|
|
امروز: دوشنبه ۲۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۷
کد خبر: ۳۱۲۳۵۰
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۴
راد درباره حضور نمایندگان اصناف گوناگون در این تجمع نیز توضیح داد: به دلیل شرایط بحرانی کرونا و نیز آلودگی هوای تهران، تنها نمایندگانی از هیات مدیره‌های انجمن‌های مختلف خانه تئاتر در این تجمع حضور داشتند و از دیگر اعضا نخواستیم که در این گردهمایی شرکت کنند.


جمعی از هنرمندان تئاتر با گرد هم آمدن در مقابل مجلس شورای اسلامی، مطالبات خود را در قالب بیانیه‌ای با نمایندگان مجلس در میان گذاشتند.

به گزارش ایسنا، این تجمع صبح روز یکشنبه 14 دی ماه در مقابل درب شمالی مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

علاوه بر اعضای هیات مدیره مرکزی خانه تئاتر، نمایندگان هیات مدیره انجمن‌های گوناگون این تشکل در این تجمع که در سکوت برگزار شد، حضور داشتند.

در این گردهمای بیانیه خانه تئاتر توسط حمیدرضا نعیمی، هنرمند تئاتر و عضو هیات مدیره خانه تئاتر ارایه شد.

به گفته ایرج راد، رییس هیات مدیره خانه تئاتر، این بیانیه که دربردارنده مطالبات جامعه تئاتری است، پیش‌تر به نمایندگان مجلس شورای اسلامی ارایه شده و به صحن مجلس رسیده است.

راد درباره حضور نمایندگان اصناف گوناگون در این تجمع نیز توضیح داد: به دلیل شرایط بحرانی  کرونا و نیز آلودگی هوای تهران، تنها نمایندگانی از هیات مدیره‌های انجمن‌های مختلف خانه تئاتر در این تجمع حضور داشتند و از دیگر اعضا نخواستیم که در این گردهمایی شرکت کنند.

این تجمع در سکوت برگزار شد و فقط ایرج راد، رییس هیات مدیره خانه تئاتر و شهرام گیل آبادی ، مدیر عامل این خانه توضیحات کوتاهی درباره اعضای حاضر در تجمع ارایه کردند.

همچنین اصغر همت سخنگوی هیات مدیره خانه تئاتر نیز به ایسنا گفت که این تجمع کاملا فرهنگی بوده و اعضای خانه تئاتر پیگیر اجرای موارد مندرج در این بیانیه و مطالبات خود هستند و امیدوارند با همراهی نمایندگان مجلس، این مطالبات محقق شود.

در بخش های از این بیانیه خطاب به مجلسی ها آمده است:

از شما می‌خواهیم:

۱- در راستای توجه به معیشتِ خانواده‌ی کلانِ تئاتر در سراسرِ ایران، حقوق ایامِ بیکاری و  تسهیلاتِ  بیمه و درمان و دارو در نظر گرفته شود.
۲- جهتِ تولید آثار نمایشی، و رفعِ خسارت‌های ناشی از شیوعِ ویروسِ کرونا، برای تمامِ گروه‌ها، اعم از حرفه‌ای و دانشجویی، صحنه‌ای و خیابانی، کودک ‌و نوجوان، عروسکی، و آئینی و سنتی بودجه‌ی مکفی و در شأن اختصاص یابد.
۳- تخصیصِ کمک‌های مالیِ بلاعوض و وام‌های با سودِ کم برای خانواده‌ی شریف تئاتر که بیش از 10‌ماه بیکاریِ مطلق را با نجابت و شکیبایی تحمل کرده‌اند.
۴- برای جلوگیری از تعطیلیِ دَم‌به‌دَم و روزافزونِ تئاترهای خصوصی که نقشِ مهمی در تولیدِ نمایش و بدنه‌ی تئاترِ ایران دارند، ردیفِ  بودجه‌ی حمایتی در نظر گرفته شود.
۵- تعیین مستمری برای سرپرستِ خانوارهای کم‌بضاعت، و پرداخت اجاره‌های معوقه‌ی مسکنِ آنان.
6- افزایش بودجه حمایتی تولید تئاتر در کشور
آقایان و خانم‌ها
کشوری که تئاتری پویا ندارد، فرهنگ در آن رو به زوال و سقوط است. وجودِ تئاتر در یک سرزمین نشان از مردم‌سالاری و آزادی بیانِ آن سرزمین دارد. اکنون که دولت تدبیر و امید، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاونت هنری و مرکز هنرهای نمایشی برای برون‌رفت از این بحران تلاشی نمی‌کنند یا توان لازم برای برون‌رفت از این مشکلات را ندارند، زمانِ آزمونِ بزرگِ شمایان فرا رسیده است. ثابت کنید که دغدغه‌ی ایرانی آباد و متعلق به همه‌ی ایرانیان در وجودِ شما هست.

جامعه‌ی ‌بزرگِ تئاتر ایران»
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
آخرین عناوین