|
|
امروز: سه‌شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۰۰:۳۴
کد خبر: ۲۷۴۴۷۹
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۸
همچنین در ادامه این نشست پریسا اویزی - مسئول برگزاری این همایش - نیز اعلام کرد: تحقیقات نشان می‌دهد با توجه به نژاد ایرانی‌ها ما باید نسبت به شرایط امروزمان صلابت بیشتری می‌داشتیم اما مشکلات تغذیه باعث شده نسل به نسل مشکلات در این حوزه افزایش پیدا کند.
 دبیر برد تخصصی تغذیه وزارت بهداشت معتقد است: بسیاری از مشکلاتی که امروز در حوزه سلامتی به وجود آمده به دلیل به هم خوردن فرهنگ درست تغذیه در ایران است که باید فرآیند تغییر آن آغاز شود.

 سیدعلی کشاورز صبح امروز در نشست خبری همایش علمی و نمایشگاه ملی نقش آبزیان در سلامت اظهار کرد: بحث تغییر فرهنگ غذایی در ایران قطعا یک موضوع طولانی‌مدت خواهد بود و همان‌طور که چند دهه طول کشیده که ما امروز به این ساختار غذایی غلط برسیم، برای اصلاح این روند نیز احتمالا یک زمان ۱۰ تا ۲۰ ساله نیاز خواهد بود.

به گفته وی اولین اقدام برای ایجاد این تغییر فرهنگ‌سازی خواهد بود و در این زمینه باید اقشار مختلف مردم و متخصصان امر تغذیه طوری با مفاهیم آشنا شوند که بتوان تغییرات لازم را اجرایی کرد.

دبیر برد تخصصی تغذیه وزارت بهداشت با اشاره به افزایش میزان مصرف شکر، نمک و روغن در فرهنگ غذایی ایرانی‌ها توضیح داد: این تغییرات که بسیاری از آن‌ها خطرناک است می‌تواند مقدمه‌ای برای افزایش تعداد زیادی از بیماری‌ها باشد. سرطان‌هایی مانند کبد، معده و روده و مشکلات دامنه‌داری مانند کبدهای چرب و فشار خون و سنگ صفرا بخش‌هایی از نتایج این فرهنگ غلط غذایی بوده است.

کشاورز ادامه داد: دگرگونی در الگوی غذایی ما باعث شده نسل‌های جدید از نظر سلامت با تهدیدهای جدی مواجه باشند و از این‌رو باید تلاش کرد با اجرای برخی برنامه‌ها فرآیند کار را تغییر داد.

به گفته وی برنامه‌ریزی برای افزایش مصرف آبزیان در برنامه‌های غذایی مردم ایران بخشی از این تلاش برای تغییر فرهنگ غذایی است که پیگیری آن در همایش پیش‌رو در دستور کار قرار خواهد گرفت.

همچنین در ادامه این نشست پریسا اویزی - مسئول برگزاری این همایش - نیز اعلام کرد: تحقیقات نشان می‌دهد با توجه به نژاد ایرانی‌ها ما باید نسبت به شرایط امروزمان صلابت بیشتری می‌داشتیم اما مشکلات تغذیه باعث شده نسل به نسل مشکلات در این حوزه افزایش پیدا کند.

به گفته وی این همایش تلاش می‌کند با آگاه کردن مسئولان و متخصصان عرصه تغذیه شرایط را برای تغییر در فرهنگ غذایی جامعه ایران آماده کند.

به گزارش ایسنا، براساس برنامه‌ریزی انجام شده این همایش در روزهای ۳۱ مردادماه تا دوم شهریورماه در بوستان گفت‌وگوی تهران برگزار می‌شود و تعدادی از مقامات دولتی و متخصصان عرصه تغذیه نیز در آن حضور خواهند داشت.


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین