|
|
امروز: چهارشنبه ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۰۵:۴۰
کد خبر: ۳۱۰۷۷۶
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۱
نسبت تسهیلات به سپرده‌ها بعد از کسر سپرده قانونی ۷۸.۵ درصد است که نسبت به مقطع مشابه سال قبل و پایان سال قبل، به ترتیب ۱.۳ و ۰.۹ واحد درصد کاهش را نشان می‌دهد که نسبت مذکور در استان تهران ۹۱.۵ درصد و استان کهگیلویه و بویراحمد ۱۱۳.۶ درصد است.

میزان سپرده‌ها و تسهیلات بانکی تا پایان شهریور امسال نسبت به سال گذشته معادل ۳۶ و ۳۵.۲ درصد افزایش یافته است.

به گزارش ایسنا، براساس گزارش بانک مرکزی از وضعیت کل مانده سپرده‌ها و تسهیلات ریالی و ارزی بانک‌ها و مؤسسات اعتباری به تفکیک استان در پایان شهریور سال جاری، مانده کل سپرده‌ها به رقم ۳۱۹۵ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان رسیده است که نسبت به مقطع مشابه سال قبل و پایان سال گذشته معادل ۳۶ و ۱۷.۶ درصد افزایش را نشان می‌دهد.
 
همچنین، بالاترین مبلغ سپرده‌ها مربوط به استان تهران با مانده ۱۷۲۷ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان و کم‌ترین مبلغ مربوط به استان کهگیلویه و بویراحمد معادل ۷۸۰۰  میلیارد تومان است.

علاوه براین، مانده کل تسهیلات در این زمان ۲۲۷۵ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان است که نسبت به مقطع مشابه سال قبل و پایان سال گذشته معادل ۳۵.۲ و ۱۷.۶ درصد افزایش داشته است.

طبق این گزارش، بیش‌ترین مبلغ تسهیلات نیز مربوط به استان تهران با مانده ۱۴۴۷ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان و کم‌ترین مبلغ مربوط به استان کهگیلویه و بویر احمد معادل ۸۰۰۰ میلیارد تومان است.

نسبت تسهیلات به سپرده‌ها بعد از کسر سپرده قانونی ۷۸.۵ درصد است که نسبت به مقطع مشابه سال قبل و پایان سال قبل، به ترتیب ۱.۳ و ۰.۹ واحد درصد کاهش را نشان می‌دهد که نسبت مذکور در استان تهران ۹۱.۵ درصد و استان کهگیلویه و بویراحمد ۱۱۳.۶  درصد است.

در این گزارش، یکی از علل مهم بالا بودن رقم تسهیلات و سپرده‌ها در استان تهران استقرار دفاتر مرکزی بسیاری از شرکت‌ها و مؤسسات تولیدی سایر استان‌ها در استان تهران بیان شده و عمده فعالیت‌های بانکی آنها از طریق شعب بانک‌ها و مؤسسات اعتباری استان تهران انجام می‌شود.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین