|
|
امروز: سه‌شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۰۵:۲۶
کد خبر: ۳۱۵۲۹۵
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۰
در این باتلاق بسیار سهمگین، همکاران ما از توسعه زیرساخت‌ها دست نکشیدند. در این مدت بیماری اتفاقاتی رخ داد و حداقل ۲ هزار و ۵۰۰ تخت آی سی یو و صدها تخت بیمارستانی دیگر در کشور بی سر و صدا اضافه شد تا بیماری پشت در هیچ بیمارستانی سرگردان نشود. همچنین تولیدات بسیار زیاد در عرصه دارو و تجهیزات پزشکی با تکیه بر توان ملی انجام شد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: این مژده را باید به مردم ایران می‌دهیم که در دو تا سه ماه آینده یکی از قطب‌های بزرگ تولید واکسن کرونا در منطقه و یکی از صادرکنندگان مهم این واکسن به جهان خواهیم بود.

«سعید نمکی» روز پنجشنبه در هفدهمین آیین پویش «ره سلامت» که به منظور افتتاح ۹ بیمارستان و با حضور ویدیو کنفرانسی رییس جمهوری برگزار شد، افزود: امسال برای اولین بار در قبل و بعد از انقلاب، حدود ۱۱ هزار تخت به تخت‌های بیمارستانی و تعداد زیادی خانه بهداشت و مرکز جامع سلامت در کشور تا اردیبهشت ماه اضافه خواهد شد.

وی ادامه داد: یک خانه بهداشت در یک روستا ممکن است یک پروژه گران‌قیمت اقتصادی نباشد، اما حتما یک پروژه بسیار مهم در عرصه خدمت‌گذاری است. ممکن است چند مرکز جامع سلامت به اندازه یک پروژه زیربنایی هزینه نداشته باشند، اما برای کاهش هزینه‌های سنگین نظام سلامت بسیار سودمند هستند.

نمکی با بیان اینکه شهر قدس، ملارد، شهریار و اسلام شهر در استان تهران حتی یک تخت بیمارستانی نداشت، افزود: تا پایان امسال حدود دو هزار تخت بیمارستانی در حاشیه شهر تهران راه اندازی می‌شود و امیدواریم تا پایان سال همه بخش های حاشیه تهران صاحب تخت بیمارستانی شود.

وزیر بهداشت اظهار کرد: هر هفته استانداران و معاونان ریاست جمهوری پروژه‌هایی را افتتاح می‌کنند و امیدواریم تا اردیبهشت ۱۴۰۰ با حمایت بیشتر، تعداد ۱۴۰۰ پروژه‌ای که قول دادیم افتتاح شود را بهره برداری کنیم.

نمکی اظهار کرد: سال سنگینی بر ما و ملت شریف ایران در مدیریت بیماری کرونا گذشته است. قضاوت در مورد این ایام را باید به گذر ایام و تاریخ سپرد. کاری که ملت ایران با صبوری و بردباری انجام دادند و همه مردم در روزهای سخت تحریم انجام دادند را حتما به عنوان یک برگ زرین در تاریخ ایران خواهند دید.

وی بیان کرد: در این باتلاق بسیار سهمگین، همکاران ما از توسعه زیرساخت‌ها دست نکشیدند. در این مدت بیماری اتفاقاتی رخ داد و حداقل ۲ هزار و ۵۰۰ تخت آی سی یو و صدها تخت بیمارستانی دیگر در کشور بی سر و صدا اضافه شد تا بیماری پشت در هیچ بیمارستانی سرگردان نشود. همچنین تولیدات بسیار زیاد در عرصه دارو و تجهیزات پزشکی با تکیه بر توان ملی انجام شد.

به گزارش ایرنا، در پنجاهمین برنامه افتتاح جهش تولید، ۹ پروژه بیمارستانی وزارت بهداشت و درمان در استان‌های تهران، خوزستان، همدان، ‌مازندران، خراسان شمالی، کرمان و بوشهر صبح امروز (پنجشنبه) با دستور حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی به صورت ویدئوکنفرانسی افتتاح شد.

این مراسم در قالب هفدهمین آیین افتتاحیه پروژه‌های بهداشتی و درمانی با عنوان پویش «ره سلامت» برگزار می‌شود. این پروژه‌های بیمارستانی با مجموع ۸۲۲ تخت که با سرمایه گذاری ۱۳۵۵ میلیارد تومان افتتاح شدند، برای یک هزار و ۷۱۳ نفر اشتغال ایجاد کرده است.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین