|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۰
کد خبر: ۳۱۵۵۹۰
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۴


عضو شورای وحدت اصولگرایی گفت: شورای ائتلاف نیروهای انقلاب پس از انتخابات دوم اسفند ۹۸ و پس از سخنرانی حداد عادل، تعطیل شده و فعالیت و مسوولیت این شورا به فراکسیون نیروهای انقلاب مجلس سپرده شده است.

حمیدرضا ترقی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا، تشکیل شورای وحدت را در واکنش اصولگریان به عملکرد شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در انتخابات مجلس ندانست و گفت: پس از تعطیلی شورای ائتلاف، جامعه روحانیت محوریتی از تشکل‌های سیاسی ایجاد و آنها را دعوت کرد که برای ایجاد یک ائتلاف پایدارتر فقط به یک انتخابات اکتفا نکنند.  با توجه به اینکه رویکرد شورای ائتلاف نیروهای انقلاب مقداری تشکل گریز است، گروههای سیاسی با توجه به رویکرد جامعه روحانیت به سمت شورای وحدت گرایش پیدا کردند.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به برداشت‌های نادرست از سخنان‌ اسدالله بادامچیان دبیرکل حزب موتلفه، گفت: نظر حزب تبیین دیدگاه دولت حزبی  و نکات مثبت آن  برای جامعه در فرصت انتخابات است.  برای تبیین این مساله دو اقدام می‌توان انجام داد، یکی اینکه همین دیدگاه را با نامزدهای موجود در عرصه رقابتی فعلی در میان بگذارد و هر کدام از آنها که این دیدگاه را بیشتر پذیرفتند و قبول داشتند، در شورا دفاع کند تا رای بیشتری بیاورد. دوم اینکه یکی از افرادی که در خود حزب است، با کار تبلیغاتی و تبیینی حتی اگر نامزد هم نباشد، انجام دهد. به همین دلیل این مساله ارتباطی با موضوع اجماع شورای وحدت بر سر نام رییسی ندارد.

ترقی افزود: قطعا شورای وحدت باید بر سر انتخاب گزینه واحد اصولگرایی به اجماع برسد در غیر این صورت یک نقض وحدت است.  

این فعال اصولگرا درباره نرخ مشارکت در انتخابات خاطرنشان کرد: ۳۴ درصد از مردم به شکل قطعی و تکلیفی در انتخابات شرکت می‌کنند.  بیش از ۳۶ درصد هم مشارکت خود را به بهبود وضعیت اقتصادی و معیشتی وابسته می‌کنند.  کمتر از ۲۰ درصد شهروندان که ذهن سیاسی دارند مشارکت خود را به رقابتی بودن انتخابات و یا تایید نامزد مورد نظر خود منوط کرده‌اند. بنابراین اکثریت، مشارکت خود را به بهبود وضعیت اقتصادی منوط کرده‌اند. اگر دولت بتواند در وضعیت اقتصادی مردم بهبودی بوجود بیاورد، مشارکت افزایش می‌یابد و این موضوع دست احزاب و گروه‌های سیاسی نیست.  

انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری همزمان با انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی در ۶ حوزه، میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری در سه حوزه انتخاباتی و انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در یک هزار و ۳۷۲ شهر و چهل هزار و ۶۲۰ روستا و تیره عشایری ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ برگزار می‌شود.


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین