کد خبر: ۳۰۸۳۰۳
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۹ - ۰۰:۴۰
چاوش اوغلی نیز در این دیدار ضمن تبریک پیروزی ارتش جمهوری آذربایجان در قره باغ ، گفت : با وجود دستاوردهای باکو در میدان جنگ، در راستای حل این مناقشه از طریق صلح و آتش بس تلاش های لازم از خود نشان دادید ولی متاسفانه ارمنستان از این فرصت های پیش آمده استفاده بهینه نکرد.

" مولود چاوش اوغلی "، " حلوسی آکار " و "هاکان فیدان " به ترتیب وزیران امور خارجه، دفاع و رییس سازمان اطلاعات ترکیه امروز (سه شنبه) با " الهام علی اف " رییس  جمهوری آذربایجان دیدار کردند.

  به گزارش ایرنا، سایت ریاست جمهوری آذربایجان اعلام کرد: علی اف با اشاره به این که  امروز همچنین  با " رجب طیب اردوغان " همتای ترکیه ای خود گفت و گوی تلفنی داشته و طرفین پیروزی ارتش آذربایجان در قره باغ را تبریک گفتند، افزود : در این گفت و گوی تلفنی همچنین در باره فعالیت آتی تبادل نظر کردیم.

علی اف  از همتای ترکیه ای و  نیز مردم این کشور در رابطه با همبستگی با جمهوری آذربایجان قدردانی کرد و با اشاره به درگیری های نظامی در قره باغ گفت : در این ۴۴ روز گذشته همواره حمایت های ترکیه را احساس کردیم.

رییس جمهوری آذربایجان با اشاره به این که در گفت و گوی تلفنی با اردوغان همچنین در باره فعالیت آتی مرکز نظارت مشترک روسیه و ترکیه به آتش در قره باغ، تبادل نظر شد، تاسیس این مرکز را  گامی مهم و فرمت جدید همکاری در منطقه عنوان کرد.  

 علی اف تصریح کرد : ما همواره می خواستیم که ترکیه و روسیه نقش یکسان در حل مناقشه قره باغ داشته باشند و در حال حاضر به ان هم نایل شدیم.

  رییس جمهوری آذربایجان خطاب به وزیران امور خارجه،  دفاع و رییس سرویس اطلاعات ترکیه گفت که  امروز فعالیت مرکز نظارت مشترک روسیه و ترکیه بر آتش بس در قره باغ را بررسی می کنیم  و این موضوع را با طرف روسیه نیز مذاکره خواهد کرد تا این مرکز هر چه سریع تر تاسیس شود  .

  علی اف با اشاره به این که جدول زمان بندی خروج نیروهای ارمنی از سرزمین‌های اشغالی جمهوری آذربایجان تدوین شده  است و آنها باید تا پایان ماه جاری از تمام سرزمین‌های تحت اشغال خارج شوند،   گفت :  بنا بر این تاسیس هر چه سریع این مرکز از اهمیت خاص برخوردار است.

  چاوش اوغلی نیز در این دیدار ضمن تبریک پیروزی ارتش جمهوری آذربایجان در  قره باغ  ، گفت : با وجود دستاوردهای باکو در میدان  جنگ، در راستای حل این مناقشه از طریق صلح و آتش بس تلاش های لازم از خود نشان دادید ولی متاسفانه ارمنستان از این فرصت های پیش آمده استفاده بهینه نکرد.

   وی ابراز امیدواری کرد  که مسوولان  ارمنستان  از این شرایط پیش آمده  نتیجه گرفته و نیروهای ارمنی طبق جدول کوتاه مدت تدوین شده از سرزمینهای اشغالی باقی مانده جمهوری آذربایجان در قره باغ  خارج شوند  .

 چاوش اوغلی افزود:  ما همواره اعلام  کردیم  که ترکیه و رییس جمهوری آن چه در میدان نبرد و چه در پشت میز مذاکرات در کنار جمهوری آذربایجان قرار گرفته  و بنا بر این گام‌هایی  که  قرار است در قالب فعالیت های  آتی برداریم از جمله مربوط به  تاسیس مرکز نظارت مشترک بر آتش بس را نیز بررسی خواهیم کرد و به  این منظور هم این سفر را انجام دادیم.

 تاسیس مرکز نظارت بر آتش بس در منطقه مورد مناقشه قره باغ یکی از مفاد بیانیه سه جانبه امضا شده از سوی روسای جمهوری آذربایجان، روسیه و نخست وزیر ارمنستان می باشد. 
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین