کد خبر: ۳۳۰۴۳۹
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۴۰۰ - ۲۲:۳۵


همشهری: بررسی روند یک‌ساله قیمت انواع ماهی در میادین میوه‌وتره‌بار تهران، در بازه اول پاییز 1399تا اول پاییز 1400، از رشد 35درصدی قیمت انواع ماهی در این مراکز حکایت دارد. طی این مدت در میان انواع آبزیان، قزل‌آلای رنگین‌کمان (زنده) با رشد 50درصدی و قزل‌آلای رنگین‌کمان (صید شده) با رشد 49درصدی، بیشترین افزایش قیمت را در میادین میوه‌وتره‌بار داشتند. در مقابل، به‌ترتیب ماهی سی‌بریم با رشد 7درصدی، ماهی تیلاپیا با رشد 15درصدی و ماهی سی‌بس با رشد 21درصدی، کمترین افزایش قیمت را در میادین میوه‌وتره‌بار تجربه کرده‌اند. براساس این گزارش، قزل‌آلای گوشت نارنجی (زنده) با رشد 47.5درصدی و قزل‌آلای گوشت نارنجی (صید شده) با رشد 46درصدی در رده‌ها بعدی رشد قیمت قرار گرفتند و در مقابل ماهی آمور با رشد 25درصدی، ماهی سرخوی اصل با رشد 26درصدی و ماهی سارم با رشد 29درصدی، کمترین افزایش قیمت را در میادین میوه‌و‌تره‌بار شاهد بودند. قیمت هر کیلوگرم میگوی مخلوط نیز با 30درصد افزایش از 80هزار تومان در ابتدای پاییز سال گذشته به 115هزار تومان در ابتدای پاییز سال‌جاری افزایش یافته است. سوف، قزل‌آلای رنگین‌کمان، سرخو، سنگسر طلایی، شانک، کوتر، قباد، کفشک، گیش مقوا و هامور نیز ماهی‌هایی هستند که با قیمتی بین ۵۰‌تا‌۱۰۰هزار تومان عرضه می‌شوند. براساس نرخنامه میادین، ماهی شیر خلیج‌فارس با قیمت هر کیلوگرم ۱۱۸‌تا‌۱۳۲‌هزار تومان گران‌ترین ماهی عرضه شده در این مراکز خرید است و راشگو با قیمت ۱۱۰ تا ۱۲۶ هزار تومان در رده بعدی قرار دارد. حلوا سیاه با قیمت ۹۸‌تا‌۱۰۸هزار تومان، شوریده با قیمت هر کیلو ۹۸ تا ۱۰۵ هزار تومان و بچه شیر با قیمت هر کیلو ۹۹ تا ۱۰۹‌هزار تومان دیگر ماهی‌های بالای یکصد هزار تومان میادین هستند.  قیمت ماهی در فروشگاه‌های پروتئینی ۲تا ۴ برابر قیمت میادین است.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین