|
|
امروز: سه‌شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۱
کد خبر: ۳۰۵۳۵۷
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۵
ئیس کمیته اصلاح ساختار بودجه درباره جزئیات تغییر در بودجه سال آینده اعلام کرد: بخش‌های تولیدی کشور بیش از سایر کشورها مالیات پرداخت می‌کنند که به همین منظور برای حمایت از شعار سال مبنی بر جهش تولید در طرح احکام بودجه سال ۱۴۰۰ پیشنهاد داده شده تا ۵ درصد از مالیات بخش تولیدی و خدماتی کسر و در مقابل ۱ درصد به مالیات برارزش افزوده اضافه شود زیرا، مالیات برارزش افزوده بر میزان مصرف دریافت می‌شود.

درحالیکه رئیس کمیته اصلاح ساختار بودجه یکی از تغییرات ساختار بودجه سال آینده را افزایش یک درصدی مالیات بر ارزش افزوده اعلام کرده است، یک تحلیلگر اقتصادی معتقد است که در شرایط رکود اقتصاد و تاثیرات کرونا بر آن، افزایش مالیات‌ها توصیه نمی‌شود بلکه به جای آن کاهش هزینه‌های دولت باید در اولویت قرار گیرد.  

به گزارش ایسنا، رئیس کمیته اصلاح ساختار بودجه درباره جزئیات تغییر در بودجه سال آینده اعلام کرد: بخش‌های تولیدی کشور بیش از سایر کشورها مالیات پرداخت می‌کنند که به همین منظور برای حمایت از شعار سال مبنی بر جهش تولید در طرح احکام بودجه سال ۱۴۰۰ پیشنهاد داده شده تا ۵ درصد از مالیات بخش تولیدی و خدماتی کسر و در مقابل ۱ درصد به مالیات برارزش افزوده اضافه شود زیرا، مالیات برارزش افزوده بر میزان مصرف دریافت می‌شود.

در این زمینه، لطفعلی بخشی، کارشناس اقتصادی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه دولت چاره‌ای غیر از افزایش نرخ مالیات‌ها ندارد، اظهار کرد: اما نکته مهم در این زمینه این است که دولت نمی‌تواند تنها با افزایش مالیات‌ها نیازهای خود را رفع کند بلکه باید هزینه‌های خود را هم کاهش دهد. با توجه به رکودی که در اقتصاد کشور وجود دارد و برخی از کسب‌وکارها در پی شیوع ویروس کرونا متضرر شده‌اند، افزایش مالیات‌ها توصیه نمی‌شود.  

وی در پایان با تاکید براینکه دولت باید بر کاهش و صرفه‌جویی در هزینه‌ها تمرکز کند، گفت: افزایش نرخ مالیات بر ارزش افزوده بر مصرف کننده نهایی منتقل می‌شود و به تولید فشار چندانی وارد نخواهد کرد بنابراین، اگر دولت در زمینه کاهش هزینه‌ها برنامه‌ریزی و تلاش کند، گرفتاری‌ها و مشکلات اقتصادی هم کمتر می‌شود.  


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین