|
|
امروز: سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۵
کد خبر: ۲۷۲۵۱۱
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۳۵
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی گفت: توقیف نفتکش انگلیسی مطلقا انتقام جویانه نبود و جمهوری اسلامی وظیفه دارد آب های سرزمینی خود در خلیج فارس را صیانت کند.
 رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی گفت: توقیف نفتکش انگلیسی مطلقا انتقام جویانه نبود و جمهوری اسلامی وظیفه دارد آب های سرزمینی خود در خلیج فارس را صیانت کند.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین مجتبی ذالنوری امروز در حاشیه کارگروه تخصصی اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری در استانداری قم در جمع خبرنگاران با تشریح وضعیت نفتکش ایرانی بیان کرد: این نفتکش به طور غیر قانونی توسط انگلیس و در جهت تامین مقاصد آمریکا متوقف شده است.

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی افزود: انگلیس به بهانه‌ای که نفتکش ایرانی تحریم‌های اتحادیه اروپا را دور زده است و می‌خواهد نفت برای سوریه ببرد آن را توقیف کرده است.

وی اظهار کرد: انگلیس دیگر عضو اتحادیه اروپا نیست و حق چنین کاری را ندارد، دیگر اینکه بر اساس اعلام کارشناسان غربی امکان ندارد این نفتکش در حال حمل نفت به سوریه بوده باشد زیرا یک سوپر تانکر با بالای دومیلیون بشکه ظرفیت امکان پهلو گرفتن در بنادر سوریه را ندارد.

حجت الاسلام والمسلمین ذوالنوری بیان کرد: پس از پاسخ قاطعانه رهبری به شینزو آبه درباره مذاکره با آمریکا و همچنین ماجرای سقوط پهپاد آمریکایی، این دولت در پی رفوی آبروی از دست رفته خود است. به همین دلیل نیز کشور انگلیس را وادار به توقیف نفتکش ایرانی کرد و انگلیس نیز با زورگوئی و راهزنی سوپرتانکر ما را توقیف کرده است.

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی تلاش های حقوقی، دیپلماتیک و سیاسی خود را برای آزادسازی این سوپرتانکر آغاز کرده است. بر اساس قواعد بین المللی آنها نمی توانند بیش از این نفتکش ایرانی را توقیف کنند و دیر یا زود این نفتکش آزاد می شود.

حجت الاسلام والمسلمین ذوالنوری عنوان کرد: توقیف نفتکش انگلیسی مطلقا انتقام جویانه نبود و جمهوری اسلامی وظیفه دارد آب های سرزمینی خود در خلیج فارس را صیانت کند. سپاه پاسداران به دلیل برخی از تخلفات نفتکش انگلیسی را توقیف کرد و جمهوری اسلامی پس از تامین حقوق منطقه اش در خصوص نفتکش تصمیم گیری می کند.

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی گفت: ماجرا این بود که نفتکش انگلیسی با یک شناور ماهی گیری ایرانی تصادف می کند و هر چه شناور تلاش کرد که به او تفهیم کند متوقف شود، این نفتکش بی اعتنایی می کند؛ در حالی که تعدادی از خدمه این شناور نیز آسیب دیده بودند. نفتکش انگلیسی برای اینکه تعقیب نشود، مرتکب خلاف دوم می‌شود و از مسیر ممنوع عبور می کند.

حجت الاسلام والمسلمین ذوالنوری خاطرنشان کرد: این نفتکش از قبل سیستم راداری و ناوبری خود را خاموش کرده بود که قابل رهگیری نباشد. هنگامی که جمهوری اسلامی برای حفاظت از مرزهای آبی خود به این شناور اخطار توقف می‌دهد، این نفتکش نسبت به اخطار بی توجهی می کند.

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در باره ادعای آمریکا در ساقط کردن پهپاد ایرانی نیز اظهار کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، فرمانده کل سپاه، هوافضا و نیروی دریایی سپاه بارها اعلام کرده‌اند که هیچ پهپادی از جمهوری اسلامی ساقط نشده است. همچنین تاکنون هیچ فیلمی در ارتباط با سقوط پهپاد ایرانی از سوی آمریکائی ها ارائه نشده است.

حجت الاسلام والمسلمین ذوالنوری عنوان کرد: به نظر می رسد جان بولتون و تیم او پوست موز جنگ را زیر پای ترامپ انداخته اند. در حال حاضر پرواز پهپاد در خلیج فارس بسیار زیاد است و هر کشوری برای اشراف بر سرزمین خود پهپادهای خود را بر فراز آسمان‌های خلیج فارس فرستاده‌اند در حالی که ما کمترین حضور دریایی را در طول تاریخ انقلاب داریم.

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: بنابراین ممکن است پهپادی از شناورهای خودشان یا کشورهای منطقه‌ را زده باشند.

وی در خصوص طرح اعاده اموال نامشروع مسئولان نیز متذکر شد: در مجلس شورای اسلامی، فوریت این طرح رد شد، اما پس از پیمودن مراحلی در مجلس به تصویب رسید.

حجت الاسلام والمسلمین ذوالنوری گفت: اقدام سید ابراهیم رئیسی در باره قانون «از کجا آوردی» در مورد مسئولین می تواند با تلفیق با طرح اموال نامشروع مسئولان، فضای خوبی را در حل مشکلات فراهم کند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین