کد خبر: ۲۷۴۱۷
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۷
هنگامی که صراحت قانونی وجود دارد، مخصوصاً در زمینه اعزام، خود مجلس را باید پافشاری کند که چرا قانون اجرا نشده است نه اینکه برخی نمایندگان از بررسی این پرونده‌ها انتقاد کنند. ب
یکی از اساتید دانشگاه علامه‌طباطبایی در مورد اطلاعیه وزارت علوم در مورد پرونده بورسیه‌های غیرقانونی گفت: وزارت علوم در بررسی‌های این پرونده‌ها مصالحی را در نظر گرفته و بیش از حد با متخلفان این پرونده کنار آمده است.
امیرمحمود حریرچی در گفت‌و‌گو با خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با تاکید بر لزوم پاسخگو بودن مسئولانی که مسبب بورسیه‌های غیرقانونی شده‌اند، ادامه داد: در بخشی از بورسیه‌های غیرقانونی رشته‌هایی مانند انقلاب اسلامی، مطالعات و ... که در داخل کشور بوده به اسم بورسیه خارجی تبدیل به بورسیه داخل کرده‌اند. این امر بر چه اساسی اتفاق افتاده است؟

وی با اشاره به قانون اعزام دانشجو به خارج از کشور که مصوبه مجلس است اظهار کرد: چطور ممکن است تغییراتی در قانون مصوبه مجلس ایجاد کرد. هنگامی که صراحت قانونی وجود دارد، مخصوصاً در زمینه اعزام، خود مجلس را باید پافشاری کند که چرا قانون اجرا نشده است نه اینکه برخی نمایندگان از بررسی این پرونده‌ها انتقاد کنند. به نظر من این گزارش وزارت علوم برای افرادی که حقشان ضایع شده است قانع‌کننده نیست.
استاد دانشگاه علامه طباطبایی ادامه داد: قوانینی وجود دارد که بخشی از آن مصوبه‌ مجلس است و بخشی دیگر مصوبات شورای عالی برنامه‌ریزی وزارت علوم است. چارچوب‌ها در این قوانین مشخص شده است و بر اساس همین چارچوب‌ها باید عذر افرادی که واجد شرایط نیستند بدون تعارف خواسته شود و عملکرد افرادی که تاحدودی واجد شرایط هستند نیز باید بررسی شود که فعالیت آن‌ها در دوره دکترا چگونه است. به نظر من در این اطلاعیه به بخش دوم توجه نشده است.

حریرچی ادامه داد: این اطلاعیه نشان می‌دهد که برخی سازمان‌ها چشم‌هایشان را بسته‌اند و این باعث اجرای بی‌عدالتی در مورد داوطلبان دیگر شده است.
وی در مورد نحوه برخورد با متخلفان گفت: به نظر من باید به صورت قانونی از طرف قوه‌ قضاییه برای برخورد با متخلفان اقدام شود. 

منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین