|
|
امروز: جمعه ۲۱ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۷
کد خبر: ۳۱۵۱۶۷
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۸
دکتر سلیمانی حق بیمه تولیدی در ده ماهه نخست سال جاری را بالغ بر 66 هزارمیلیارد تومان اعلام کرد و افزود: ظرفیت های صنعت بیمه با ورود استارت آپ ها و کارگزاری های آنلاین افزایش یافته و با راه اندازی صندوق بیمه حوادث طبیعی و هدف گذاری های دیگر صنعت به زودی شاهد افزایش چشمگیر ضریب نفوذ بیمه خواهیم بود.
صدور بیمه نامه های آنلاین در چند ماه گذشته با استقبال بیمه گذاران روبرو شده و برنامه هایی در دست اجراست که در تمامی رشته ها این بیمه نامه های برخط را عرضه کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید به نقل از بیمه مرکزی، دکتر غلامرضا سلیمانی که به مناسبت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در نشستی آنلاین با خبرنگاران سخن می گفت ضمن اعلام این مطلب افزود: همزمان با فراگیرشدن صدور بیمه نامه های آنلاین، تدابیری اتخاذ شده که برای پرداخت خسارات هم روش های الکترونیکی به کار گرفته شود.

رییس کل بیمه مرکزی برای تحقق این امر از تشکیل کمیته تخصصی راه اندازی سامانه یکپارچه خسارات، خبر داد و اظهارداشت: انشالله این سامانه در سال 1400 به بهره برداری می رسد و در افزایش ضریب نفوذ بیمه در کشور نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.

وی ضمن تاکید بر این نکته که صنعت بیمه در چارچوب قوانین و آیین نامه ها عمل می کند، تصریح کرد: شفافیت در صنعت بیمه حرف اول و آخر را می زند و صورت های مالی و عملکرد شرکت های بیمه ای از سلامت در عرصه حاکمیت شرکتی حکایت دارد.

رییس شورای عالی بیمه با تشریح دستاوردهای بیمه در زمان تحریم، خاطرنشان کرد: در حال حاضر هیچ ریسکی در کشور بیرون از ظرفیت های صنعت بیمه نیست شرکت های بیمه برای پوشش تمام صنایع، خدمات و نظایر آن آمادگی کامل دارند.

دکتر سلیمانی حق بیمه تولیدی در ده ماهه نخست سال جاری را بالغ بر 66 هزارمیلیارد تومان اعلام کرد و افزود: ظرفیت های صنعت بیمه با ورود استارت آپ ها و کارگزاری های آنلاین افزایش یافته و با راه اندازی صندوق بیمه حوادث طبیعی و هدف گذاری های دیگر صنعت به زودی شاهد افزایش چشمگیر ضریب نفوذ بیمه خواهیم بود.

وی از راه اندازی شعبات استانی شرکت های بیمه به عنوان یکی از عوامل تقویت ارتباط بیمه گران و بیمه گذاران نام برد و گفت: رویکرد شعب استانی پیش از انگیزه های اقتصادی از رویکرد فرهنگی برخوردار است و در راستای توسعه فرهنگ بیمه ارزیابی می شود.

دکتر سلیمانی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر این نکته که نمایندگان فعلی شرکت های بیمه عموما در بهره گیری از امکانات الکترونیکی در شرایط مطلوبی به سر می برند، اظهار کرد:

فعالیت استارت آپ ها در صنعت بیمه با سطح ظرفیت های بیمه گری، قدرت بازارسازی و ارائه طرح های نوین، ارتباط معناداری دارد و طرح های ارائه شده باید با آنچه که در شیوه های سنتی در جریان است، تفاوت اساسی داشته باشد.

رییس کل بیمه مرکزی از صنعت بیمه به عنوان صنعتی رقابت پذیر یاد کرد و گفت: رقابت شرکت های بیمه اگر با نرخ فنی و شرایط قابل قبول باشد به کاهش قیمت محصول نهایی، رونق بازار و افزایش میزان رضایتمندی مردم منتهی خواهد شد.

وی در همین راستا کارگزاری های برخط را مشمول آیین نامه ها و قوانین مترتب بر کارگزاری های سنتی اعلام کرد و افزود: ارائه نرخ و شرایط غیرفنی و مغایر با نظام بیمه ای از سوی استارت آپ ها و همچنین شبکه سنتی فروش غیرقانونی است و برخورد نهادناظر را به دنبال خواهد داشت.
بر اساس این گزارش رییس شورای عالی بیمه با تاکید بر ایجاد فضای آرام برای بیمه گران از تلاش نهاد ناظر برای تسهیل امر بیمه گری در کشور خبر داد.

وی افزود: بخش عمده ای از ماموریت های نظارتی به بخش خصوصی واگذار شده و سندیکای بیمه گران، انجمن حرفه ای صنعت بیمه و نهادهای مشابه با بهره گیری از ابزار الکترونیک در این عرصه خدمت رسانی می کنند.

دکتر سلیمانی با تشریح عملکرد سامانه سنهاب به کسب رتبه نخست خدمات الکترونیکی بیمه مرکزی در بین تمامی دستگاه های اجرایی اشاره کرد و گفت: سامانه سنهاب به لحاظ اثربخشی، امنیت و سلامت اطلاعات، شرایط قابل قبولی دارد و علاوه بر تسهیل امور بیمه گری در کاهش تخلفات و تقلبات بیمه ای هم نقش انکارناپذیری را ایفا می کند.

وی تنوع محصولات بیمه ای را زمینه ساز توسعه این صنعت دانست و اظهار داشت: هر محصول جدید بیمه ای به زیرساخت کافی و سامانه منحصر به فرد نیاز دارد و اگر سامانه مخصوصی برای آن طراحی نشود موفق به دریافت مجوز نخواهد شد.

رییس کل بیمه مرکزی در پاسخ یکی از خبرنگاران در خصوص راهکارهای افزایش ضریب نفوذ بیمه با عرضه بیمه نامه های جذاب در رشته بیمه های زندگی، تصریح کرد: بیمه عمر و پس انداز زیر مجموعه بیمه های زندگی به شمار می رود که با در نظر گرفتن بهره مندی از خدمات بیمه تکمیلی درمان با استقبال خوبی روبرو شده که خوشبختانه حق بیمه های دریافتی از این رشته در بازارهای پربازده مالی قابلیت سرمایه گذاری دارد.

وی در پاسخ یکی دیگر از رسانه ها مبنی بر وضع عوارض های جدید بر صنعت بیمه به اثرات مخرب فشار بر این صنعت اشاره کرد و افزود: هر فرایندی که به افزایش قیمت تمام شده محصولات بیمه ای منتهی شود مورد تایید نهاد ناظر نیست و بی تردید با وضع عوارض جدید فشارها بر فعالان بیمه، مضاعف خواهد شد.

دکتر سلیمانی در پایان از ادامه رایزنی ها برای کاهش یا لغو عوارض های پیشین بر صنعت بیمه خبر داد.

در پایان این نشست آنلاین از دو سامانه الکترونیکی پژوهشکده بیمه و بیمه مرکزی و همچنین کتاب "دوربرگردون" مربوط به برنامه موفق تلویزیونی به همین نام، رونمایی شد.

گفتنی است رییس کل بیمه مرکزی در این نشست که با حضور یکصد و چهل خبرنگار رسانه به صورت مجازی برپا شد با محوریت موضوعاتی نظیر چگونگی فعالیت صندوق بیمه حوادث طبیعی، حاکمیت شرکتی در صنعت بیمه، فرایند جابجایی یا تغییر مدیران در صنعت بیمه، آخرین وضعیت شرکت سهامی بیمه ایران، ضرورت مستندسازی تاریخ صنعت بیمه و راه اندازی موزه، مقابله با پولشویی و مسائل روز این صنعت به پرسش های خبرنگاران پاسخ داد.

     



ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین