کد خبر: ۳۳۱۰۷۲
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۹

سردار حاجی‌زاده با بیان اینکه رزمایش پدافند هوایی را جوانان دهه شصتی و هفتادی اداره کردند گفت: دفاع هوایی در کشورمان با وجود قرارگاه مشترک پدافند هوایی، مشترک است و سامانه‌های پدافندی ارتش و سپاه در مناطق سراسر کشور مستقر هستند که تمام آنها در یک شبکه تحت کنترل و فرماندهی برادران ارتش است و زیرمجموعه‌های آن به صورت مشترک است و کار به صورت ترکیبی انجام می‌شود.

به گزارش سپاه نیوز، سردار سرتیپ پاسدار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حاشیه رزمایش مشترک پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت ۱۴۰۰ با بیان اینکه در این رزمایش این توفیق را داشتیم که تمام سامانه‌های مورد استفاده کاملا ایرانی بود، گفت: همچنین جوانانی که این رزمایش را اداره کردند و پای سامانه‌ها و تجهیزات بودند، همه دهه شصتی و دهه هفتادی بودند.

وی افزود: ۱۵ سال قبل ما این وضعیت را نداشتیم، یعنی در سامانه‌های راداری، فرماندهی و کنترل و سامانه‌های موشکی زمین به هوا وابسته به تجهیزات خارجی بودیم، درحالیکه امروز بحمدالله تمام این تجهیزات را به صورت بومی و ایرانی در اختیار داریم.

سردار حاجی‌زاده در تشریح اهمیت برگزاری رزمایش‌ها، گفت: در این رزمایش‌ها افرادی را که در طول سال جذب می‌کنیم آموزش می‌بینند و از آنجایی که کار پدافند هوایی یک کار کاملا هماهنگ و تیمی است، مهارت‌های افراد در کار گروهی نیز کنترل می‌شود.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: ما در این رزمایش جنگ احتمالی را با برگزاری یک بازی جنگ شبیه‌سازی می‌کنیم، به طوریکه یک گروه نقش دشمن و یک گروه هم نقش مهاجم را ایفا کردند که در جهت‌های مختلف و ارتفاع‌های مختلف به منطقه رزمایش حمله می‌کنند و ما هم نقش مدافع را داریم.

وی با اشاره به دفاع همه‌جانبه و ۳۶۰ درجه در برابر حملات پرحجم هواپیماهای بدون سرنشین در منطقه رزمایش، گفت: سامانه های راداری در منطقه باید اهداف را کشف و مراکز کنترل و فرماندهی باید هدف‌ها را به سامانه‌ها واگذار کند، در این رزمایش موفق شدیم اهداف مختلف در ارتفاع و سرعت‌های مختلف و حتی موشک‌های کروز را با موفقیت مورد اصابت قرار دهیم.

سردار حاجی‌زاده خاطرنشان کرد: در این رزمایش ما برای اولین بار بمب‌های بالدار دورایستا که از هواپیما رها می‌شوند را استفاده کردیم و آن را رهگیری کردیم و به سامانه‌های پدافندی واگذار کردیم.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه ادامه داد: ما ترکیبی از تهدیدات را داریم از جمله موشک‌های کروز، مهمات دورایستا و هواپیماهای بدون سرنشین با سرعت کم و زیاد که انواع این تهدیدات را در این رزمایش شبیه‌سازی کردیم و توانستیم با سامانه‌های بومی کاری کنیم که هدفی در این منطقه از دست نرود و همگی مورد اصابت قرار گرفتند.

وی با اشاره به عملیاتی شدن سامانه راداری قدس در این رزمایش، تصریح کرد: این سامانه کاملا متحرک است و می‌تواند به سرعت جابجا شود چون در جنگ‌های امروزی هر سامانه‌ای که ثابت باشد بلافاصله مورد اصابت قرار می‌گیرد؛ از سوی دیگر قابلیت کشف هواپیماهای پنهانکار را هم دارد.

سردار حاجی‌زاده در پایان گفت: دفاع هوایی در کشورمان با وجود قرارگاه مشترک پدافند هوایی، مشترک است و سامانه‌های پدافندی ارتش و سپاه در مناطق سراسر کشور مستقر هستند که تمام آنها در یک شبکه تحت کنترل و فرماندهی برادران ارتش است و زیرمجموعه‌های آن به صورت مشترک است و کار به صورت ترکیبی انجام می‌شود.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین