|
|
امروز: جمعه ۲۱ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۴
کد خبر: ۳۴۳۶۲۴
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۲:۴۲
معاون بانکداری جامع بانک با بیان اینکه در سال ۱۴۰۱ برنامه ویژه ای طراحی کرده ایم و امیدواریم تجربه خوبی را فراهم کنیم، خاطر نشان کرد: ارایه خدمات ارزی و ریالی و انجام تسهیل‌گری های لازم در زمینه ارایه خدمات مالی به شرکت های دانش بنیان به صورت‌ویژه در بانک ‌دنبال‌ می شود.
    شعب تخصصی شرکت های دانش بنیان فخر رازی و باهنر بانک ملی ایران با حضور مدیرعامل، اعضای هیات مدیره بانک و دستیار ویژه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری آغاز به کار کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، دکتر محمد رضا فرزین مدیر عامل بانک در مراسم افتتاحیه شعبه دانش بنیان فخر رازی با بیان اینکه این شعبه امروز به عنوان یک شعبه مشاور محور برای شرکت های دانش بنیان افتتاح شد، گفت: باید برای تامین مالی شرکت های دانش بنیان یک الگوی خاص وجود داشته باشد و در سال جاری علاوه بر تامین مالی این شرکت ها، در زمینه مشاوره آنها نیز مشارکت خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه این شعبه در همکاری با سایر شعب رویه ها را ساده و تخصصی کرده و در نهایت شکل گیری شرکت های دانش بنیان را تسهیل می کند، افزود: در سال های گذشته اقدامات خوبی  در عرصه علم و فناوری کشور انجام شده‌ که شکل گیری معاونت فناوری نیز یکی از آنهاست و اگر بانک ها نیز در بحث تامین مالی دانش بنیان ها ورود کنند، می توانیم جزو کشورهای دارای رتبه خاص و صاحب سبک در این زمینه باشیم.

فرزین بیان‌کرد: در سال گذشته ۶۸۷ شرکت دانش بنیان با اعتباری بالغ بر ۱۲ هزار میلیارد ریال توسط بانک ملی ایران تامین مالی شدند.

علرضا صادقی معاون بانکداری جامع بانک نیز با تاکید بر توجه خاص مدیران بانک ملی ایران بر ارایه خدمات ویژه تر به شرکت های دانش بنیان گفت: بر همین اساس کارگروه ویژه ای در بانک تشکیل و دفتر بانک ملی ایران در صندوق نوآوری و شکوفایی به عنوان مرکز اصلی و واحد ستادی اتحاذ تصمیمات برای ارایه سرویس به شرکت های دانش بنیان انتخاب شد.

وی تصریح‌کرد: البته همه شعب بانک می‌توانند شعب عامل برای ارایه سرویس به شرکت های دانش بنیان باشند و شعب فخر رازی و باهنر به عنوان شعب مشاور محور در ارتباط با شرکت های دانش بنیان انتخاب شدند.

صادقی ادامه داد: در این شعب خدمات از پایه شروع شده و از ایده تا تجاری سازی محصول و ارایه آن به بازارهای خارجی در کنار شرکت ها خواهیم بود.

معاون بانکداری جامع بانک با بیان اینکه در سال ۱۴۰۱ برنامه ویژه ای طراحی کرده ایم و امیدواریم تجربه خوبی را فراهم کنیم، خاطر نشان کرد: ارایه خدمات ارزی و ریالی و انجام تسهیل‌گری های لازم در زمینه ارایه خدمات مالی به شرکت های دانش بنیان به صورت‌ویژه در بانک ‌دنبال‌ می شود.

همچنین علیرضا دلیری دستیار ویژه معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری ضمن تحسین بانک ملی ایران برای پیش قدمی در تدوین بستر حوزه دانش بنیان کشور گفت: عملکرد سال های اخیر شرکت های دانش بنیان در عرصه اقتصاد کشور بسیار موفق بوده است. ضمن اینکه امسال نیز مقام معظم رهبری بسیار در صحبت هایشان به موضوع شرکت های دانش بنیان اشاره داشتند چرا‌که یک باور کلی وجود دارد که تنها راه نجات اقتصاد کشور، تکیه بر این شرکت هاست.

وی با بیان اینکه خوشبختانه فرهنگ دانش بنیانی در جامعه و بازار مالی ما شکل گرفته است، افزود: امروز فضای سرمایه گذاری در حوزه فناوری های نوین ایجاد شده و برخی بانک ها نیز ورود خوبی در حوزه دیجیتالی شدن داشته اند.

دلیری با بیان اینکه بانک ملی ایران در بسیاری از حوزه های خدمات بانکداری الکترونیک مانند سفته و برات الکترونیک گام های خوبی برداشته است، تاکید کرد: قرار است کارگروه فناوری های نوین در بانک مرکزی تشکیل شود و همانطور‌که بانک ملی ایران توانسته در بحث فناوری های نوین و خدمت رسانی به شرکت های دانش بنیان فعال باشد، باید بتوانیم خدمات تسهیل گرانه در این حوزه ها ارایه کنیم.

همچنین طی مراسمی، دومین شعبه تخصصی شرکت های دانش بنیان در بانک ملی ایران افتتاح شد.

در مراسم افتتاح این شعبه عباس شفیعی رییس هیات مدیره، سید فرید موسوی و صمد عزیز نژاد اعضای هیات مدیره و جمعی از مدیران ارشد و کارشناسان بانک حضور داشتند.

دومین شعبه تخصصی شرکت های دانش بنیان بانک ملی ایران (ملی پلاس) در خیابان باهنر تهران قرار دارد.


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین