کد خبر: ۳۰۴۴۸۷
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۳۹۹ - ۲۱:۲۳
رییس جمهوری چین افزود که کشورش به تعهد خود در زمینه ارائه دو میلیارد دلار کمک بین المللی طی دو سال، همکاری های بین المللی بیشتر در زمینه های کشاورزی، کاهش فقر، آموزش زنان و کودکان و تغییرات آب و هوایی احترام می گذارد و از سایر کشورها برای بازگرداندن توسعه اجتماعی و بهبود اقتصادی حمایت می کند.


رئیس جمهوری چین در سخنرانی مجازی خود در نشست مجمع عمومی سازمان ملل با یادآوری اینکه در حال حاضر چند واکسن ضد کرونا ساخت چین در مرحله آزمایش بالینی فاز سه قرار دارند تاکید کرد واکسن های تولید شده توسط چین با تکمیل مراحل توسعه و تولید نهایی، در اختیار کشورهای در حال توسعه قرار می گیرد.

«شی جین پینگ» روز سه‌شنبه در سخنرانی ویدئویی خود در هفتاد و پنجمین نشست سران کشورهای عضو سازمان ملل متحد که به دلیل شیوع کرونا در آمریکا، به صورت مجازی برگزار شد با تاکید بر اینکه چین به طور فعال در تحقیقات جهانی در مورد ردیابی منبع و مسیرهای انتقال ویروس شرکت خواهد کرد گفت: چین همچنان به اشتراک شیوه های کنترل اپیدمی و روش های تشخیصی و درمانی با سایر کشورها، پشتیبانی و کمک به کشورهای نیازمند و تضمین پایداری زنجیره های تامین ضد اپیدمی جهانی ادامه خواهد داد.

او اظهار کرد: کرونا شکست خواهد خورد و بشریت در این نبرد پیروز می شود لذا کشورها باید در پاسخ به کووید ۱۹ مردم و زندگی آنها را در درجه اول قرار دهند.

شی با تاکید بر اینکه در زمینه مبارزه با کرونا، هیچ موردی را نباید از دست داد و همه بیماران در مبارزه با کرونا تحت درمان قرار گیرند افزود: در میان بیماری همه گیر کرونا، کشورها باید همسو با سازمان بهداشت جهانی حرکت کنند.

رییس جمهوری چین با بیان اینکه در مبارزه با بیماری همه گیر کرونا کشورها باید همبستگی خود را افزایش دهند و این مساله را با هم حل کنند افزود: هرگونه تلاش برای سیاسی کردن همه گیری کرونا یا انگ گذاری باید رد شود.

شی افزود: در مواجهه با ویروس کرونا، کشورهای توسعه یافته باید نیاز کشورهای در حال توسعه، به ویژه کشورهای آفریقایی را برآورده کنند اقتصادهای بزرگ هم نه تنها باید اقتصاد خود را مجدداً راه اندازی کنند، بلکه به بهبود اقتصاد جهانی کمک کنند.

او ادامه داد: جامعه بین الملل باید اقدامات به موقع و محکمی را در زمینه هایی مانند تخفیف بدهی و کمک های بین المللی انجام دهد، اجرای برنامه ۲۰۳۰ را برای توسعه پایدار تضمین کنند و به کشورهای در حال توسعه برای غلبه بر مشکلات خود کمک کنند.

رییس جمهوری چین افزود که کشورش به تعهد خود در زمینه ارائه دو میلیارد دلار کمک بین المللی طی دو سال، همکاری های بین المللی بیشتر در زمینه های کشاورزی، کاهش فقر، آموزش زنان و کودکان و تغییرات آب و هوایی احترام می گذارد و از سایر کشورها برای بازگرداندن توسعه اجتماعی و بهبود اقتصادی حمایت می کند.

شی به مردم سراسر دنیا یادآوری کرد که «ما در یک دهکده جهانی بهم پیوسته با سرنوشت مشترک زندگی می کنیم» و افزود: کرونا آخرین بحران برای مقابله با بشریت نخواهد بود بنابراین ما باید دست به دست هم دهیم و آماده مقابله با چالش های جهانی بیشتری باشیم.

رییس جمهوری چین در بخش دیگری از سخنانش گفت: هفتاد و پنج سال پیش، چین با پیروزی در جنگ جهانی ضد فاشیسم، به جامعه جهانی کمک تاریخی کرد و از تاسیس سازمان ملل حمایت کرد.

او در ادامه با یاداوری اینکه هیچ کشوری نمی تواند با استفاده از مشکلات دیگران، ثبات خود را حفظ کند اظهار کرد باید به انتخاب مسیر رشد و شکوفایی مستقل کشورها احترام گذاشته شود.

شی با اشاره به اینکه کووید ۱۹ یادآور این است که جهانی سازی اقتصادی یک واقعیت مسلم و یک روند تاریخی است افزود: جهان هرگز به انزوا باز نخواهد گشت و هیچ کس نمی تواند روابط بین کشورها را قطع کند.

وی تصریح کرد: کشورها باید یکدیگر را به عنوان اعضای یک خانواده بزرگ ببینند، همکاری ها را دنبال کنند، از اختلافات ایدئولوژیک بپرهیزند و در دام «برخورد تمدن ها» قرار نگیرند.

رییس جمهوری چین افزود: باید تعادل مناسبی بین دولت و بازار، انصاف و کارآیی، رشد و توزیع درآمد و فناوری و اشتغال برقرار شود تا از توسعه کامل و متعادل اطمینان حاصل شود و منافع همه کشورها، بخش ها و زمینه های مختلف به صورت عادلانه تضمین شود.

سازمان ملل متحد که با پایان یافتن جنگ جهانی دوم و با ۵۱ امضا از سوی کشورها ایجاد شد، اکنون به یک نهاد با ۱۹۳ کشور تبدیل شده است این سازمان در شرایطی هفتاد و پنجمین سالگرد تاسیس خود را گرامی می دارد که هنوز نیز نماینده چند جانبه گرایی است اما به گزارش تلویزیون مرکزی چین با ظهور یکجانبه گرایی و همه گیری با چالش هایی بی سابقه روبرو شده است.

از جمله این چالش ها که رییس جمهوری چین هم به آنها اشاره کرد ابتلای بیش از ۳۱ میلیون نفر به ویروس کرونا و مرگ بیش از ۹۶۰ هزار نفر در سراسر جهان بوده است و اکنون یکی از مباحث نقش سازمان ملل در پسا کرونا است.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
آخرین عناوین