کرونا هنوز تمام نشده و به گفته مسئولین امر حتی پیک اول کرونا نیز به پایان نرسیده اما با تمهیدات لازم و مدیریت صحیح شاهد بازگشت صنایع مختلف و کسب و کارها به روال عادی هستیم، موضوعی که نقش مهمی در بازگشت آرامش به بطن جامعه خواهد داشت.
صنعت نمایشگاهی از جمله صنایع مهمی است که نقش اساسی در ارائه محصولات و به نوعی به عنوان لوکوموتیو صنایع دیگر عمل می کند که با متوقف شدن آن، صنایع دیگر نیز از حرکت باز می مانند موضوعی که طی ماه های گذشته به عینه شاهدش بودیم برای نمونه می توان به تعطیلی نمایشگاه سالیانه کتاب اشاره کرد که باعث وارد آمدن ضرر و زیان های فراوانی به ناشرین و صنعت چاپ و نشر شد و موارد فراوان اینچنین.
شرکت نمایشگاه بین المللی ج.ا.ایران و مدیریت این مجموعه از جمله سازمان هایی بود که در ایام مبارزه با بیماری منحوس کرونا نیز با قدرت تمام و همگام با دیگر نهادها و سازمان وارد عرصه شد و ضمن همکاری با ارتش جمهوری اسلامی ایران برای احداث و تجهیز نقاهتگاه ۳۰۰۰تختی نشان داد که تحت هرشرایطی در مسیر خدمت رسانی به مردم ایران اسلامی حرکت می کند.
وحالا شاهد روشن شدن چراغ اول این صنعت با شانزدهمین نمایشگاه بین المللی تخصصی کشاورزی، ماشین آلات، نهاده ها و آبیاری و به دنبال آن اولین نمایشگاه جهش تولید و دستاوردهای مقابله با کرونا در ایام پسا بحران کرونا هستیم که نویدی بر عزم جدی مدیران این شرکت برای جبران عقب ماندگی ماه های اخیر می باشد.
برنامه های توسعه ای اعلام شده توسط دکتر حسین زاده مدیرعامل ساعی نمایشگاه های بین المللی ج.ا.ایران و همچنین اعتماد به نیروهای جوان و نخبه و استفاده از توانمندی های بانوان در پست های حساس و کلیدی همه و همه نشان از افق روشن این صنعت مهم و پیش برنده می باشد که امیدواثق داریم با حمایت های مسئولین ذیربط بخصوص وزیر صمت به سرمنزل مقصود برسد.