کنیم که هم استانی‌ها با مشکل رو به رو نشود، ادامه داد: در صورتی که قطعی گاز در خراسان جنوبی گسترده‌تر شود، خدمات رسانی به نحوی خواهد بود که مردم کمترین آسیب را ببینند.

وی یادآور شد: مردم می‌توانند نقطه نظرات، شکایات و …خود را با شماره ۱۹۲ شرکت ملی گاز خراسان جنوبی اعلام کنند.

امدادرسانی به حدود ۱۶ هزار در راه مانده/رهاسازی۸۱۸ خودرو از برف

معاون عملیات سازمان امدادونجات از امدادرسانی به ۱۵ هزار و ۹۲۰ در راه مانده خبر داد و گفت: ۸۱۸ دستگاه خودرو از برف رها شد.

به گزارش مهر، مرتضی مرادی‌پور معاون عملیات سازمان امدادونجات، با اشاره به ناپایداری جوی و تأثر ۳۱ استان کشور به ارائه خدمات امدادی از هجدهم تا ساعت ۸ صبح بیست‌وپنجم دی‌ماه اظهارداشت: در این مدت زمان، به ۲۷ استان کشور، ۱۴۲ شهرستان و ۲۸۸ منطقه شامل ١٢۵محور، ٢۵ شهر، ١١۵روستا و ٢٣ منطقه عشایری، امدادرسانی شد.

وی با اشاره به ارائه خدمات به ۱۵ هزار و ۹۲۰ نفر، گفت: ۳ هزار و سه نفر اسکان اضطراری، ۳۱ نفر به مناطق امن و ۳۸ نفر نیز به مراکز درمانی منتقل شدند. ۳ نفر از هم‌طنان نیز در این مدت زمان جان خود را از دست دادند.

مرادی‌پور ادامه داد: رهاسازی ۸۱۸ دستگاه خودرو از برف و تخلیه آب از ۸۹ واحد منازل مسکونی نیز انجام شد.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه ۵۰۵ تیم عملیاتی شامل هزار و ۸۱۰ نفر در عملیات جوی حضور داشتند، افزود: ۳۴ دستگاه چادر، ۳ هزار و ۳۶۲ تخته پتو، ۴۳۹ تخته موکت، ۳ هزار و ۵۸۵ کیلوگرم نایلون، ۲۵۰ ست شستشو، هزار و ۷۶ شعله والور، ۸۶۷ بسته غذایی، ۲ هزار و ۵۷۸ قرص نان، ۷۲ کیلوگرم خرما، هزار و ۶۵۵ قوطی کنسروجات، ۶۵۰ کیلوگرم برنج، ۲۴۱ کیلوگرم حبوبات، ۵۶۱ قوطی آب معدنی، ۱۸۰ کیلوگرم قندوشکر، ۳۹۰ کیلوگرم روغن و ۳۱۸ بسته بیسکوئیت در بین افراد در راه مانده توزیع شد.

گفتنی است، امدادرسانی در استان‌های خراسان رضوی، فارس، کردستان، همدان و لرستان ادامه دارد.

احتمال تاخیر یا لغو شدن پرواز‌های مهرآباد با ادامه بارش ها

همزمان با بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور، برخی پرواز‌ها از فرودگاه مهرآباد با تاخیر انجام می‌شود و احتمال لغو شدن برخی پروازها نیز وجود دارد.

احتمال تاخیر یا لغو شدن پرواز‌های مهرآباد با ادامه بارش هابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، روابط عمومی فرودگاه مهرآباد اعلام کرد: به علت شرایط جوی فرودگاه‌های مقصد تاخیر یا لغو پرواز‌های خروجی از فرودگاه مهرآباد پیش بینی می‌شود.

پرواز‌های فرودگاه مهرآباد با توجه به شرایط جوی و بارش برف برقرار است و در صورت مساعد بودن فرودگاه مقصد مطابق برنامه روزانه انجام خواهد شد.

روابط عمومی فرودگاه از مسافران خواسته است تا پیش از عزیمت به فرودگاه از آخرین وضعیت پروازی خود به شهر مقصد با شماره‌های ۱۹۹ و ۰۲۱۶۱۰۲۱ تماس گرفته و از وضعیت خود مطلع شوند.

توصیه‌های پلیس راهور به شهروندان در روزهای برفی

جانشین پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به آغاز بارش برف در مناطق شمالی تهران گفت: توصیه می‌شود شهروندان عزیز با سرعت مطمئنه حرکت کنند تا از حوادث جلوگیری به‌عمل آید.

به گزارش مهر، سرهنگ موسوی پو، جانشین پلیس راهور تهران بزرگ با تشریح وضعیت معابر در روز جاری گفت: سازمان هواشناسی برای شب گذشته پیش‌بینی ریزش برف کرد و بر همین اساس همه همکاران در پلیس راهور تهران بزرگ و شهرداری تهران در همه معابر و به‌طور خاص معابر شمالی حضور داشتند.

جانشین پلیس راهور تهران بزرگ خاطرنشان کرد: تا این لحظه برف چشم‌گیری نبارید اما از ۲۰ دقیقه پیش در قسمت شمالی منطقه یک ریزش برف شروع شده و آمادگی به‌طور صد در صد در پلیس راهور تهران بزرگ و شهرداری تهران است تا بتوانیم خدمات خوبی را به شهروندان عزیز ارائه دهیم.

وی اظهار کرد: با توجه به تعطیلات ادارات و کاهش حجم ترافیک در محورها، به‌طور خاص در بزرگراه‌ها سرعت افزایش پیدا کرده بر همین اساس توصیه می‌شود شهروندان عزیز با سرعت مطمئنه حرکت کنند تا از حوادث جلوگیری به‌عمل آید.

موسوی‌پور بیان کرد: توصیه می‌شود شهروندان از سفرهای غیرضروری در روز جاری اجتناب کنند تا اگر احیاناً ریزش شدید برف را داشتیم بتوانیم شن‌پاشی و نمک‌پاشی را انجام دهیم.

با رعایت این هشدارها زمستان را «سلامت» سر کنید

سرما و یخبندان این روزها مناطق مختلفی از کشور را تحت تاثیر خود قرار داده و در زندگی روزمره مردم نیز تغییراتی ایجاد کرده است، کارشناسان ایمنی هشدارهایی را برای کاهش آسیب‌دیدگی مردم از سرما ارائه کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، کاهش دمای هوا در نقاط مختلف کشور و رسیدن آن به پایین‌تر از صفر درجه سانتی‌گراد در بسیاری از شهرها، ممکن است منجر به وقوع برخی از حوادث ثانویه شود. حوادثی که در این گزارش راهکارهایی برای مقابله با آن ارائه شده است.

رانندگی در برف و یخبندان
یکی از جدی‌ترین موضوعات در هنگام بارش برف و وقوع یخبندان و کولاک نحوه صحیح رانندگی است. سرهنگ علی اصغر شریفی، رییس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ در گفت‌وگو با ایسنا به این موضوع اشاره کرد و گفت: در شرایط برفی و بارانی مهم‌ترین موضوعی که رانندگان باید به آن توجه کنند رانندگی با سرعت مطمئنه است. سرعت مطمئنه یعنی سرعتی که در آن راننده به راحتی قادر به کنترل و متوقف کردن وسیله نقلیه خود باشد.

وی ادامه داد: مواردی مانند اطمینان از سالم بودن برف پاک کن و سیستم گرمایشی خودرو، پربودن باک در هنگام شروع حرکت، همراه داشتن زنجیرچرخ و … نیز از دیگر الزامات رانندگی در این شرایط است. نکته مهم دیگری هم که لازم است رانندگان به آن توجه کنند، استفاده از ضدیخ برای خودرو است، عدم استفاده از ضدیخ می‌تواند منجر به وارد شدن خسارت به سیستم فنی و موتور خودرو شده و خسارات زیادی برجای بگذارد. ضمن اینکه اگر این اتفاق در ساعات پیک ترافیک رخ دهد، توقف خودرو می‌تواند در روند ترافیک نیز اخلال ایجاد کند.

احتمال واژگونی خودروها در یخبندان
شریفی به موضوع یخبندان نیز اشاره کرد و گفت: یک یاز مواردی که ممکن است در هنگام یخبندان و به خصوص در معابر کم تردد و در ساعات پایانی شب و آغازین بامداد رخ دهد، احتمال واژگونی خودروهاست. این اتفاق به خصوص در پیچ‌ها و رمپ‌های ورودی و خروجی بزرگراه‌ها رخ می‌دهد و در واقع حالت گریز از مرکز در پیچ‌ها و یخ‌زدگی مسیر و کاهش سطح اصطکاک سبب می‌شود تا خودرو به راحتی واژگون شود. کما اینکه چند روز پیش نیز چنین تصادفی را شاهد بودیم.

وی افزود: برای پیشگیری از این موضوع لازم است که رانندگان حتما سرعت وسیله نقلیه خود را در پیچ‌هاو میدان‌ها و … کاهش دهند و با سرعت کم و با دنده سنگین حرکت کنند. این توصیه البته برای سرتاسر مسیرهایی که یخ زدگی در آن رخ داده نیز وجود دارد، چرا که در مسیرهای یخ زده احتمال سُرخوردگی خودرو و تصادف چندین برابر حالت عادی است.

رییس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ همچنین توصیه کرد که شهروندان از موتورسواری در این ایام و به خصوص در هنگام بارش برف و باران پرهیز کنند و گفت: موتورسیکلت وسیله بی‌دفاعی است که امکان کنترل آن در سرما، بارش برف و باران و یخبندان بسیار دشوار است، از این رو توصیه پلیس عدم استفاده از این وسیله نقلیه است.

گاز نگیردتان!
اما تصادف تنها حادثه محتمل در هنگام سرما و بارش برف و یخبندان نیست، گاز گرفتگی خطر جدی دیگر است که در این فصل افراد را تهدید می‌کند. موضوعی که نواب شمس پور، مدیرکل آموزش‌های همگانی جمعیت هلال احمر به آن اشاره کرد و به ایسنا گفت: توصیه اول این است که مردم عزیز لباس گرم بپوشند و در در مصرف گاز صرفه‌جویی کنند.

وی ادامه داد: باتوجه به هشدار هواشناسی و پیش بینی کاهش دما در اکثر نقاط کشور و به دنبال آن افزایش استفاده از وسایل گرمایشی همچون بخاری‌های گازی، نفتی، شومینه، پکیج، آبگرمکن و موتورخانه احتمال وقوع مسمومیت با گاز منواکسید کربن، بالا می‌رود. بنابراین اگر از این وسایل استفاده می‌کنید، حتما یک راه برای گردش هوا باید در نظر گرفته شود.

شمس‌پور افزود: بی احتیاطی و نا آگاهی در راه‌اندازی وسایل گرمایشی موجب می‌شود که این وسایل به درستی کار نکند و عدم کارکرد صحیح آن بسیار خطرساز است. بنابراین از هموطنان درخواست می‌شود از ایمن بودن وسایل گرمایشی خود اطمینان حاصل کنند.

علائم گازگرفتگی چیست؟
وی درباره علائم مسمومیت با گاز منوکسیدکربن نیز گفت: مونوکسید کربن، گازی بی رنگ و بدون بو است و علایم مسمومیت با آن ضعف و بیحالی، سردرد، سرگیجه، تهوع و استفراغ، ایجاد حالت دوبینی در بینایی و کاهش سطح هوشیاری است و چنانچه افراد در این محیط قرار گیرند؛ دچار حالت تشنج و بیهوشی شده و حتی دچار کما یا مرگ می‌شوند. برخی از علائم گازگرفتگی شبیه به سرماخوردگی است و باید نسبت به این موضوع حساس باشید.

مدیرکل آموزش‌های همگانی جمعیت هلال احمر تاکید کرد: اگر با فردی که دچار مسمومیت با گاز مونوکسید کربن شده بود برخورد کردید، ضمن تماس فوری با اورژانس و آتش نشانی باید او را از محل خارج و به فضای باز منتقل کنید.

با هرچیزی خودتان را گرم نکنید
شمس‌پور توصیه‌ها و راهکارهایی را هم برای استفاده صحیح از وسایل گرمایشی ارائه کرد و گفت: گاهی با سرمای هوا، برخی از افراد از وسایل گرمایشی غیراستاندارد برای گرم کردن محیط استفاده می‌کنند، استفاده از چراغ خوراک پزی، روشن کردن گاز پیک نیکی و … از جمله این موارد است که حتما باید از انجام آن پرهیز شود.

وی درباره استفاده صحیح از وسایل گرمایشی در فصل سرما گفت: لازم است که از نصب هرگونه وسایل گرمایشی گازی، نفتی، برقی و آبگرمکن حتی باوجود دودکش در حمام خودداری شود. همچنین از دستگاه‌های گازسوزی که نیاز به دودکش ندارند استفاده نشود. دستگاه‌های گازسوزی که نیاز به دودکش ندارند صرفاً مخصوص اماکن عمومی هستند

مدیرکل آموزش‌های همگانی جمعیت هلال احمر با تاکید بر اینکه به‌هیچ‌عنوان نباید خروجی دودکش در کنار کولر و یا زیر پنجره باشد، گفت: در این صورت گازهای سمی وارد فضای خانه می‌شود.

شمس پور با بیان اینکه لازم است که روی دودکش‌ها در پشت‌بام کلاهک استاندارد H نصب شود، گفت: حتما لازم است که قبل از استفاده از بخاری از باز بودن مسیر دودکش مطمئن شده و از نصب آبگرمکن و بخاری گازی در مکان‌هایی که در آن هوا جریان ندارد خودداری کنید.

وی گفت: در فصل سرما از پوشاندن تمام درزهای در، پنجره‌ها و دریچه‌های تأمین هوای تازه، به بهانه گرمترشدن خانه خودداری کنید و توجه داشته باشید که وسایل گازسوز را در مسیر کوران هوا و جریان باد قرار ندهید.

حوادث پیش‌بینی نشده در سرما
علاوه بر تصادفات و گازگرفتگی، اما حوادث دیگری هم وجود دارد که احتمال وقوع آن در فصل سرما و هنگام بارش برف و باران زیاد است، حوادثی که سید جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران و از کارشناسان با سابقه ایمنی به آن اشاره کرده است. ملکی در گفت‌وگو با ایسنا گفت: برخی از حوادث مختلف فصل زمستان است و با توجه به اینکه کشور ما به طورکلی جزو کشورهای سردسیر و زمستانی محسوب نمی‌شود، مردم نیز آمادگی کمتری برای مقابله با آن دارند.

لیز نخورید
ملکی به یخ زدن سطح پیاده‌روها، رودخانه‌ها و آب‌نماها و … اشاره کرد و گفت: در شرایط فعلی با توجه به اینکه دمای هوا به منفی صفر نیز رسیده است، احتمال یخ زدگی مایعات وجود دارد. برخی از افراد با بی‌احتیاطی کامل وارد آب نماهای یخ زده شده یا روی سطح یخ پیاده‌روها و رودخانه‌ها سرسره بازی می‌کنند. این اقدام بسیار خطرناک است و علاوه بر اینکه ممکن است سبب سُرخوردن فرد و آسیب‌هایی چون ضربه به سر و شکستگی استخوان و … شود، ممکن است گاهی نیز سبب شکسته شدن سطح یخ و سقوط فرد به داخل آب شود.

وی به پارو کردن برف‌ها نیز اشاره کرد و گفت: برای جلوگیری از سنگین شدن سقف، لازم است که حتما برف انباشته شده روی آن پارو شود، اما اینکار باید از سوی افراد دارای تجربه و ماهر انجام شود. هنگام پارو کردن برف از نزدیک شدن به لبه پشت بام پرهیز کنید و دقت داشته باشید که مسیر ناودان نیز با شاخ و برگ درختان و … مسدود نشده باشد.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران اضافه کرد: موضوع دیگر پرهیز از کوهنوردی است. در شرایط کولاک کوهنوردی حتی برای کوهنوردان حرفه‌ای نیز ممنوع است و لازم است که کوهنوردان به توصیه‌ها و دستورات پلیس و متصدیان مناطق کوهنوردی گوش کرده و از صعود در این شرایط پرهیز کنند.

هنگام برف بازی لباس مناسب بپوشید، اما برف را نخورید!
ملکی توصیه‌ای هم به دوست‌داران برف کرد و افزود: برخی اقدام به خوردن برف می‌کنند. به جد لازم است که از چنین اقداماتی به خصوص در فضاهای شهری پرهیز شود، چرا که ممکن است سبب ابتلا افراد به بیماری‌های مختلف شود. همچنین افراد در هنگام برف بازی نیز توجه داشته باشند که از تشخیص تفاوت ارتفاع در محیط یک دست سفید برفی دشوار است، از این رو از هل دادن یکدیگر پرهیز کنید و برف را به سمت چشمان و گوش یکدیگر پرتاب نکنید.

وی ادامه داد: همراه داشتن لباس مناسب برای برف بازی بسیار مهم است و در غیر این صورت ممکن است افراد دچار سرمازدگی به خصوص در قسمت پاها و دست‌ها شوند.

مراقب سقوط قندیل باشید
ملکی نسبت به سقوط قندیل نیز هشدار داد و گفت: گاهی در لبه پل‌ها، لبه شیروانی پشت بام‌ها و … ممکن است قندیل‌های یخی ایجاد شود. این موضوع به خصوص برای عابران پیاده بسیار خطرناک است و لازم است که عابران هنگام حرکت به این موضوع نیز دقت کنند، چرا که سقوط ناگهانی قندیل ممکن است حتی سبب مرگ آنها شود.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران به شهروندان توصیه کرد که در این روزهای سرد مراقب رفتن حیوانات خیابانی مانند گربه به زیر کاپوت خودرو هم باشند، چرا که حیوانات در این شرایط به دنبال جایی گرم برای استراحت هستند.

وی درباره استفاده از کرسی هم هشدار داد و گفت: استفاده کرسی‌های زغالی و برقی هر دو دارای خطراتی است که باید مورد توجه قرار بگیرد. مهم‌ترین خطر این کرسی‌ها احتمال قرار گرفتن تکه‌ پارچه یا ماده‌ای قابل اشتعال در مجاورت المنت کرسی‌های برقی یا زغال کرسی‌های سنتی است. از این رو در استفاده از این وسیله باید نهایت دقت را داشت و البته استفاده از آن توصیه نمی‌شود.

ملکی در پایان با بیان اینکه ممکن است در فصل سرما برخی از حیوانات مانند روباه و … از محیط زیست خود فاصله گرفته و برای یافتن غذا وارد محیط‌های شهری شوند، گفت: اگر شهروندان با چنین حیواناتی روبه‌رو شدند ضمن حفظ خونسردی خود لازم است که با سامانه 125 تماس بگیرند.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین