|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۷
کد خبر: ۲۹۸۶۴۸
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۷

بسیج وزارتخانه‌های تهران بزرگ عهده دار تأمین امنیت و دفاع از «مقر» و تأمین گروه‌های واکنش سریع برای مقابله با مخاطرات و حوادث غیرمترقبه در وازرتخانه‌ها و ادارات است.

«سید حمیدرضا قریشی» فرمانده بسیج وزارتخانه‌ها و ادارات سپاه محمد رسول‌الله (ص) گفت: بسیج وزارتخانه‌ها از بین ۳۰۰ هزار کارمند شاغل در تهران بزرگ تعداد ۱۷۵ هزار نفر را تاکنون موفق شده جذب و سازماندهی کند؛ این عزیزان می‌توانند فعالیت‌هایی را ساماندهی کنند که در امور جاری وزارتخانه‌ها و ادارات ممکن است مورد غفلت واقع شده باشد؛ لذا یکی از فعالیت‌هایی که بسیج وزارتخانه‌ها انجام می‌دهد، الگوسازی است.

وی افزود: ما در بسیج وزارتخانه‌ها از شورای عالی امنیت ملی در مهر سال ۱۳۹۸ مصوبه‌ای داریم که بر اساس آن، عهده‌دار دفاع از «مقر» در همه وزارتخانه و ادارات هستیم. در تهران بزرگ، چون ساختمان وزارتخانه‌ها در محیط سرزمینی سپاه محمد رسول الله (ص) است، به همین خاطر بسیج وزارتخانه‌های تهران بزرگ عهده دار تأمین امنیت و دفاع از «مقر» و تأمین گروه‌های واکنش سریع برای مقابله با مخاطرات و حوادث غیرمترقبه در وازرتخانه‌ها و ادارات است.

قریشی تاکید کرد: البته هرچند ما در حوزه سرزمینی سپاه تهران بزرگ قرار داریم، اما چون هر فعالیتی که بسیج وزارتخانه‌ها انجام می‌دهد، الگویی برای سایر ادارات کشور می‌شود، فعالیت‌های ما جنبه ملی پیدا می‌کند؛ به عبارت دیگر اقدامات ما اگرچه در محدوده سرزمینی سپاه محمد رسول الله (ص) است، اما همین اقدامات، الگویی برای سایر شهر‌ها می‌شود ازجمله استان لرستان که بعد از اجرای اولین جشنواره کارمند تراز انقلاب، پیشنهاد داد اندیشکده‌ای برای رسیدگی و تنظیم فعالیت‌ها در راستای فعالیت‌های پژوهشی و آموزشی در این استان تشکیل شود.

فرمانده بسیج وزارتخانه‌ها و ادارات سپاه محمد رسول‌الله (ص) در تشریح تفاوت بسیج کارمندان با بسیج وزارتخانه‌ها و ادارات گفت:

در استان‌ها بسیج کارمندان داریم که عهده‌دار فعالیت و ساماندهی کارمندان است؛ یعنی با افراد سروکار دارد، اما در بسیج ادارات علاوه بر نیروی انسانی، ساختار و سازمان هم مورد نظر است.

قریشی راجع به فعالیتهای سازمان بسیج وزارتخانه‌ها و ادارات برای مقابله با کرونا گفت:

یکی از کار‌هایی که از اسفند سال گذشته با شیوع کرونا انجام دادیم، تلاش برای جبران کمبود ماسک در جامعه با بکارگیری پتانسیل‌های موجود در سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور بود؛ در این رابطه طی تفاهم‌نامه‌ای که با این سازمان منعقد شد، مقرر شد که یک میلیون عدد ماسک در ۴۸۳ کارگاه سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای تهران آماده شود.

وی دیگر فعالیت ها را به این شرح تشریح کرد و افزود: برای ضدعفونی‌کننده دست و سطوح نیز برای اولین بار از محلول IMC ۱۳۳ که توسط مخترعان بسیجی بدون الکل ساخته شده بود، استفاده کردیم و با استفاده از مه‌پاش‌ها، خودرو‌هایی را که از روی پل کریمخان زند عبور می‌کردند، ضد عفونی کردیم؛ این مایع ضدعفونی را هم انستیتو پاستور و هم سازمان پدافند غیرعامل تأیید کردند.

فعالیت سومی که در همین رابطه انجام دادیم، بکارگیری دستگاه ضدعفونی‌کننده محیط با استفاده از اشعه اُزن بود؛ با استفاده از این دستگاه هر اتاق ۱۰۰ متر مربعی برخی ادارات مانند وزارت امور اقتصاد و دارایی را در عرض سه دقیقه ضدعفونی کردیم.

فعالیت بعدی ارائه ماسک و دستکش به کارمندان ادارات و وزارتخانه‌ها بود به‌عنوان مثال فقط ۵۲ هزار ماسک را بین ادارات مختلف توزیع کردیم؛ غربالگری کارمندان و ارباب رجوع در مبادی ورودی ادارات هم اقدام دیگری بود که صورت گرفت.

علاوه بر این، رزمایش زیستی را هم در شروع به کار ادارات بعد از تعطیلات نوروز انجام دادیم و نیز با حضور در خانه سالمندان کهریزک ضمن ضدعفونی کردن محیط، تا مدتی به سالمندان ساکن در محیط یاد شده آبمیوه طبیعی توزیع می‌کردیم به نحوی که این قبیل اقدامات موجب شد تا میزان مرگ و میر خانه سالمندان کهریزک که عدد ۱/۶ دهم را نشان می‌داد به ۱/۳ دهم برسد و بدین شکل تبلیغات سوء دشمنان را خنثی کردیم.

در کنار این‌گونه اقدامات، در سه مرحله رزمایش کمک مومنانه هم داشتیم؛ بدین صورت که در یک مرحله ۲۰ هزار بسته کمک معیشتی بین خانواده‌های نیازمند توزیع شد. همچنین برای حفظ منزلت افراد نیازمند در ادارات، کارت‌های اعتباری خرید از یکی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای اهدا کردیم. از سوی دیگر ۳۰ هزار ماسک نیز به صورت رایگان در اختیار زائران مسجد جمکران در روزهای بعد از بازگشایی مجدد قرار دادیم.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین