هیچ می دانستید موز سیاه دارای خاصیتی است که سلول های سرطانی را می کشد و هر چقدر سیاه تر هم شده باشد این خاصیت را بیشتر دارد ؟
هیچ می دانستید همان موزهایی که بعد از یک روز ماندن در یخچال سیاه می
شوند و شما از پذیرایی میهمانان با آنها ،خجالت زده می شوید ، دارای
خاصیتی است که سلول های سرطانی را می کشد و هر چقدر سیاه تر هم شده باشد
این خاصیت را بیشتر دارد ؟
پس از این به بعد
موزهای خیلی رسیده و نرم را که پر از لکه های تیره هستند و اگر به هر کسی
آنها را تعارف کنید نوعی توهین حساب می شود ،دور نریزید زیرا آخرین تحقیقات
دانشمندان ژاپنی نشان می دهد که موزهای له شده و سیاه دارای ماده معجزه
آسای تی – ان – اف است که قدرت مبارزه با سلول های سرطانی و از بین بردن
آنها را دارند و هر چقدر موز رسیده تر و سیاه تر باشد بیشتر دارای این ماده
است.
بر اساس تحقیقات دانشمندان ژاپنی در میان
میوه هایی که خاصیت ضد سرطان دارند مثل انگور – سیب – هندوانه – آناناس –
گلابی – و خرمالو، موز خاصیت بیشتری در افزایش گلبول های سفید و قوی کردن
سیستم ایمنی بدن و شکست دادن سلول های سرطانی دارد زیرا میزان ماده تی – ان
– اف در موزهای رسیده از میوه های دیگر بیشتر است .
از
این به بعد موزهای زرد و شاداب را نخورید و صبر کنید تا سیاه و پژمرده
شوند آنوقت آنها را بخورید زیرا موز رسیده هشت برابر بیشتر از موز نرسیده
تی – ان – اف دارد به عبارت دیگر هشت برابر بیشتر خاصیت ضد سرطان دارد .
دانشمندان ژاپنی خوردن یک موز را در روز توصیه می کنند.
منبع:بیتوته
منبع:بیتوته
در همین زمینه بخوانید
ارسال نظر