|
|
امروز: سه‌شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۰۵:۵۲
کد خبر: ۲۹۳۱۱۳
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۱:۵۰
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: کرونا می‌تواند علائم گوارشی داشته باشد.

دکتر محمد امانی در برنامه زنده اینستاگرامی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با بیان اینکه اگر در وضعیت فعلی در خارج شدن از قرنطینه عجله کنیم، باید شاهد پیک‌های بعدی بیماری کرونا باشیم، گفت: تا به امروز شرایط کشور خوب بوده و توانسته‌ایم شرایط ثباتی را ایجاد کنیم.

وی با بیان اینکه ما برای تشخیص به اندازه کافی کیت در دسترس نداریم، افزود: در مرحله اول غربالگری توانستیم بیماری را به حدی برسانیم که فرصت فکر کردن و تامین منابع را داشته باشیم.
امانی تصریح کرد: اگر بخواهند قرنطینه کاهش یابد و فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی افزایش یابد، ممکن است پیک عوض شود. در همین راستا مردم باید فریب وضعیت فعلی را نخورند. همچنین در بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها نیز نباید عجله کنیم.

این فوق تخصص گوارش و کبد با بیان اینکه برای عبور از این بحران تاریخ مشخصی نمی‌توان گفت و این بیماری ممکن است چندین ماه طول بکشد، گفت: امیدواریم ضمن رعایت موارد بهداشتی توسط مردم، رفتار ویروس در تابستان طوری باشد که با گرمای هوا از بین برود.

وی با بیان اینکه هر کدام از ما در قبال سایرین مسئول هستیم؛ چراکه خطای یک شخص ممکن است یک جامعه و حتی کل دنیا را درگیر کند، گفت: این بیماری ممکن است علائم گوارشی نیز داشته باشد؛ بطوریکه این ویروس وارد روده شده و جذب سلول‌ها شود و تکثیر یابد. ولی در مجموع علائم شدید گوارشی زیر 5 درصد است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه 80 درصد افراد دارای علائم خفیفی بوده و به راحتی بیماری را رد می‌کنند، گفت: افرادی که دارای تب بالای 38 و 39 درجه، تنگی نفس و یا سنگینی سینه هستند، و مخصوصا سن بالای 60 سال دارند، به محض داشتن این علائم به پزشک مراجعه نمایند.

وی با بیان اینکه مصرف میوه و سبزیجات برای همه بیماری‌ها مفید است، گفت: سعی کنیم از غذاهای مفید و سالم و حاوی آنتی اکسیدان استفاده کنیم.

امانی با بیان اینکه در حال حاضر هیچ درمان قطعی برای بیماری کرونا وجود ندارد، افزود: همه کارهایی که در این خصوص انجام می‌شود در مراحل تحقیقاتی و اولیه هستند. در مصرف داروها باید دقت کنیم که داروها شناخته شده باشند تا خدای نکرده بعد از مدتی دچار عوارض آنها نشویم.
این فوق تخصص گوارش و کبد گفت: اخیرا افرادی که دچار این بیماری شده‌اند، از آنها بصورت داوطلبانه پلاسمای خون دریافت می‌شود، چون می‌تواند به عنوان واکسن عمل کرده و به افراد بیمار تزریق کرد که امیدواریم نتایج خوبی در این خصوص دریافت کنیم.



ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین