|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۷
کد خبر: ۲۸۸۸۳۶
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۵
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان اصفهان با بیان اینکه نیروگاه ها به دلیل سرمای هوا و افت فشار گاز با کُندی تولید روبرو هستند و احتمال مشکل وجود دارد، گفت: با اطلاع رسانی، اصلاح مصرف و کاهش سرمای هوا این مشکل تا اواخر بهمن ماه برطرف خواهد شد.

حمید علاقمندان صبح امروز (دوشنبه-۱۴بهمن) در نشست خبری چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، اظهار کرد: شرکت توزیع برق استان اصفهان به جز مرکز، شامل ۲۳۰ شهرستان است که در مجموع با یک میلیون و ۵۰۰هزار مشترک و فروش سالانه ۱۰.۲ میلیارد کیلووات ساعت انرژی این شرکت را به بزرگترین شرکت تولید برق مرکز کشور تبدیل کرده است.

وی با بیان اینکه شرکت توزیع برق استان اصفهان، در حوزه های هوشمندسازی و رویت پذیری جز شرکت های سرآمد صنعت برق کشور است، افزود: شرکت توزیع برق استان هر ساله در بخش تخصصی شامل وزارت نیرو و صنعت برق و بخش استانی مانند جشنواره شهید رجایی در رتبه نخست دستگاه های اجرایی قرار دارد.

مدیر عامل شرکت توزیع برق استان اصفهان در خصوص پروژه های انجام شده، گفت: در سال ۱۳۹۸، ۱۸۳ میلیارد تومان پروژه برق انجام شده که در بخش توسعه شامل برق رسانی به ۲۸ هزار مشترک جدید با عددی بالغ بر ۴۳ میلیارد تومان و در حوزه روشنایی نیز با توسعه سرویس های مرتبط با روشنایی معابر شهری با هزینه بالغ بر ۱۹ میلیارد تومان، پروژه های جدید افتتاح می شود.

علاقمندان ادامه داد: در حوزه تبدیل سیم به کابل با انجام بیش از ۵۵۰ کیلومتر شبکه فشار ضعیف و هزینه ۴۰ میلیارد تومانی رکورد بی سابقه ای در شرکت توزیع به جا گذاشتیم، همچنین در حوزه هوشمندسازی با تبدیل ۳۲ هزار کنتور به کنتور فهام هوشمند، نخستین شرکت کشور هستیم.

وی همچنین در خصوص طرح کنتور هوشمند، گفت: در حال حاضر تمام مشترکین بزرگ صنعتی، کشاورزی و مشترکین با مصارف بالا مجهز به کنتور فهام شده اند که نیاز به قرائت کنتور ندارند.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان اصفهان خاطرنشان کرد: با تعمیرات و بهینه سازی های انجام شده تاسیسات، با هزینه ای بالغ بر ۴۷ میلیارد تومان توانستیم به رقم حدود ۲۰۰ دقیقه خاموشی در سال دست یابیم که این عدد نسبت به پنج سال پیش ۷۵ درصد کاهش داشته است.

علاقمندان با اشاره به رونمایی از طرح «هما»، توضیح داد: به موجب این طرح توانسته ایم حوزه حوادث و اتفاقات شرکت را به گونه ای هوشمند کنیم که برای مشترکین اعلام خاموشی قبل از شروع کار و اعلام خاموشی های اتفاقی را داشته باشیم.

وی یادآور شد: در کنار این طرح، سامانه های نیرونگار، پایش ۲، مکمل و پیشران به نزدیک شدن شرکت توزیع برق استان به افق هوشمندسازی خود کمک کرده است.

مدیر عامل شرکت توزیع برق استان اصفهان در خصوص برنامه های پنج ساله این شرکت؛ اظهار کرد:در سال ۱۳۹۸ برنامه پنج ساله اول شرکت با برآورد ۸۵ درصدی تحقق اهداف به پایان رسید و برنامه پنج ساله دوم از ابتدای سال ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۴ رونمایی خواهد شد.

علاقمندان با اشاره به اهمیت طرح قبض سبز در کشور، افزود: از جمله اتفاقات صنعت برق کشور، طرح قبض سبز است که تاکنون شماره تلفن ۳۶ میلیون مشترک کشوری جمع آوری شده است. از آبان امسال نیز در استان اصفهان هیچ قبضی توزیع نشده و قبوض از طریق پیامک ارسال می شود.

وی ادامه داد: با به کار گیری psp های موجود در کشور، پرداخت های الکترونیکی را به میزان ۵۰ درصد مشترکین رسانده ایم، همچنین در تلاشیم این میزان پرداخت الکترونیکی در سال آینده به ۱۰۰ درصد برسد.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان اصفهان همچنین مدیریت مصرف این شرکت را خوب ارزیابی کرد و گفت:مدیریت مصرف شرکت توزیع برق استان اصفهان جز شرکت های موفق کشور است که با مدیریت مصرف ۲۱۰ مگاوات پیک‌سایی همزمان، در ۲۵ تیرماه امسال به بیشترین میزان صرفه جویی دست یافت.

علاقمندان تصریح کرد: با اقدامات مناسب در حذف قبوض و مدیریت مصرف، شاهد صرفه جویی در منابع طبیعی و حفظ محیط زیست و هزینه های مردم هستیم.

وی تاکید کرد: با توجه به گستردگی پروژه قبوض سبز برخی حواشی در مورد افزایش قیمت انرژی بود که امسال تنها شاهد افزایش هفت درصد انرژی بودیم و مشترکین پرمصرف در ایام پیک بار افزایش ۱۶ درصد خواهند داشت.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان اصفهان در خصوص نحوه پرداخت قبوض نیز، افزود: به جز پیامک، ۵ روش دیگر شامل نیرونگار، psp ها و تلفن ۱۵۲۱ قابل پرداخت است، همچنین مشترکین در سایت شرکت می توانند در کنار پرداخت قبوض از سایر خدمات استفاده کنند.

علاقمندان از افزایش ۱۳ درصدی میزان مصرف برق نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: امسال با موضوع جدید و جدی مبنی بر بالا رفتن مصرف علاوه بر زمان های پیک بار روبرو بودیم و میزان کلی مصرف نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۳ درصد رشد داشت.

وی افزود: با وجودی نبود مشکل از لحاظ تولید برق نداریم، اما نیروگاه ها به دلیل سردی هوا و افت فشار گاز با کُندی تولید روبرو هستند که احتمال مشکل نیز وجود دارد.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا در خصوص راهکار این کاهش تولید برق به دنبال افت فشار گاز، تصریح کرد: تاکنون به سبب این موضوع هیچگونه قطعی برق نداشته ایم، اما با فرهنگ سازی و کاهش مصرف انرژی امیدواریم با چالش مواجه نشویم، زیرا تنها با یک درجه کاهش مصرف ۶ درصد صرفه جویی صورت می گیرد.

وی تاکید کرد: با اطلاع رسانی ها، اصلاح مصرف و کاهش برودت هوا این مشکل تا اواخر بهمن ماه برطرف خواهد شد.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان اصفهان با بیان پیشرفت های چشمگیر شرکت توزیع برق در بخش فناوری خاطرنشان کرد: دو سال گذشته سامانه سمیع به منظور جایگزینی مکالمه تلفنی به جای مراجعه حضوری افتتاح شد و در حال حاضر تبدیل به سامانه ای منحصر به فرد شده که تمام شهرستان های استان با شماره گیری ۳۷۱۲۱ و شهر اصفهان با شماره ۳۸۱۲۱ می توانند از آن استفاده کنند.



ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین