کد خبر: ۲۸۴۹۰۹
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۱
این دو میلیون دلار برای صندوق بین المللی پول که به این کشور بیش از چهار میلیارد دلار وام داده و همچنین شهروندانش که از به حذف یارانه‌های سوخت معترض بودند، هزینه قابل قبولی نیست.
 اکوادور ممکن است از تصمیم خود برای خروج از اوپک که قرار بود اول ژانویه سال ۲۰۲۰ اجرایی شود، منصرف شود.

به گزارش ایسنا، اکوادور در اوایل اکتبر تصمیم خود برای خروج از عضویت اوپک را اعلام کرد. در آن زمان این کشور در نتیجه اعتراضات داخلی به تصمیم دولت برای قطع یارانه‌های سوخت وضعیت اضطراری اعلام کرده بود اما اکنون منابع آگاه به "اس اند پی گلوبال پلاتس" اظهار کرده اند که اکوادور در تصمیم خود بازنگری کرده است. لغو عضویت به معنای صرفه جویی حدود دو میلیون دلاری در قالب هزینه عضویت اوپک خواهد بود.

این دو میلیون دلار برای صندوق بین المللی پول که به این کشور بیش از چهار میلیارد دلار وام داده و همچنین شهروندانش که از به حذف یارانه‌های سوخت معترض بودند، هزینه قابل قبولی نیست.

بر اساس گزارش اویل پرایس، وزیر انرژی جدید اکوادور که چند هفته پیش به این سمت منصوب شد، ظاهرا حضور در نشست هفته جاری اوپک در وین را تایید نکرده است. در نشست روز پنج شنبه اوپک، اعضای این گروه به بررسی مهمترین موضوعات که کاهش تولید نفت و تمدید یا کاهش بیشتر تولید نفت است، خواهند پرداخت.

اکوادور مشارکت اندکی در تلاش‌های اوپک برای متعادل کردن عرضه و تقاضا در بازار نفت داشته است. این کشور که چهارمین تولیدکننده کوچک اوپک است، تولید ۵۵۰ هزار بشکه در روز نفت را برای ماه اوت گزارش کرده بود که بالاتر از سهمیه تولید ۵۰۸ هزار بشکه در روز تحت پیمان محدودیت عرضه اوپک بود. تحت این پیمان که از اول ژانویه آغاز شده و تا مارس سال ۲۰۲۰ تمدید شده است، تولید گروهی ۱.۲ میلیون بشکه در روز محدود خواهد شد در حقیقت اکوادور تنها به مدت یک ماه در ژانویه مطابق با سهمیه خود، نفت تولید کرده است و عدم تمایلش در تعیین بودجه ۲۰۱۹ که تولید نفت ۵۶۴ هزار بشکه در روز پیش بینی شد، به خوبی منعکس شده است.

اکوادور در سال ۱۹۷۳ به اوپک پیوست و در سال ۱۹۹۲ از این گروه خارج شد و مجددا در سال ۲۰۰۷ به اوپک بازگشت.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین