|
|
امروز: جمعه ۲۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۹
کد خبر: ۲۸۹۳۹۲
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۴
او با بیان این که منابع مالی و تکنولوژی اجرای این طرح قابل تامین است اظهار کرد: بهترین بازگشت سرمایه را در این طرح مشاهده می‌کنیم و مجموع تولید کک در این طرح ۶۲۰ هزار تن در سال خواهد بود که درواقع این عدد دو برابر نیاز فعلی صنعت آلومینیوم و فولاد است.
مدیر عامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: طرح‌های افزایش تولید از سال ۱۳۸۰ تاکنون موجب شده است تا ظرفیت پالایشی ایران از ۱.۶ میلیون بشکه در روز به ۲.۳ میلیون بشکه افزایش پیدا کند که این عدد بیانگر رشد ۴۳ درصدی ظرفیت پالایشی ایران است.

ب علیرضا صادق‌آبادی امروز در مراسم امضای تفاهم نامه تولید چک اسفنجی و سوزنی در پالایشگاه‌های بندر عباس و امام خمینی شازند با بیان این که حدود دو ماه پیش تفاهم نامه تامین مالی دو گانه سوز کردن یک میلیون و ۴۰۰ هزار خودروی عمومی به امضا رسید اظهار کرد: قرار شده که در این دو ماه قرارداد تجاری تبدیل و قراردادهای تامین مالی را جاری کنیم.

وی با تاکید بر این که امروز در اصفهان اولین خودروهای عمومی دوگانه  سوز شده تحویل صاحبان داده خواهد شد گفت: امیدواریم که تفاهم نامه امروز نیز به قرارداد تجاری تبدیل و تامین منابع مالی طرح نیز به زودی مشخص شود.

به گفته وی از سال ۱۳۸۰ طرح‌های مربوط به افزایش ظرفیت و بهینه سازی پالایشگاه‌ها آغاز و تا سال ۱۳۸۴ مراحل طراحی، خرید تکنولوژی و اسناد مناقصه این پروژه‌ها آماده و پروژه‌ای ای پی سی وارد فاز اجرایی شد.

مدیر عامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران با تاکید بر این که اجرای این طرح‌ها باعث شد تا ظرفیت پالایشی ایران افزایش یابد تصریح کرد: تولید نفت و گاز از ۷۰ میلیون لیتر در سال ۸۰ به ۱۲۰ میلیون لیتر در سال جاری افزایش یافت، علاوه بر این  باید گفت که ۹۱ میلیون لیتر بنزین تولیدی کشور استاندارد یورو ۴ و یورو ۵ را دارد و در جهش اول پالایش بزرگترین تولید کننده بنزین اوپک شده‌ایم.

او با بیان این که منابع مالی و تکنولوژی اجرای این طرح قابل تامین است اظهار کرد: بهترین بازگشت سرمایه را در این طرح مشاهده می‌کنیم و مجموع تولید کک در این طرح ۶۲۰ هزار تن در سال خواهد بود که  درواقع این عدد دو برابر نیاز فعلی صنعت آلومینیوم و فولاد است.

وی با بیان این که تامین مالی ارزی این طرح از محل صادرات فولاد و آلومینیوم خواهد بود گفت: اگر قرار بود کک سوزنی را در پالایشگاهی غیر از اراک تولید کنیم، به جای سرمایه گذاری ۱۵۰ میلیون یورویی با یک میلیارد یورو هزینه می‌کردیم.

ایجاد پایلوت عناصر نادر خاکی در دستور کار ایمیدرو

همچنین در این مراسم خداداد غریب پور - رییس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن وصنایع معدنی ایران - با بیان اینکه امسال تاکنون ۳.۵ میلیارد دلار از طرح‌های این سازمان تکمیل و وارد مدار شده است، اظهار کرد: پیش بینی می‌شود این رقم به ۴.۲ میلیارد دلار برسد.

وی با بیان اینکه دولت‌های یازدهم و دوازدهم برنامه اکتشاف ذخایر معدنی در گستره ای به وسعت ۶۵۰ هزار کیلومتر مربع را در دستور کار قرار دادند، گفت: از این رقم ۲۷۰ هزار کیلومتر مربع مربوط به دولت یازدهم است.

به گفته وی سند بخش معدن توسط مجلس شورای اسلامی تصویب شده و این سند، ‌بخش معدن را فراتر از کانی های فلزی می داند.

وی با بیان این‌که در یک سال گذشته اتفاق های مهمی از جمله اکتشاف را رقم زده است، گفت: توسعه فعالیت اکتشافی به منظور شناخت بیشتر نسبت به ذخایر معدنی و رونق بخشیدن به تولید صنایع مرتبط است.

وی با تاکید بر این‌که اکنون بیش از ۵۰ هزار کیلومتر از  پهنه های معدنی در اختیار ۱۳ شرکت معدنی قرار گرفته است، تصریح کرد: ایجاد پایلوت عناصر نادر خاکی در دستور کار ایمیدرو قرار دارد و آمار گمرک نشان می دهد، سالانه ۸۰ تن عناصر نادر خاکی وارد کشور می شود.  

او با بیان اینکه در تلاشیم توسعه بخش معدن با فعالیت بخش خصوصی محقق شود، گفت: شرکت های صنایع معدنی امسال به جای توزیع سود بین سهامداران، منابع را صرف توسعه فعالیت های خود ساخته‌اند و از همین رو فولاد مبارکه ٨٠٠٠ میلیارد تومان و مس ٣٠٠٠ میلیاردتومان پروژه تعریف کرده اند.

 وی درباره میزان سوددهی شرکت‌های معدنی اظهار کرد: امروز ۳۳ درصد از سود بازار سرمایه و  ۵۰ درصد سود انباشته مربوط به شرکت‌های بخش معدنی حاضر در بازار سرمایه است.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین