به گزارش ایسنا، دکتر پیرحسین کولیوند در مراسم اعزام نیروهای اورژانس به مرزها جهت ارایه خدمات بهداشتی و درمانی به زائران اربعین حسینی، گفت: از سال گذشته که خدمات اربعین به اتمام رسید، جلساتی برای بررسی نقاط قوت و ضعف برگزار و برنامهریزیهای لازم نیز انجام شد. ما از مرزهای شرقی ارایه خدمات را آغاز کردیم و در این میان آنچه که اهمیت دارد، حفظ سلامت هموطنان است.
رییس سازمان اورژانس کشور افزود: ١٧هزار نیروی ماهر اورژانس بدون وقفه در این مدت در مرزهای کشور خدمت رسانی میکنند؛ ضمن اینکه تعداد قابل توجهی از امدادگران نیز به عراق اعزام میشوند. همچنین متخصصان مبارزه با بیماریها، پزشکان و... نیز به طوری جدی بر مسایل بهداشتی نظارت خواهند داشت.
کولیوند با اشاره به استقرار چهار بیمارستان ویژه جهت حوادث بیوتروریسم در مرزها و با همراهی و همکاری ستاد کل نیروهای مسلح، گفت: هشت بیمارستان صحرایی نیز در مرزها برپا شده است. همچنین گروههای بهداشتی در مرزهای کشور مستقر میشوند تا شرایط سلامت زائران را هنگام ورود و خروج ارز مرزها مورد بررسی قرار دهند.
وی افزود: بالگردهای اورژانس نیز در مرزهای غربی و شرقی مستقر هستند و خدمت رسانی میکنند. ظرفیت بیمارستانهای مرزی نیز افزایش یافته و تعداد بسیاری پزشک و پرستار برای ارایه خدمات به پرسنل این بیمارستانها اضافه خواهد شد.
کولیوند با بیان اینکه توصیه اکید وزیر بهداشت این بوده است که با تمام توان به زائران خدمترسانی شود، افزود: ما با تمام وجود خدمات خود را ارائه میکنیم و دستگاههای دیگر نیز در این مسیر در کنار وزارت بهداشت حضور دارند.
در ادامه این مراسم دکتر سعید نمکی - وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: ضمن اینکه باید در درون کشور و مرزها از نظام سلامت حفاظت کنیم، در عین حال تمام امکانات لازم را برای مراسم اربعین نیز راهی کردهایم. در همین راستا نیز زائرانی که دچار مشکل هستند از سوی پرسنل اعزامی، تا درب منزلشان همراهی خواهند شد.
وی در پایان صحبتهایش از سازمانهای مردم نهاد، بسیج جامعه پزشکی، انجمنهای علمی پزشکی و ... جهت همکاری با سازمان اورژانس کشور تقدیر کرد.
به گزارش ایسنا، این مراسم صبح امروز با حضور وزیر بهداشت و در جوار مرقد مطهر امام خمینی (ره) برگزار شد.