کد خبر: ۲۸۶۸۲۸
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۸ - ۰۱:۴۳
برنامه‌های انتخاباتی و سیاسی تلویزیون نظارت می شوند اما چون متنوع هستند، به نظر می رسد، باید یک اصلاحاتی وجود داشته باشد. از جمله همین برنامه‌ای که شبکه یک سیما داشت و از حضور نمایندگان به آن شکل استفاده کرده بود.
 معاون سیما امشب در جمع خبرنگاران حاضر شد و درباره حاشیه اخیر برنامه انتخاباتی و نحوه سانسور چهره نامزدهای مجلس، بازگشت عادل فردوسی‌پور به تلویزیون، حواشی دستمزدهای مجریان توضیحاتی را مطرح کرد.

به گزارش ایسنا، مرتضی میرباقری در پاسخ به پرسش ایسنا مبنی بر اینکه آیا نظارتی بر روی برنامه های انتخاباتی در تلویزیون انجام می شود تا با حواشی مواجه نشوند، با اشاره به برنامه "هر چی شما بگین" که به دعوت از نمایندگان مجلس در تلویزیون اختصاص داشت، توضیح داد: چنین روشی در تلویزیون اشتباه بود و جلوی آن گرفته شد.

وی گفت: برنامه‌های انتخاباتی و سیاسی تلویزیون نظارت می شوند اما چون متنوع هستند، به نظر می رسد، باید یک اصلاحاتی وجود داشته باشد. از جمله همین برنامه‌ای که شبکه یک سیما داشت و از حضور نمایندگان به آن شکل استفاده کرده بود.

وی یادآور شد: این برنامه تنها برنامه سیاسی تلویزیون نیست؛ یکی از برنامه‌های انتخاباتی است که اصلاح خواهد شد.

میرباقری همچنین ضمن بیان توضیحاتی درباره دستمزدهای نجومی مجریانی همچون مهران مدیری و رضا رشیدپور در تلویزیون، درباره تفاوت دستمزد مجریان و برنامه سازان در شبکه‌های مختلف تلویزیون اظهار کرد: برای ما کیفیت و استقبال مخاطب اهمیت دارد و تعیین می‌کند که عوامل برنامه‌ها چه دریافتی هایی داشته باشند. اما اگر سوال این باشد که آیا دستمزدها در رابطه با مجریان بازیگر و تهیه کننده ها تعیین می‌شوند باید گفت همه اینها دارای استاندارد و چارچوب است و طبیعتا دارای یک رشد تدریجی است. به طور مثال فلان سریال یا مجری فلان مبلغ را دریافت می‌کند و باید توجه داشت این تفاوت ها دفعی نیست بلکه تدریجی است.

وی افزود: دستمزد این مجریان  ۱۰ درصد نسبت به دستمزدهایی که در سنوات قبل بوده تفاوت کرده است. در نتیجه هیچ پرداخت نامتعارفی برای این برنامه‌ها وجود ندارد .البته می دانید ما مثلا در برنامه دورهمی با مهران مدیری طرف نبودیم و با تهیه کننده طرف قرار داد بودیم. ولی این برنامه نسبت به برنامه های قبلی هیچ تفاوت دریافتی ندارد.

دیگر برنامه ای به نام نود نخواهد بود

وی در پاسخ به سوال دیگری درباره بازگشت فردوسی پور به شبکه سه نیز عنوان کرد: خود شبکه سه اعلام کرد که قهر نبودند که آشتی باشند و هر زمان که تشخیص دهند می گویند که بیاید. ما اختیار تصمیم گیری درباره آمدن آقای فردوسی پور را به دلیل اینکه اختلاف نظرهایی درباره برنامه‌سازی داشتند به مدیر شبکه سه داده‌ایم. او همچنان در حال بررسی است و بحثی نبود که او دیگر نیاید. با این حال دیگر برنامه ای به نام نود نخواهد بود، اما در ساختارهای دیگر امکان بازگشت وجود دارد.

معاون سیما همچنین در پاسخ به اختلاف دستمزدهای برخی از بازیگران و مجریان توضیح داد: برنامه ای که ظرفیت آن این است که با ۱۰ درصد مخاطب مواجه می شود، به صورت طبیعی دریافتی عوامل آن با برنامه ای که ۷۰ درصد مخاطب دارد متفاوت است و این متغیرها جزو متغیرهای مورد توجه ماست.

وی درباره برنامه "برنده باش" و ساخت آن در شبکه نمایش خانگی اظهار کرد: تلویزیون نسبت به برنامه های شاخص خود غیرت و حساسیت دارد و امتداد آنها را در غیر از رسانه ملی غیرقابل قبول می داند. به طور مثال برنامه دورهمی که قرار بود با نام شب نشینی در شبکه نمایش خانگی تولید شود اما استدلال رسانه ملی این بود که این برنامه خاستگاهش در تلویزیون است. بنابراین اگر برنامه ای می خواهد در جایی دیگر باشد، چرا باید با استفاده از این عناوین و یا سرقت این عناوین مطرح شود.

میرباقری در ادامه نیز درباره هویت برنامه "دورهمی" گفت: هر مجری برنامه را با هویت خودش اجرا می کند. دورهمی را نیز چه آقای مدیری چه دوست دیگری که برنامه را اجرا کند نمی توان انتظار داشت که بدون هویت در آن صورت نه این برنامه دیگر برنامه مهران مدیری و نه دیگر دورهمی خواهد بود. مدیری با هویت خودش کارش را انجام می دهد و این انتظار جدی از او وجود دارد که نسبت به مسائل اجتماعی بی تفاوت نباشد و حساسیت داشته باشد و اتفاقا در برنامه به این مسائل بپردازد.

میرباقری با اشاره به ویژه برنامه شب یلدا و طعنه های سیاسی برنامه گفت: در برنامه اخیر نیز او کار خود را انجام داد وهیچ کسی احساس نکرد آقای مدیری کاری خلاف شخصیت و هویت خود انجام داد. البته تا حدی باید سعه صدر و آستانه تحمل بیشتر شود. ما باید از نقد هوشمندانه استقبال کنیم. حتما خط قرمزهایی که وجود دارد رسانه بیش از هرکسی به آنها اعمال نظر دارد.


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین