|
|
امروز: پنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۱۶
کد خبر: ۲۹۵۴۴۲
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۱
معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه باید سرمایه‌گذاری‌ها بر روی وزارت ارتباطات چند برابر شود چراکه برای شرایط پساکرونا نیازمند توسعه ارتباطات هستیم، گفت: دیجیتالی شدن اقتصاد مسئله مهمی است که اگر نتوانیم به این سمت حرکت کنیم از چرخه اقتصاد دنیا عقب می‌افتیم.

اسحاق جهانگیری، امروز یکشنبه ۲۸ اردیبهشت در مراسم روز جهانی ارتباطات و افتتاح پروژه‌های ارتباطی، اظهار کرد: در تمام اتفاقاتی که به اسم پساکرونا به آنها نگاه می‌کنیم،‌ لنگرگاه مهم و اصلی وزارت ارتباطات است که در این راستا نیاز است برای این کار ۱۰۰ برابر بودجه فعلی سرمایه‌گذاری کرد.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه پس از شیوع کرونا زیرساخت‌های حقوقی و اجتماعی باید مبتنی بر یک انسان هوشمند مهیا می‌شد، افزود: با شیوع کرونا تمام بخش‌های کشور درگیر و برنامه‌های توسعه‌ای و امور جاری کشور به صورت طبیعی تحت تاثیر کرونا قرار گرفت.

وی ادامه داد: مردم یادشان است که در گذشته برای برقراری یک ارتباط ساده باید چه مسیر طولانی را طی می‌کردند، اما اکنون اقدامات هر کدام از وزارتخانه‌های ما به ویژه اقدامات وزارت ارتباطات با هیچ دوره‌ای قابل مقایسه نیست.

معاون اول رییس جمهور اظهار کرد: در این دولت اقدامات شایسته‌ای شکل گرفته که یکی از آنها رساندن اینترنت به روستاها بود.

جهانگیری ادامه داد: وزارت ارتباطات توانست با کمک نخبگان کشور ماهواره بسازند، اما به این حد نباید اکتفا کرد بلکه باید به ماهواره‌های بزرگ تر فکر کرد.

وی با بیان اینکه در زمان شیوع کرونا اگر خدمات پستی و زیرساخت مناسب ارتباطی نبود نمی‌شد مردم را در خانه نگه داشت، افزود: کیفیت اینتزنت در برخی از شهرها مشکل داشت که نیاز است به سرعت  امکاناتی مانند تامین پهنای باند مورد نیاز به وزارت ارتباطات اختصاص داده شود.

جهانگیری با بیان اینکه مردم باید در جریان خدمات ارزشمند وزارت ارتباطات قرار گیرند، تصریح کرد: لازم است به توسعه ظرفیت‌ها و منابع که مهم‌ترین آن شبکه ملی اطلاعات است، توجه کرد.

معاون اول رییس جمهور با تاکید بر اقدامات مطلوب وزارت ارتباطات از منظر شبکه ملی اطلاعات در زمان شیوع کرونا، اظهار کرد: دیجیتالی شدن اقتصاد مسئله مهمی است که اگر نتوانیم به این سمت حرکت کنیم از چرخه اقتصاد دنیا عقب می‌افتیم.

وی با بیان اینکه باید سرمایه‌گذاری‌ها بر روی وزارت ارتباطات چند برابر شود تا آینده مطمئن و توسعه یافته‌ای داشته باشیم، افزود: در هر سه موضوع غربالگری، پرونده سلامت الکترونیک و شبکه بهداشت و درمان بار اصلی بر شبکه ملی اطلاعات است که در دوران کرونا به کشور کمک شایانی کرد.

جهانگیری یادآور شد: استان خراسان جنوبی که در یکی از روستاهای آن امروز به صورت پایلوت این پروژهها افتتاح شد، یکی از استان‌های راهبردی و کمتر توسعه یافته است که باید بیشتر به آن توجه شود.


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین