|
|
امروز: چهارشنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۸
کد خبر: ۳۰۳۲۶۸
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۹


رئیس مرکز هماهنگی حوزه وزارتی آموزش و پرورش با اشاره به آمار مدارس ازنظر تعداد دانش آموزان گفت: ۳۵ درصد مدارس کمتر از ۳۰، ۵۷ درصد مدارس کمتر از ۷۰ و ۶۲ درصد مدارس کمتر از ۱۰۰ دانش‌آموز ظرفیت دارند.

به گزارش ایسنا، علی باقرزاده با بیان اینکه کرونا طولانی‌ترین وقفه آموزشی را در دنیا ایجاد کرده است گفت: ۱.۵ میلیارد دانش‌آموز از مدرسه بازمانده‌اند و آغاز سال تحصیلی، دغدغه همه کشورهاست.

وی با اشاره به دایر شدن کلاس‌های درس از امروز اظهار کرد: ۳۵درصد مدارس کشور کمتر از ۳۰ نفر دانش‌آموز و ۵۷ درصد مدارس کمتر از ۷۰نفر دانش‌آموز دارند و بیش از ۶۲درصد مدارس دانش‌آموزانی کمتر از ۱۰۰نفر را در خود جای می‌دهند که در این مناطق ایجاد فاصله‌گذاری اجتماعی میسر است و نگرانی در این مورد نخواهیم داشت.

باقر زاده ادامه داد: مسئولان آموزش‌وپرورش در تمام سطوح به مدت سه ماه در حال آماده‌سازی مقدمات و تولید محتوا و آماده‌سازی کلاس‌ها هستند.

باقر زاده گفت: شورای مدرسه متشکل از اولیاء، مسئولان مدرسه و نمایندگان معلمان، مرجع تصمیم‌گیری و سیاست‌گذاری در خصوص نحوه مدیریت کلاس‌ها طی سال تحصیلی پیش رو است.

وی افزود: براساس مساحت مدارس، کلاس‌ها، طول زمان رسیدن به مدرسه و سطح تحصیل خانواده‌ها، بررسی و دانش آموزان گروه‌بندی می‌شوند.

باقرزاده بابیان اینکه برخی دانش آموزان بر اساس سطح دانش، باید آموزش حضوری بیشتری را دریافت کنند، افزود: برخی دانش آموزان هم به روش آموزش غیرحضوری دسترسی ندارند و باید زمان بیشتری را در مدرسه بگذرانند.

باقر زاده در مصاحبه با برنامه صبح‌وگفتگو رادیو گفت‌وگو افزود: خانواده‌ها اگر نگران مشکلات بهداشت مدرسه هستند، باید بدانند در خرداد یا اوایل تیرماه ۲میلیون دانش‌آموز پایه نهم و دوازدهم را در امتحانات داشتیم که هیچ مسئله‌ای هم برای هیچ‌کس ایجاد نشد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین