|
|
امروز: چهارشنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۸ - ۰۴:۳۷
کد خبر: ۲۷۱۶۸۳
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۸ - ۰۱:۰۰
در این مطالعه محققان رابطه بین مصرف نوشیدنی های قندی و افزایش ریسک سرطان را براساس داده های بیش از ۱۰۰ هزار فرانسوی با میانگین سنی ۴۲ سال بررسی کردند.
 در این مطالعه محققان رابطه بین مصرف نوشیدنی های قندی و افزایش ریسک سرطان را براساس داده های بیش از ۱۰۰ هزار فرانسوی با میانگین سنی ۴۲ سال بررسی کردند.

مطالعات نشان داد نوشیدن روزانه یک لیوان کوچک نوشابه شیرین (100 ml یا حدود یک سوم یک قوطی نوشابه) با افزایش ۱۸ درصدی ریسک ابتلا به هر نوع سرطان و افزایش ۲۲ درصدی ریسک ابتلا به سرطان سینه مرتبط است.

همچنین آبمیوه های ۱۰۰ درصد هم ارتباط مستقیمی با افزایش ابتلا به سرطان دارند.

«ماتیلد توویر»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «عامل اصلی ارتباط بین این نوشیدنی ها و افزایش ریسک ابتلا به سرطان، مواد قندی است

به گفته وی، «مصرف نوشیدنی های بسیار شیرین فاکتور اصلی ابتلا به چاقی و اضافه وزن است و چاقی هم به خودی خود فاکتور پرخطر ابتلا به سرطان محسوب می شود.»

دیگر احتمال مربوط به وجود این رابطه، مواد افزودنی نظیر 4-methylimidazole است که در نوشیدنی های حاوی رنگ دهنده کارامل وجود دارند و می توانند در ابتلا به سرطان نقش داشته باشند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین عناوین