مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و موادغذایی دامپزشکی :
کد خبر: ۳۳۶۸۵
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۴
مجید روحانی‌نژاد، مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی نیز در ادامه گفت: از ابتدای امسال تاکنون 52 میلیون قطعه طیور و 1.2 میلیون رأس دام در استان ذبح شد و 56 تن انواع دام‌های مشکوک ضبط شده است.

مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و موادغذایی دامپزشکی با تاکید بر اینکه وجود وایتکس در شیر را تأیید نمی‌کنیم، گفت: روغن پالم توسط دستگاه‌های خاص در کارخانجات به شیر افزوده شده است.

عباس عباسی ظهر امروز در نشستی خبری در شبکه دامپزشکی مشهد گفت: سازمان دامپزشکی رسالت‌های مختلفی همچون تأمین بهداشت و سلامت فرآورده‌های دامی همانند آبزیان، طیور و خوراک دام و سلامت دام از طریق پیشگیری، کنترل و مبارزه با بیماری‌های دامی را بر عهده دارد.

مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی با بیان اینکه 1.2 درصد از طیور غیرقابل مصرف هستند، گفت: این میزان طیور در کشتارگاه‌ها و برخی از دام‌ها نیز بنا به دلایلی در کشتارگاه معدوم می‌شوند.

عباسی در ارتباط با وجود وایتکس در شیر گفت: موضوع وجود وایتکس در شیر را چند سالی است که بررسی می‌کنیم اما تا به امروز چنین چیزی را مشاهده نکرده‌ایم.

او گفت: با توجه به بوی وایتکس اگر این ماده به شیر اضافه شود، آن شیر دیگر قابل مصرف نیست، این موضوع چند سالی است که مطرح می‌شود اما من در همین جا اعلام می‌کنم که وجود وایتکس در شیر صحت ندارد.

عباسی همچنین در ارتباط با شایعاتی مبنی بر اضافه‌شدن روغن پالم به شیر قبل از ورود به کارخانجات گفت: روغن پالم و شیر در حالت عادی نمی‌توانند با هم مخلوط شوند و برای انجام این کار دستگاه مخصوصی لازم است که آن دستگاه فقط در کارخانه وجود دارد و اضافه‌شدن روغن پالم به شیر در کارخانه صورت گرفته چون خارج از کارخانه این امکان وجود ندارد.

او گفت: در دامداری‌ها امکان اضافه شدن روغن پالم به شیر وجود ندارد، و در جهت جلوگیری از این اقدام سازمان غذا و دارو باید به موضوع ورود پیدا کند و این کار در حوزه سازمان دامپزشکی نیست.

مجید روحانی‌نژاد، مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی نیز در ادامه گفت: از ابتدای امسال تاکنون 52 میلیون قطعه طیور و 1.2 میلیون رأس دام در استان ذبح شد و 56 تن انواع دام‌های مشکوک ضبط شده است.

او گفت: دو کارخانه تولید تخم مرغ آنتی‌بیوتیکی در استان فعالیت می‌کنند که تولید سالانه آنها بالغ بر هزار تن است و با توجه به زحمتی که تولیدکننده در این راستا متحمل می‌شود باید برای تولید این نوع از مرغ‌ها حمایت‌هایی صورت گیرد تا توجیه اقتصادی وجود داشته باشد.

منبع: فارس
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین