|
|
امروز: يکشنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۰۴:۳۲
کد خبر: ۲۸۳۴۳
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۳ - ۰۷:۴۷
گرچه تا زمان پیروزی کار اساسی نکرده بودیم، اما اساس کار تشکیل حزب جمهوری اسلامی ایران قبلا ریخته شده بود و پس از اینکه ضرورت و نیاز آن برای جامعه از جمله اینکه مردمی که انقلاب کردند، باید آن را اداره کرده و در همه‌ بخش‌های آن سهیم باشند
آیت‌ا... هاشمی پیش از ظهر چهارشنبه در دیدار جمعی از اعضای شورای مرکزی حزب مردم‌سالاری با تسلیت ایام سوگواری حضرت اباعبدا... الحسین(ع) به همه‌ مردم ایران گفت: نام امام حسین(ع) و قیام ایشان برای همیشه به‌عنوان مبارزه‌ انسان علیه ظلم و ظالم جاودان خواهد بود. رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، استقرار نظام حزبی را موجب ثبات در بدنه کارشناسی و استمرار سیاست‌گذاری‌ها و دسترسی سریع به اهداف دانست و گفت: شرط اساسی آن پذیرابودن اصول اصلی اسلام، انقلاب، امام و رهبری و عمل در چارچوب و قالب سیاست‌های بلندمدت و کلان نظام است، تا تغییر دولت‌ها باعث تغییر در برنامه‌ها، روش‌ها، سیاست‌ها و استراتژی‌های نظام نشود. ایشان همچنین افزود: در اسلام، احزاب نه به معنی تفرق و تکثر در جامعه، عوام‌فریبی و انحصارطلبی بلکه برای بسترسازی به‌منظور رشد افراد، آموزش و جهت‌دهی به افکار عمومی، بازتاب نیازها با وجود ابزارهای اطلاع‌رسانی و حضور رسانه‌های قوی و سوق انسان‌ها به سمت فضایل اخلاقی است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه تاکید کرد: انسان در قرآن کریم و منابع اسلامی به‌عنوان موجودی شناخته می‌شود که درون خود پیامبر عقل و در بیرون پیامبر ظاهر برای راهنمایی و ارشاد دارد. آیت‌ا... هاشمی، داشتن جهان‌بینی و جهان‌شناسی توسط شورا و اعضای مرکزی احزاب را از اصول مسلم فعالیت‌های حزبی در جوامع پیشرفته و به سوی توسعه دانست و تصریح کرد: اصول جهان‌بینی ما بر پایه اصول دین شکل گرفته و در همه‌ بخش‌ها به دور از افراط و تفریط‌ است. عضو مجلس خبرگان به پایه‌گذاری و فعالیت بعضی از مبارزین مذهبی برای تشکیل حزب در دوران مبارزه و زندان اشاره کرد و گفت: اگرچه تا زمان پیروزی کار اساسی نکرده بودیم، اما اساس کار تشکیل حزب جمهوری اسلامی ایران قبلا ریخته شده بود و پس از اینکه ضرورت و نیاز آن برای جامعه از جمله اینکه مردمی که انقلاب کردند، باید آن را اداره کرده و در همه‌ بخش‌های آن سهیم باشند را خدمت حضرت امام(ره) ارائه کردیم، ایشان موافقت فرمودند. آیت‌ا... هاشمی با تشریح نحوه انتخابات در جمهوری اسلامی ایران از جمله مجلس، ریاست‌جمهوری و شوراها که به‌طور مستقیم توسط مردم و خبرگان رهبری که در دو مرحله ابتدا انتخاب اعضا توسط مردم و سپس انتخاب رهبری توسط منتخبین مردم صورت می‌گیرد، پرداخت و افزود: خبرگان رهبری پس از امام راحل مجتهدی بزرگ و آگاه به مسائل زمان را با مسئولیت‌های بزرگی که در قبل و بعد از انقلاب به‌عهده داشتند، انتخاب نمود که تبلور آن در جامعه‌ مردم‌سالاری پاسداری از رأی مردم بود که فرمودند: «رأی مردم حق‌الناس است».

منبع: آرمان

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین